upsz nem tudni magyar beszéd
: előző hsz-bol kitörölném a: chtare lépni.

Nem tudom, hogy te hova leszel, de mig "odavagy" máris történt egy és más. Pl. nyitolaprol chatre lépni külhoniak chtare lépni nem tudnak, egyszerűen kivették
. Forumon is állitottak eggyet, kedvencek közé csak ugy lehet betenni egy topicot, ha VIP tag vagy, szoval: no comment
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Hahó, vigyázzatok a topikra, amíg "odaleszek"!

Igy nem csoda,hogy laza! (Ez egy válasz blackfox üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsi vékony DE játékos kis zene szerszám csak egy jó zenész kell hozzá:-))))))))))
Ez genetikai kód kérdése: kicsi, vékony a logarléced?....Hát ez van, sajna.
(Ez egy válasz blackfox üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én farkamon a gyůrů elég laza...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:32

Özlabnak nez ki,de ha a gyürü nem laza a törzsen,mennyei lesz a kedves fogyaszto...
csak egy-két róka, továbbá egy-két őzike (az én erdőmben). sajnos, itt már nincs "piroska-mese".
meg még azért is jártok az erdöbe mert ott vannak a farkasok

amúgymeg Erdély tényleg szép hely
én nem rajongok a gombáért :p
hogy neked mindenre van képed!
és vonjuk le a következtetést: mi nők azért járunk erdő mélyére gombát gyűjteni, mert e művelet erotikus

és vonjuk le a következtetést: mi nők azért járunk erdő mélyére gombát gyűjteni, mert e művelet erotikus

Lehet....:) (Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig a párhuzam (és az asszociáció) kézenfekvő (-álló)
katinka, hogy tudd: irigyellek. mifelénk egyre kevesebb az erdő területe. házakat kell épiteni. és utakat is. hol vannak már a régi gyümölcsösök, ahol gyermekként annyi barackot, cseresznyét loptunk... arról ne is beszéljünk, hogy az erdőt nem "vigyázza" senki.
édespille, kedves bradi konkrétan a gombaszedésről irogatott. nem gondoltam, hogy a gomba kapaljának megfelelő módon történő leszedése téged valami teljesen más dologra emlékeztet...
Nem mindegy,hogy ferfi vagy nö gombaszik!!!Bocsanat:Szedi a gombat...Ah ez se jo...
Gyüjti. (Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:15
Gyüjti. (Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Az az érzésem, hogy Édespille valami egészen más gombáról beszélt. főleg, ha a tisztogatás során a nyelvét is használni akarja, nem csak az ujjait. De egy feszes, vereslő kalapnak ki is jár a kényeztetés. Gomba fejét meghámozni meg kifejezetten barbárság.
Apropo, peteki fenyves! Egy hétvégi, nyári kiránduláson a párommal maradandó élményben volt részünk: egy csendes, üdezöld tisztáson nagyot, szépet szeretkeztünk, a világ meg úgy borult fölénk, óvón, megértőn, mint maga a sötétzöld fenyves az ottani "kósza" dimb-dombokra! Istenem, ha most is, újra....
Meg a másik oldalon is, Mátisfalván túl , az újmuzsnai részen. Ha meg sokat akarsz szedni, akkor a petki fenyvest ne felejtsd ki! :)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az érzésem, hogy Édespille valami egészen más gombáról beszélt. főleg, ha a tisztogatás során a nyelvét is használni akarja, nem csak az ujjait. De egy feszes, vereslő kalapnak ki is jár a kényeztetés. Gomba fejét meghámozni meg kifejezetten barbárság.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)