én komolyan kérdeztem Katinkátol amit eddig kérdeztem tölle,de egyetértek veled ö nagyon komolytalan nem válaszol kerek perec sosem.Ami meg "gyerekeket"illeti,hát szeretnék én még gyerek lenni

Erről röviden ennyit!
Hahó, édes Erdély, meg drága kis lelkeim, szép hosszú őszt, derűs napokat mindenkinek! ÜdvKatinka!

Valaki van csikszeredabol??? :)
Légyszi!!!Mond meg nekem de öszintén,és ne kerülgesd a forrókását tényleg te vagy a képeken vagy valahonnan le töltöd.Mert mindegyik kép gyönyörü de ez az utolsó nem találok rá szavakat.Még ha nem is te vagy attól lehet,hogy te is király vagy!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 10. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, hogy is mondtad???!!!

Törölt felhasználó (38588)

na ne kampózz!!mert ha tényleg te lennél akkor te istennö vagy!!lehet,hogy amugy is kitudja??
na ne kampózz!!mert ha tényleg te lennél akkor te istennö vagy!!lehet,hogy amugy is kitudja??
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

No, nem....! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)

ez te lennél Katinka???
ez te lennél Katinka???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 19:54

Halihó....Hol vagytok, atyámfiai? :)))) Mindenkinek pussza: Katinka

Hm, most miután tisztáztuk a "szegény" szó jelentését, már csak az a kérdésem miért is "szegény" drága elhunytunk? Mert kialudt a fény? Vagy mert csórénős oldalra került fel?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:38

Hogy mennyit kell magyarazkodni...
A szekely azt mondja:"meghalt szegeny XY".
A "szegeny":sajnalkozasanak kifejezese,nem anyagiakra vonatkozo,tehat igy lesz valaki "szegeny".
Nem csak a Szarkakön kell maszkalni,ki kell menni falvakra is,beszelgetni egyszerü,nagyszerü,talan idösebb szekelyekkel,nagyon tanulsagos lehet.
Egyebkent semmi gond,a megemlekezes nagyon szep,hogy talallo ide vagy nem...Döntse el mindenki maganak.
Csak ennyit.
A "szegeny":sajnalkozasanak kifejezese,nem anyagiakra vonatkozo,tehat igy lesz valaki "szegeny".
Nem csak a Szarkakön kell maszkalni,ki kell menni falvakra is,beszelgetni egyszerü,nagyszerü,talan idösebb szekelyekkel,nagyon tanulsagos lehet.
Egyebkent semmi gond,a megemlekezes nagyon szep,hogy talallo ide vagy nem...Döntse el mindenki maganak.
Csak ennyit.
Hol? Inkabb azt mondanam:Volt es lesz!
"Kitünöve egy szerencses perc altal is valhatunk;hasznos emberre a faradsagos evek tesznek."
Kemeny Zsigmond
Kemeny Zsigmond
Hogy mennyit kell magyarazkodni...
Csak ennyit. (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 17:05
Igy már értem drága beírt szavaid, csak .... mi a gond? Hiszen te is idejársz, vagy tán szégyenled? Ha nem, akkor nem értem mitől lett "szegény"? Ha egy forumon megemlékezünk egy nagyszerű emberről, akármilyen oldal is legyen az, szerintem ezért senki sem sértődne meg. Adja Isten, halálom után is ily szavakkal dicsőitsenek engem a kedves idelátogatok
Csak ennyit. (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Most közvetíti a Dunatv Sütő András búcsúztatását...
Én most olvasom: "csórénős oldalra"!!! Minősít! :))))
Hát, ha valakinek, Sütő neve olvastán nem a "Szúzai menyegző" jut eszébe, hanem az oldalt furcsállja, ahol olvasta vala, hát....!
....A beszúrt hírre és reagálásokra egyértelműnek kellene lennie a legfrissebbnek: csak a kegyelet hangja, és a vigasztalhatatlanságé, ami itt, most indokolt!
Hát, ha valakinek, Sütő neve olvastán nem a "Szúzai menyegző" jut eszébe, hanem az oldalt furcsállja, ahol olvasta vala, hát....!
....A beszúrt hírre és reagálásokra egyértelműnek kellene lennie a legfrissebbnek: csak a kegyelet hangja, és a vigasztalhatatlanságé, ami itt, most indokolt!

odarra=odalra=oldalra
Na,igy egyszerü? (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Na,igy egyszerü? (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
csore-ekezettel=meztelen,puzzer(ide is ekezet kellene de nincs)
odarra=odalra (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
odarra=odalra (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy sanda gyanum, hogy ezt mi sose tudjuk meg