Decsfalva es Mogyoros környeki erdöszelen sok van!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugi, figyelek nagyon, nehogy mennyei fogyasztó váljék belőlem
például csak a megszokott helyen szedem, csuklókörzéssel töröm le kalapját, utána két ujjam közt lágy mozdulattal húzom le a gyűrűt. igazán biztonságos gombaszedés.

Özlabnak nez ki,de ha a gyürü nem laza a törzsen,mennyei lesz a kedves fogyaszto...
Mennyei.

nini, egy őzláb! remélem, lassan esik az eső is, isstteeennnnnni iz!
A hsz-ed ült, vagyishogyhátperszehogytudod: ez egy vívásban használt kifejezés a találatra... :))))
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok főnök, ülök, de utánna mi lesz? Kell ugatnom is?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 13. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyugodalmas, őszi jóccakát! :))))
Ült! :)
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 13. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 17:31

Fölöttébb érdekes Tom és Katinka szócsatája, de mielőtt még nekem is tudtára adnák a laposztás problémáját, szeretném felhívni kedves figyelmeteket , hogy ez forum, nem privát beszélgetés igy a lap mindenkinek szét van osztva. Amugy osztom benja véleményét már kezd unalmas lenni magas röptű "eszmecserétek", ja és bocs hogy beleszoltam

Fölöttébb érdekes Tom és Katinka szócsatája, de mielőtt még nekem is tudtára adnák a laposztás problémáját, szeretném felhívni kedves figyelmeteket , hogy ez forum, nem privát beszélgetés igy a lap mindenkinek szét van osztva. Amugy osztom benja véleményét már kezd unalmas lenni magas röptű "eszmecserétek", ja és bocs hogy beleszoltam

Kedves kkkhhh, a #806-os hozzászólásomban -kérdésedre ("ez te lennél Katinka???") válaszolva -, írtam: "No, nem....!" Ergo: nem!
Igen, erdélyi vagyok.Beszúrt képeimet legjobb tudásom szerint válogatom, hogy vagy művészi értékkel is birjanak, vagy esetleg sokkoljanak, és legtöbbször pillanatnyi hangulatomnak avagy a topik témájának adjanak különlegesen kifejező színt, erőt...Legtöbbször nem én készítem őket, a net a legjobb fotós :).A
privátokat nem kapom meg, ezért a katicika28@freemail.hu címemre írhatnak, akik szeretnék "magánban" elmondani nekem, hogy mennyire ilyen avagy amolyan vagyok... :) ÜdvKatinka

Törölt felhasználó (38588)

Szia!
Ne haragudj,én nem akartalak komolytalannak nevezni,és nem akartam a te(ti)dolgotokba ütni az orrom,csak azokat a képeket amiket felraktál nagyon szépek,és én amikor megkérdeztem,hogy te vagy e csak üres válaszokat írtál a képek alá.Amúgy nem szoktam senkit megitélni elörre.Abba meg igazad van,hogy nem kötsz a világ orrára mindent de a képeid miatt kérdéseket kellett feltennem.Látom nem kellett volna.Remélem nem miattam kaptál ösze tom1019-el,mert az elöző üzenetekböl ezt lehet kivenni.Az én véleményem pedig,hogy lehet valóban a géped mögé bujsz de erre való az internet.Szerintem mindenki ezt csinálja.Az irt üzenetekböl kifolyolag te nagyon inteligens leány vagy szerintem,és ezt sokan irigyelik köztük én is.
Mással kapcsolatba kérdés:
-Lehet hülyén fog kijönni a topic cime miatt,te Erdélyi vagy?
-A képeket te csináltad?Nagyon jók.
Végül pedig amit irtál,ha valóban a #806-os képen te vagy,vagy esetleg a többin is,hát erre jobb szó nincs szépek.Irigyelem a barátodat márha van,de mért ne lenne ilyen testel és arcal.(GIGÁSZI!!!!)Megprobáltam privátban megirni de nem tudtam biztosan,hogy meg e kaptad.
By LACI
Ne haragudj,én nem akartalak komolytalannak nevezni,és nem akartam a te(ti)dolgotokba ütni az orrom,csak azokat a képeket amiket felraktál nagyon szépek,és én amikor megkérdeztem,hogy te vagy e csak üres válaszokat írtál a képek alá.Amúgy nem szoktam senkit megitélni elörre.Abba meg igazad van,hogy nem kötsz a világ orrára mindent de a képeid miatt kérdéseket kellett feltennem.Látom nem kellett volna.Remélem nem miattam kaptál ösze tom1019-el,mert az elöző üzenetekböl ezt lehet kivenni.Az én véleményem pedig,hogy lehet valóban a géped mögé bujsz de erre való az internet.Szerintem mindenki ezt csinálja.Az irt üzenetekböl kifolyolag te nagyon inteligens leány vagy szerintem,és ezt sokan irigyelik köztük én is.
Végül pedig amit irtál,ha valóban a #806-os képen te vagy,vagy esetleg a többin is,hát erre jobb szó nincs szépek.Irigyelem a barátodat márha van,de mért ne lenne ilyen testel és arcal.(GIGÁSZI!!!!)Megprobáltam privátban megirni de nem tudtam biztosan,hogy meg e kaptad.
By LACI
Szia!
By LACI (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:30
By LACI (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, nagyon szép volna gyereknek maradni, és ne azon morfondírozgatni, hogy ki ilyen, ki olyan,no meg ki milyen, hanem napsugaras mosollyal elfogadni annak, ami!Ha valamit mondok, azt azért mondom, hogy akár posztulátumként is el lehessen fogadni, mert magamból csak ennyit kivánok a világ orrára kötni, és kész! Nincs bizonygatás, ellenbizonygatás, fittyfene: a gyemeki lélek lerázza magáról a rámagyarázó felnőttködést, megérzi a sallang alatt is az értéket, és ELFOGADJA. Ezért vagyok ma is gyerek bizonyos értelemben, és végrehajtói által ezért sújt nagyon sokszor az a világ, amelyhez minél később, vagy tán soha nem is szándékozom tartozni...

Naplemente itthon...
Tudod, nagyon szép volna gyereknek maradni, és ne azon morfondírozgatni, hogy ki ilyen, ki olyan,no meg ki milyen, hanem napsugaras mosollyal elfogadni annak, ami!Ha valamit mondok, azt azért mondom, hogy akár posztulátumként is el lehessen fogadni, mert magamból csak ennyit kivánok a világ orrára kötni, és kész! Nincs bizonygatás, ellenbizonygatás, fittyfene: a gyemeki lélek lerázza magáról a rámagyarázó felnőttködést, megérzi a sallang alatt is az értéket, és ELFOGADJA. Ezért vagyok ma is gyerek bizonyos értelemben, és végrehajtói által ezért sújt nagyon sokszor az a világ, amelyhez minél később, vagy tán soha nem is szándékozom tartozni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 20:45

én komolyan kérdeztem Katinkátol amit eddig kérdeztem tölle,de egyetértek veled ö nagyon komolytalan nem válaszol kerek perec sosem.Ami meg "gyerekeket"illeti,hát szeretnék én még gyerek lenni

Nézd, Tom, hát nem csodálatos az ősz?!!!
a.) Nem sértődtem be;
b.) Csak kiváncsi vagyok, a te lükeségeidet ki moderálja, ki avatkozik be, amikor ok nélkül és teljességgel feleslegesen figyelmeztetsz másokat az én állítólagos megbizhatatlanságomra, gépmögébújásaimra, anélkül, hogy erre felkértelek volna.;
c.)A tévhitedet, miszerint én utálnám a férfinemet - a mellékelt ábra szerint -, még mindig nem vetkőzted le, nagy sajnálatomra;
d.)Valóban, én is ezt mondom, és különös nyomatékkal rád nézve: "nem szép dolog másokat szándékosan félrevezetni, sem szóban, sem írásban, sem képpekkel illusztrálva!"
e.) Ne velem, magaddal szemben legyen önkritikád, s ez sok mindenre rányithatja a szemed, s nemcsak nézve, de látva jársz majd az emberek közt;
f.)A harag bizony rossz tanácsadó, hasonlóképpen a kontársághoz, amely magabiztosságot ad ugyan, de természetszerűen áligazságokra épül, és éppen ezért teljesen hamis úton jár;
g.)Tudom, és örülök is, hogy a hasonlataim találóak, de nem ártana kissé elgondolkozni rajtuk: csak a gőgösen önteltről pattan le minden tanulságos, "magáraveendő" dolog;
h.)Még privit is írhatok talán....
b.) Csak kiváncsi vagyok, a te lükeségeidet ki moderálja, ki avatkozik be, amikor ok nélkül és teljességgel feleslegesen figyelmeztetsz másokat az én állítólagos megbizhatatlanságomra, gépmögébújásaimra, anélkül, hogy erre felkértelek volna.;
c.)A tévhitedet, miszerint én utálnám a férfinemet - a mellékelt ábra szerint -, még mindig nem vetkőzted le, nagy sajnálatomra;
d.)Valóban, én is ezt mondom, és különös nyomatékkal rád nézve: "nem szép dolog másokat szándékosan félrevezetni, sem szóban, sem írásban, sem képpekkel illusztrálva!"
e.) Ne velem, magaddal szemben legyen önkritikád, s ez sok mindenre rányithatja a szemed, s nemcsak nézve, de látva jársz majd az emberek közt;
f.)A harag bizony rossz tanácsadó, hasonlóképpen a kontársághoz, amely magabiztosságot ad ugyan, de természetszerűen áligazságokra épül, és éppen ezért teljesen hamis úton jár;
g.)Tudom, és örülök is, hogy a hasonlataim találóak, de nem ártana kissé elgondolkozni rajtuk: csak a gőgösen önteltről pattan le minden tanulságos, "magáraveendő" dolog;
h.)Még privit is írhatok talán....
A farizeusok mindig is a bögyömben voltak, vannak, lesznek az orrukat a mások dolgába állandóan és indokolatlanul beleverdesőkkel egyetemben. Mindazonáltal megértően igyekszem viselkedni azokkal szemben, akiknek "mindig elég a mások baja", miért is sepernének a saját portájukon! :)))))
A "Csillag a máglyán" a való életben is ismétli drámáját, mindig kitermeli a maga Szervét Mihályait és bigott Kálvinjait!
A "Csillag a máglyán" a való életben is ismétli drámáját, mindig kitermeli a maga Szervét Mihályait és bigott Kálvinjait!
Én meg a #806-ban komolyan válaszoltam. Mielőtt még valakit újra komolytalannak minősítenél!
Én is szeretek gyerek lenni...
Kosztolányi Dezső:
Akarsz-e játszani
A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,
akarsz-e mindig, mindig játszani,
akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani,
nagykomolyan az asztalfőre ülni,
borból-vízből mértékkel tölteni,
gyöngyöt dobálni, semminek örülni,
sóhajtva rossz ruhákat ölteni?
Akarsz-e játszani mindent, mi élet,
havas telet és hosszu-hosszu őszt,
lehet-e némán teát inni véled,
rubin-teát és sárga páragőzt?
Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni,
hallgatni hosszan, néha-néha félni,
hogy a körúton járkál a november,
az utcaseprő, szegény, beteg ember,
ki fütyürész az ablakunk alatt?
Akarsz játszani kígyót, madarat,
hosszú utazást, vonatot, hajót,
karácsonyt, álmot, mindenféle jót?
Akarsz játszani boldog szeretőt,
színlelni sírást, cifra temetőt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön,
s akarsz, akarsz-e játszani halált?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 20:45

Én is szeretek gyerek lenni...
Kosztolányi Dezső:
Akarsz-e játszani
A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,
akarsz-e mindig, mindig játszani,
akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani,
nagykomolyan az asztalfőre ülni,
borból-vízből mértékkel tölteni,
gyöngyöt dobálni, semminek örülni,
sóhajtva rossz ruhákat ölteni?
Akarsz-e játszani mindent, mi élet,
havas telet és hosszu-hosszu őszt,
lehet-e némán teát inni véled,
rubin-teát és sárga páragőzt?
Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni,
hallgatni hosszan, néha-néha félni,
hogy a körúton járkál a november,
az utcaseprő, szegény, beteg ember,
ki fütyürész az ablakunk alatt?
Akarsz játszani kígyót, madarat,
hosszú utazást, vonatot, hajót,
karácsonyt, álmot, mindenféle jót?
Akarsz játszani boldog szeretőt,
színlelni sírást, cifra temetőt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön,
s akarsz, akarsz-e játszani halált?

én komolyan kérdeztem Katinkátol amit eddig kérdeztem tölle,de egyetértek veled ö nagyon komolytalan nem válaszol kerek perec sosem.Ami meg "gyerekeket"illeti,hát szeretnék én még gyerek lenni