Szia, Menyus! És kösz hogy beléptél. Érezd magad itthon, és írj ide! :)
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)

szia,hát ha kértél ittvagyók,ez jó topik!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 03:29

Nem, kedves bubba01[VIP], a kép illusztráció. Én az örvénylő víz meg a tajtékcsipkézte szikla vagyok, lényem a Föld, amelyből vétettem.
Nem, kedves bubba01[VIP], a kép illusztráció. Én az örvénylő víz meg a tajtékcsipkézte szikla vagyok, lényem a Föld, amelyből vétettem.

Jó éjt!

Hát ez a nap is eltelt anélkül, hogy valaki válaszolt volna a reggeli üdvözletemre! Talán az őshazából kell újra várni a következő honfoglalókat, akik - esetleg Ojtoznál -, újra ránkköszönnek! :))))))

Napsugaras szép napot! :)
"Európa újra csendes..." "De a kocsma, bezzeg, hangos..." Erdély a kettő között......:)))))
#980-984: Torockó, 2004 október vége.

Ne haragudj, de már erre magam is kiváncsi vagyok, hogy a ti történelem könyvetekben hogyan van megnevezve Erdély Romániához való csatolása?

köszi szepen!

sziz.van e e-mail cimed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 22:49

Üdv:Katinka
Törölt felhasználó (21812)

Üdv:Katinka
tudna nekem valaki cimet küldeni, ahonnet Wass Albert összes müvet egyben megrendelhetnem?
köszi elöre is!
köszi elöre is!
Köszönöm szépen a "pártfogásod".
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:07

A "dehonesztáló" hsz-megjegyzéseket kéretik e topikban ne használni, bárki részéről, bárki címére is esnének, és bármilyen kéjes érzést is okoznának "elkövetőiknek" azok.:))))
Azok a "kis naiv"-ok meg sokszor igazabb, őszintébb emberek, mint bántóan akadékoskodó, kotnyeleskedő megszólóik! :)))
[IMG ](köszi a javítást, előszőr nálam is látható volt: tom) [/IMG]
Azok a "kis naiv"-ok meg sokszor igazabb, őszintébb emberek, mint bántóan akadékoskodó, kotnyeleskedő megszólóik! :)))
[IMG ](köszi a javítást, előszőr nálam is látható volt: tom) [/IMG]
Igen az.