Jóreggelt! Ébredjetek, világ lustái! Még rossz hírünk kél a végén!

Méghogy mekerültem, hásze, itt voltam végig, ha éppenséggel nem itt de a chatten megtaláltok
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 19. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!

Azért lehetne mindenkinek legalább ennyire jókedve....
Szia Katinkám , néha ide látogatok de sajna nem a régi .Tényleg punyadás van itt.
msn- en elérhető vagyok.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
msn- en elérhető vagyok.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes vasarnapot!

Mi ez a "punnyadás", drága földijeim????

Köszönöm szépen, drága doki!

Kedves Maxujoe, képbeszúrásaid "átszúrom" a "rajzfilm"-szakosztályhoz (Cartoon sex), nagyon jók!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Végre, valahára valaki megkerült!!! Üdv, EgyFérfi!

Hát akkor legyen lábtenisz
. (mindig is tudtam, hogy baj van a magyar nyelvtudásommal).
Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő)

Ami a fagyást illeti, hm, inkább tüzeljen, nektek is jobban esik ugy (csak ne legyen gyorstüzelő)

Hát akkor legyen lábtenisz
. (mindig is tudtam, hogy baj van a magyar nyelvtudásommal).
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 18. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Már akkor inkább "oda" fagyjon beléje,no!

Lehet, hogy Balázs Báttyánknak igaza, van de nekem akkor is belefagy a t..öm ilyenkor, amugy ha fürödözni akarok tényleg a Szejkét választom, általában tiszta a víz és jókat lehet lábfocizni, na meg inkább vetkőznek ott ki a csajok

Biztosan lábteniszezni szeretsz!
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:11

Lehet, hogy Balázs Báttyánknak igaza, van de nekem akkor is belefagy a t..öm ilyenkor, amugy ha fürödözni akarok tényleg a Szejkét választom, általában tiszta a víz és jókat lehet lábfocizni, na meg inkább vetkőznek ott ki a csajok

EGY KIS LAZÍTÁS!
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:11

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

"A Szejke úgy melegítve, mint hidegen (..) (Orbán Balázs)
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 13:39

Szia! Nekem ugyan volna, de ahogy te is tudod, szerény városunk nem rendelkezik aktiv stranddal, hacsak nem megyek ki a Szejkére, de abba a t.. öm is belefagy.

Szia! Nekem ugyan volna, de ahogy te is tudod, szerény városunk nem rendelkezik aktiv stranddal, hacsak nem megyek ki a Szejkére, de abba a t.. öm is belefagy.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 09:37

Ma senki nem hajlandó egy kis tündérkerti lubickolásra? Ki a rétre-partra, pernahajderek!!!!

Ma senki nem hajlandó egy kis tündérkerti lubickolásra? Ki a rétre-partra, pernahajderek!!!!