Szépjóreggelt, Erdély!
S
Szépjó mindent, Katicika!
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2023. 10. 08. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Erdélyből párokat keresünk még 21 én tartandó swinger buliba. Csak párok!!! Privátban írjon akit érdekelnek a részletek.
Sziasztok Kezdivasarhely vagy környékén van itt pár vagy nő kit napközbeni meg lehetne látogatni
Sziasztok
Jó reggelt, mindenki.
60 év fölötti hölgyet keresek Erdélyből! Privátra kérem a jelentkezőket!
Székelyudvarhely és környékèről bármit meg hallgatok
)

Sziasztok!
A kor nem de az alkat igen,ezèrt,vèkony-csinos alkatu párt/házaspártkeresek Kolozsvár ès vonzáskörèből titkos kapcsolatra!
A kor nem de az alkat igen,ezèrt,vèkony-csinos alkatu párt/házaspártkeresek Kolozsvár ès vonzáskörèből titkos kapcsolatra!
Esetleg bemutatkozo levél??
(Ez egy válasz atikavagy95 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
65 év fölötti hölgyet keresek Erdélyből!
Sziasztok elhanyagolt feleségek kielégitését válalom Kovászna és Hargita megyében. Diszkreci elvárt és garantált is (30 éves srác)
Sziasztok,
Csíki, 30 éves, tetovált srác, hancúrpartnert keres!
Hölgyek, lányok társaságát keresem elsősorban, viszont nem vagyok egy elzárkózó típus, semmi érdekes dolog elől.
Csíki, 30 éves, tetovált srác, hancúrpartnert keres!
Hölgyek, lányok társaságát keresem elsősorban, viszont nem vagyok egy elzárkózó típus, semmi érdekes dolog elől.
Maros kornyeken ha vannak kiehezett nocik 40ig, diszkreten felkeresnem szimpatia eseten

Sziasztok Udvarhelyről vagyok Nőt baráti kapcsolatra és szexpartnernek 32 éves vagyok intelligens kedves
Sziasztok . Nagyvárad es kornyekerol keresek bi partenert vagy hazaspart
Sziasztok meg mindig csajokat keresek hogy kielegitsem a titkos vagyaikat velem megelhetsz mindent. fiatal vagyok sportos 30 eves es nagyobb a farkam merete. Diszkrecio elvart es garantalt es az a fontos hogy erezzuk nagyon jol magunkat. irj nyugodtan
Hargita Kovaszna es Maros megyeben talalkozhatunk

Lanyok ma Sepsiszentgyorgyon leszek ha szivesen talalkoznal velem csak irj batran dèl korul lenne idom rad
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 02. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 07:24
Törölt felhasználó (4714638)

Sziasztok meg mindig csajokat keresek hogy kielegitsem a titkos vagyaikat velem megelhetsz mindent. fiatal vagyok sportos 30 eves es nagyobb a farkam merete. Diszkrecio elvart es garantalt es az a fontos hogy erezzuk nagyon jol magunkat. irj nyugodtan
Hargita Kovaszna es Maros megyeben talalkozhatunk