szia Katinka
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 16. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!

mindenkinek szép álmokat. Katinka

Lokálpatriota: - A francba a muszka gázzal! Jó nekünk a székely is...

Lassan búcsuzok, mert indulok pakolni.
Reggel indulok Tündérkertbe!
Legyetek jók. Pusszancs mindenkinek!!!

Addig én mit tegyek????

Persze, hogy felhasználhatod, dokibácsim, hiszen ezt én is a netről "kaptam el", nagyon tetszik nekem is. :)
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?

Jahhhjjj!
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
látva nem lázva
Ilyen szépséget lázva reggel,már jó lessz a napunk!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóreggelt, kedves orvos-2! Szép napot mindenkinek!Katinka

Mindenkinek szép álmokat!

Jó hideg sőr!!! az majd segít!!!
Na jó!!!
Kénytelen leszek én írni!!!
Megyek széphazám, szerdán már karjaidban hajtom állomra fejem. AZTÁN MEGNÉZEM, MILYEN JÓ KIS SZTRIPTÍZBÁROKAT TARTOGATSZ NEKEM!!!
Kénytelen leszek én írni!!!
Megyek széphazám, szerdán már karjaidban hajtom állomra fejem. AZTÁN MEGNÉZEM, MILYEN JÓ KIS SZTRIPTÍZBÁROKAT TARTOGATSZ NEKEM!!!
"A beírock az üzenőfüzetedbe!!!"
ööö...izé Asszem beírock
ööö...izé Asszem beírock
K.Katinka!
A beírock az üzenőfüzetedbe!!!
Nyaggatod a jónépet hogy éltessük a topicot, osz nem írsz? nem leszek egy hétig, ki tartja majd életben, ha nem te? he?
na pusszancs.........
A beírock az üzenőfüzetedbe!!!
Nyaggatod a jónépet hogy éltessük a topicot, osz nem írsz? nem leszek egy hétig, ki tartja majd életben, ha nem te? he?
na pusszancs.........