Nem kerültek el te...csak nem jo helyen kerested öket
Tünderekert meg kell küzdeni...Biza...
(Ez egy válasz Partiszel üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 20:16

Szia Szoni!
Itt vagyok, és csöndben ámulok és bámulok a képek láttán.
Volt szerencsém Erdélyben járni, varázslatos tájakon és helyeken, de ezek a csodaszép meztelen lányok elkerültek :-(
Hol találok ilyen tündéreket, angyalokat?
Imádok fotózni, de ilyen gyönöryű hamvas hölgyekkel bevallom szívesen ismerkednék nem csak fotózás céljából
))
Volt szerencsém Erdélyben járni, varázslatos tájakon és helyeken, de ezek a csodaszép meztelen lányok elkerültek :-(
Imádok fotózni, de ilyen gyönöryű hamvas hölgyekkel bevallom szívesen ismerkednék nem csak fotózás céljából

Szia Szoni!
))
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 06. 18. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 06. 18. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahoo !!! Hat nincs itt senki ?

Valami mindig kerül

(kimoderálva! :tom)
a nem ebbe topicba (és egyikbe sem) való a gyalázkodó és rágalmazó hsz-ed, ezért 1 hétre tiltalak!
van amiből nem lehet poént és viccet, gúnyt csinálni, főleg NEM ebben a topicban!
örülj, hogy nem zárolom miattad a topicot!
(és mehetsz panaszkodni az ügyfélszolgálatra, vagy vazinak is sírhatsz, most kő keményen nekem van igazam!)
(legközelebb véglegesen tiltalak és az összes eddigi hsz-ed törlöm!) :tom (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 24. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
a nem ebbe topicba (és egyikbe sem) való a gyalázkodó és rágalmazó hsz-ed, ezért 1 hétre tiltalak!
van amiből nem lehet poént és viccet, gúnyt csinálni, főleg NEM ebben a topicban!
örülj, hogy nem zárolom miattad a topicot!
(és mehetsz panaszkodni az ügyfélszolgálatra, vagy vazinak is sírhatsz, most kő keményen nekem van igazam!)

(legközelebb véglegesen tiltalak és az összes eddigi hsz-ed törlöm!) :tom (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 24. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kicsit tul korai Karacsonyhoz,nem gondolod ?
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 05. 24. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hogy szabad,söt kötelezö !

Man miböl lenne man hiany ? Nem sikkasztott a kasszas,avagy igen ?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 24. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

hiányod van Szonika?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Katicika eltűnt, és más nevet vett fel...de látlak vazze!

Katicika eltűnt, és más nevet vett fel...de látlak vazze!

Szep Pünkösdi Ünnepeket !!