Na kostold meg egyszer az olasz gyartasu Hejnekkent,es könyörögni fogsz egy Temesvariert.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 17:18

Törölt felhasználó (7767)

Megmontáq, hoigy a képfelíratot fordítani kell, te prücsök!
Hő, most látom, hogy nem a tied, elnézést!
A jelen képen "ábrázolt" felirat egy sörmárka, fordítása: "Temesvári"
Ámbár nekem jobban ízlik a "Heineken".

Megmontáq, hoigy a képfelíratot fordítani kell, te prücsök!
Hő, most látom, hogy nem a tied, elnézést!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot! És: Gyopár!

Napsütés helyett...kitartas,hüseg,becsület,öszinteseg,baratsag. Mindent tuleles zord idökben is.
Egyszoval,gyopar.

Egyszoval,gyopar.

Szep almokat Kert !
Holnap egy uj nap van....vagy holnaputan ? Vagy ma ?

Holnap egy uj nap van....vagy holnaputan ? Vagy ma ?

Újra sugarak simogatásában ...

Szép álmokat, Tündérkert!

Na, most aztán meglőttetek: hát Te vagy a Mágnes25! Mióta nem jártál itt, már bele is feledkeztem. Képzeld el, beírtam a Gugliba, Mágnes 25, és mind valami Hi-fi tornyot, meg víztisztító berendezést vajmiafenéket dobott ki!
No, vigyázz a mágneses murkodra, mert Szoni porítani szeretné!
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 15:51

No, vigyázz a mágneses murkodra, mert Szoni porítani szeretné!

Hunnan találtátok el, hogy a murkom mágneses?
Me' bizony "tündéri kis luk"-ak közelében nagyon ácsingózik ( alig bírom tűrtőztetni!!! )
más murkok közelében meg taszító hatást észlelök!
Mi ez, ha nem mágnesösség?
Me' bizony "tündéri kis luk"-ak közelében nagyon ácsingózik ( alig bírom tűrtőztetni!!! )
Hat az ugy vala,hogy nekem mindig igazam van,csak nem lassak be a többiek ! (nem akarjak belatni...)
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 15:51

Mi ez, ha nem mágnesösség? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 20:08
Mi ez, ha nem mágnesösség? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne tedd a sükit Te! A Magnes25 murka biztos magneses !
Vagy szerinted mezes-cukros ?
(körtefejü liba...)
Vagy szerinted mezes-cukros ?

(körtefejü liba...)
Hát, ha nem is éppen portál, csak "kategória" a GG-n, keresd fel EZT ITT:TÁRSKERESÉS!, és miután konzultáltál az adminokkal topiknyitási ügyben, talán alkalmat is adnak Neked arra, hogy rovatot nyiss Erdélyi Társkereső címmel! Próba-szerencse, sok sikert Neked!
(Ez egy válasz botond28 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki tud olyan erdélyi partnerkereső portált, amely ingyenes?
Még az éjszakával a szemünkben, egy új nap reggelén: Hahó, jóreggelt!!!

Mindenre vagy egyszerü megoldas :
Permetezek...permetezek !
Permetezek...permetezek !

Vigyázz, a bakkbűzvackorfát az idén nagy, szőrös hernyók lepték el, s a jelek szerént nagyon ellenállóak az istenadták: az egész kertet ellephetik, s nezhetsz osztán a pirosbélű körtövéd után es!

Nagy mostanság a "csigaétkesség" nevű istencsapása is, általjába' a Szoni megszólításra hallgató egyedeket támadja...

De mindenre van ellenszer: há'itt, ugye, ez a kiskertészléjánka, a Tavasz, a kert meg régi fényében pompázhat újra!

Hernyók, reszkessetek: be lesztek "kebelezve"!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 08. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 20:26

Nagy mostanság a "csigaétkesség" nevű istencsapása is, általjába' a Szoni megszólításra hallgató egyedeket támadja...

De mindenre van ellenszer: há'itt, ugye, ez a kiskertészléjánka, a Tavasz, a kert meg régi fényében pompázhat újra!

Hernyók, reszkessetek: be lesztek "kebelezve"!

No,egy harmasra nem kö ingem reabeszelni...csak nehogy kicsusszon a markombol a pirosbelü vackor !