uú vaze! te ebben a topic-ban
megijdetem
de látom,nincs semmi gond
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 02. 01. péntek 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 23:52
megijdetem

de látom,nincs semmi gond

"ugyanvalóst?" hol?

Erdély tájain?

á csak e szürke folton

Erdély tájain?

á csak e szürke folton
"ugyanvalóst?" hol?

Erdély tájain?

á csak e szürke folton (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 23:14

Erdély tájain?

á csak e szürke folton (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ja, vagyúúúúgy?! Azt mások es ugyanvalóst "szeressék"!

Kesöre jar,ideje agyba bujni....

Ja, vagyúúúúgy?! Azt mások es ugyanvalóst "szeressék"!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 01. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

CIUC
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 22:43

...Item: #2025!
...3?...4?...5?...?
vajhogy mija?

...3?...4?...5?...?
vajhogy mija?

...Item: #2025!
...3?...4?...5?...?
vajhogy mija?

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 01. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
...3?...4?...5?...?
vajhogy mija?

En votam,meg öt "tyuk",es az ötödik tyuk kezdett heccelödni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:12

Kérlek, ne gúnyolódj, ez nem vicces egyáltalán! Priviben meg Te keresgélgetsz-é, avagy nem, erre felelj!
_______________________________________________________________________________________________________________
És én ezzel ma estére, asszem, be is fejeztem! A fafejűség mindig meggondolatlan tettekre sarkallt, úgyhogy ebben az esetben szeretném ezt elkerülni. sziasztok, jóéjt!
_______________________________________________________________________________________________________________
És én ezzel ma estére, asszem, be is fejeztem! A fafejűség mindig meggondolatlan tettekre sarkallt, úgyhogy ebben az esetben szeretném ezt elkerülni. sziasztok, jóéjt!
cívódnak a szerelmesek???

ok, legyen egy kis romantika is!

és művészi (mert csak ilyen színten érdemes szexelni! szenvedélyesen!):
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:12

ok, legyen egy kis romantika is!

és művészi (mert csak ilyen színten érdemes szexelni! szenvedélyesen!):

Ennyit az egyenességről!

Ennyit az egyenességről!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap felelek.
Szep almokat mindenkinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:12

Szep almokat mindenkinek...

Kérlek, ne gúnyolódj, ez nem vicces egyáltalán! Priviben meg Te keresgélgetsz-é, avagy nem, erre felelj!
És én ezzel ma estére, asszem, be is fejeztem! A fafejűség mindig meggondolatlan tettekre sarkallt, úgyhogy ebben az esetben szeretném ezt elkerülni. sziasztok, jóéjt! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:08
És én ezzel ma estére, asszem, be is fejeztem! A fafejűség mindig meggondolatlan tettekre sarkallt, úgyhogy ebben az esetben szeretném ezt elkerülni. sziasztok, jóéjt! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha..ahhaaa... atfuttttattttam mindent,es csak egy eredmeny volt. Nem az hogy Parizs-e vagy London,banalis öndicsöites,itt voltam tapsoljatok szarok. Azt mondjak csavaros szekely..
Ez a magyarazat csavarossagban messze megelöz minden idaig produkalt remekmüvet.
ha igy erzed jol magad,hat egeszsegedre.
Ez a magyarazat csavarossagban messze megelöz minden idaig produkalt remekmüvet.
Nem is...
Az egesz seggedre.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:08
Az egesz seggedre.

Aha..ahhaaa... atfuttttattttam mindent,es csak egy eredmeny volt. Nem az hogy Parizs-e vagy London,banalis öndicsöites,itt voltam tapsoljatok szarok. Azt mondjak csavaros szekely..
ha igy erzed jol magad,hat egeszsegedre. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 19:39
ha igy erzed jol magad,hat egeszsegedre. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Elemezz, Pepi!
Az, hogy "a rókonyságra es gondó'va" - hát az még a nénókádra, meg az üzenetére vonatkozott,
a "hát akkó' átadám!" - a'mmeg mán arra, hogy tisztelt személyednek ezt az izenetöt én, személyösön - már amennyire itt személyösön lehet -, átadám! "Capisci? = Értödémántebikabornyú? (pojéééén)"

Az, hogy "a rókonyságra es gondó'va" - hát az még a nénókádra, meg az üzenetére vonatkozott,
a "hát akkó' átadám!" - a'mmeg mán arra, hogy tisztelt személyednek ezt az izenetöt én, személyösön - már amennyire itt személyösön lehet -, átadám! "Capisci? = Értödémántebikabornyú? (pojéééén)"
Elemezz, Pepi!
a "hát akkó' átadám!" - a'mmeg mán arra, hogy tisztelt személyednek ezt az izenetöt én, személyösön - már amennyire itt személyösön lehet -, átadám! "Capisci? = Értödémántebikabornyú? (pojéééén)" (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 19:20

a "hát akkó' átadám!" - a'mmeg mán arra, hogy tisztelt személyednek ezt az izenetöt én, személyösön - már amennyire itt személyösön lehet -, átadám! "Capisci? = Értödémántebikabornyú? (pojéééén)" (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

"no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám! "
Ez nem ket,hanem nyolcertelmü. Most mi lesz ? Hallgatunk egy nagyot ?
"no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám! "
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

No, végre téses béütöd magadot ide eherrég;
Csak annyit, hogy a bótos Lina nénöd erőst üdvözöl az istenhátamögötti közös falura, no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám!
Csak annyit, hogy a bótos Lina nénöd erőst üdvözöl az istenhátamögötti közös falura, no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám!

Mar jöhetne is a tavasz meg a nyar,mivel a telben csak a jooo.. meleg bundat szeretem

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 06:11

Senki nem kötelez elhinni. Attól még nagyon szép volt.
A nyárban is reménykedünk...

...Még most azért a tél "kényeztet" !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 06:11

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 30. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem....cikk-cikk

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 30. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 22:49

Hat sokan békötöztek Köröszturra,vagy csak aharé mellé,mondhadnam a varos a "kezünkbe" van
He-hee, azt hogy ott voltal Szilvesztérko...nem hiszem

He-hee, azt hogy ott voltal Szilvesztérko...nem hiszem

Ne tölcs le többet
Ha megis meg szeretned nezni,hat panaszkodj a szerkesztösegen...Erdelyi forgatas volt? Azert irtad ide ?
(A lap ajjan van egy ojan,hogy E-Mail...oda kö pirkani...)

Ha megis meg szeretned nezni,hat panaszkodj a szerkesztösegen...Erdelyi forgatas volt? Azert irtad ide ?

(A lap ajjan van egy ojan,hogy E-Mail...oda kö pirkani...)