Hat sokan békötöztek Köröszturra,vagy csak aharé mellé,mondhadnam a varos a "kezünkbe" van
He-hee, azt hogy ott voltal Szilvesztérko...nem hiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 30. szerda 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 06:27

He-hee, azt hogy ott voltal Szilvesztérko...nem hiszem

Törölt felhasználó (7767)

Te vagy a süket, ki mondta, hogy ő most a bótos?!Csak azért "predikátumoztam" föl, hogy tudd, melyik is az a Lina nén'! Mán mé'tt hótt vóna meg, hásze csak ötvennégyes - ha jól tudom -, és boldogan él ott, ahová családostó' békőtözének! A két gyermök es rég kiröppent nemhogy az össbő', de még a szülei "védművek" alól es, s a léánka mán két onokával es megörvendöztette a nénókádékot, no! A csorró még nem, de ami késik, nem múlik!
S hogy rég nem jártam arrafelé? Szilveszter óta tényleg nem!Ott vótunk biza, s jót mulattunk! Nem csuklottál, me'thogy megemlögettelek csak úgy magamban!

S hogy rég nem jártam arrafelé? Szilveszter óta tényleg nem!Ott vótunk biza, s jót mulattunk! Nem csuklottál, me'thogy megemlögettelek csak úgy magamban!

Te vagy a süket, ki mondta, hogy ő most a bótos?!Csak azért "predikátumoztam" föl, hogy tudd, melyik is az a Lina nén'! Mán mé'tt hótt vóna meg, hásze csak ötvennégyes - ha jól tudom -, és boldogan él ott, ahová családostó' békőtözének! A két gyermök es rég kiröppent nemhogy az össbő', de még a szülei "védművek" alól es, s a léánka mán két onokával es megörvendöztette a nénókádékot, no! A csorró még nem, de ami késik, nem múlik!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 29. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 21:45

Te süket...ma reg nem ö a botos... (azt is kétlem hogy még éé). Maaa egy jo par eve Feri intezi. Na de a joindulat,az joindulat...az Isten aldjon meg azét hogy atadtad. Ugy laccik reg nem jartal arrafele ! Mit vettel ott utojara ? Marosestit ?

Te süket...ma reg nem ö a botos... (azt is kétlem hogy még éé). Maaa egy jo par eve Feri intezi. Na de a joindulat,az joindulat...az Isten aldjon meg azét hogy atadtad. Ugy laccik reg nem jartal arrafele ! Mit vettel ott utojara ? Marosestit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:26

No, végre téses béütöd magadot ide eherrég;
Csak annyit, hogy a bótos Lina nénöd erőst üdvözöl az istenhátamögötti közös falura, no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám!
Csak annyit, hogy a bótos Lina nénöd erőst üdvözöl az istenhátamögötti közös falura, no meg a rókonyságra es gondó'va, hát akkó' átadám!

No, végre téses béütöd magadot ide eherrég;
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:00

Köszönöm
,ez hogy öszinte legyek,jobban tetszik,mint egy (szamomra)jelentektelen amarikai hülyeseg. Ettöl függetlenül mindenkinek buzgon ajanlom,legyetek vip tagok !!

A mondokam hatso fele,csak vicc lett volna,nem magelemzes moderalasrol.

Köszönöm
,ez hogy öszinte legyek,jobban tetszik,mint egy (szamomra)jelentektelen amarikai hülyeseg. Ettöl függetlenül mindenkinek buzgon ajanlom,legyetek vip tagok !!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 13:49

akkor ez az ajándékod:
Reményik Sándor: Ha majd...
Ha majd fűszál leszek,
Mert az leszek,
Igénytelen, egyetlen-egy fűszál,
Egy a sok-sok közül, ahogyan most
A hó alól kibukva sorba áll, -
Ha majd fűszál leszek,
Lesz-e emlékem régi életemről,
A fájdalmasról, torzról, tévedettről?
Ó, voltak itt is fűszál-perceim
Igénytelenek, tiszták, szabadok,
Az egész réttel együtt-zizzenők,
Nem nagyzolók, és nem hitegetők, -
Ó, néha itt is hajnal ragyogott.
A hajnal harmatot is hullatott:
Részvét esője csókolta fejem,
És tündöklött az álom-kék magasság
A lelkembe hullt harmatcseppeken.
E ritka, drága fűszál-perceket,
Amikor nyitva láttam az eget:
Ezeket nem hagyom a sírverembe.
Magammal viszem fűszál-életembe.

Reményik Sándor
(1890. augusztus 30. Kolozsvár - 1941. október 24. Kolozsvár)
Erdélyi evangélikus költő. Kolozsvári jogi tanulmányait szembetegsége miatt nem fejezte be. 1916-tól csak az irodalomnak él. 1921-től a Pásztortűz főszerkesztője. 1926-ban az Erdélyi Helikon alapító tagja. 1937-ben és 1941-ben Baumgarten-díjat kapott. 1941-ben posztumusz az MTA nagydíjával ismerték el munkásságát.

Ha majd fűszál leszek,
Mert az leszek,
Ha majd fűszál leszek,

Reményik Sándor
Erdélyi evangélikus költő. Kolozsvári jogi tanulmányait szembetegsége miatt nem fejezte be. 1916-tól csak az irodalomnak él. 1921-től a Pásztortűz főszerkesztője. 1926-ban az Erdélyi Helikon alapító tagja. 1937-ben és 1941-ben Baumgarten-díjat kapott. 1941-ben posztumusz az MTA nagydíjával ismerték el munkásságát.

akkor ez az ajándékod:
Ha majd fűszál leszek,
Mert az leszek,
Ha majd fűszál leszek,

Reményik Sándor

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 10:53
Ha majd fűszál leszek,
Mert az leszek,
Ha majd fűszál leszek,

Reményik Sándor

tudomásul vettem (még ha igazat nem is adok neked, mert nem a jogos moderálásról kivántam vitát kezdeményezni!)
nem erőszak a disznótor!
nem erőszak a disznótor!

tudomásul vettem (még ha igazat nem is adok neked, mert nem a jogos moderálásról kivántam vitát kezdeményezni!)
nem erőszak a disznótor!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 17:47
nem erőszak a disznótor!

Kösz,de a topic nyitojanak gratulaltam volna,öt illetne meg a Vipp....
(en csak "bebotlottam")
Egyebkent,ha nem töröltel volna annyi Alina es Szoni hsz.-t akkor a 2500-t ünnepelhetnenk Csengö Zolival együtt.(hogy legyen sex is a dologban...)

Egyebkent,ha nem töröltel volna annyi Alina es Szoni hsz.-t akkor a 2500-t ünnepelhetnenk Csengö Zolival együtt.(hogy legyen sex is a dologban...)

nálunk csak a cigi jön a zöld határon,
de az nagyon
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 17:52
de az nagyon

Igen,tetszett neked,mert te is a "zöld hataron..."
Ugye..ugye..?
Bocsi,ha tevedek

Ugye..ugye..?
Bocsi,ha tevedek

Igen,tetszett neked,mert te is a "zöld hataron..."
Ugye..ugye..?
Bocsi,ha tevedek
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye..ugye..?
Bocsi,ha tevedek

Kösz,de a topic nyitojanak gratulaltam volna,öt illetne meg a Vipp....
(en csak "bebotlottam")
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek ezek az Erdélyi képek. Fantasztikusak. Már hallottam ódákat ez erdélyi jeánykákról de amit itt látni... Készülök mostanság én is oda
Járt érte 1 hetes VIP tagság (ha igényt tartasz rá)!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Gratula ! 2000-hsz....nem semmi...

ha leterítetted a kandalló elé a bundádat (ne várd meg, amíg én "nyúzlak meg/le"), akkor végre nekifoghatnánk a lényegnek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 14:29

"Túlragozás" esete forog fenn, kis lihegéskörettel, remélem tökéletesen érzékeled, de hát ha ez ma a felhozatal, hát akkor ezt kell szeretni!
Nyugodj meg, senki nem tart sem ezért, sem másért hülyének, sőt!
Szép vasárnap délutánt/estét!

"Túlragozás" esete forog fenn, kis lihegéskörettel, remélem tökéletesen érzékeled, de hát ha ez ma a felhozatal, hát akkor ezt kell szeretni!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 11:10

pontosan erről van szó, maradjunk csak, és kizárólag a szexnél ezen a honlapon (és ne nézz megint hülyének, mert verselemzésből annyira nem voltam rossz...mindenki tudja, hogy a versrészletek összevágásából miket lehet összehozni, ill. manipulálni...itt nincs ilyeneknek helye, és nem is fogok teret engedni ezeknek...van vers topic...oda a szép, és komplett verseket...)
Semmi nem tud meglepni
,föleg itten...
Vagy mosolygok,vagy csunyat mondok,s azzal annyi
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 13:08

Vagy mosolygok,vagy csunyat mondok,s azzal annyi

ha tudnád, hogy ém mit akarok, akkor biztosan dobnál egy hátast...

ha tudnád, hogy ém mit akarok, akkor biztosan dobnál egy hátast...

Adhatok egy tippet,hogyan erheted el celodat ?
Kerdezd meg tölle :
Ángyó kell-e bingyó ?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 11:52

csak katicika jöhet szóba, szőkén v. barnán az nekem mindegy...csak a szép táj, a hó, és utána a meleg tűznél a romantika érdekel vele...

Madarasi Hargita

Kerdezd meg tölle :
Ángyó kell-e bingyó ?

csak katicika jöhet szóba, szőkén v. barnán az nekem mindegy...csak a szép táj, a hó, és utána a meleg tűznél a romantika érdekel vele...

Madarasi Hargita

Madarasi Hargita

Hat rajta ! Csüccs fel az autobuszra,es egykettöre a Hargita labanal vagy ! Es ha a szöket megunod,hat kerül barna is