Naná, hogy megszámoltad!

ehhh...erről szőke badár európa kempingjének jelenete jutott eszembe, amikor keresik a teleszkópos nádszárral a dinnyebombát:
-nem én mozgatom, magától mozog
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
(nyilván most csak én vihogok)
de gondolom a kérdés nem nekem szólt magázódva...s hogy ő szeret-e? te ki tudsz igazodni a férfiakon? én sose...kezd az egyik nem szeretem szirommal, s meglásd jó lesz az "eredmény"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 14:27
-nem én mozgatom, magától mozog
-magától nem mozog semmi
-mióta magázódunk?
(nyilván most csak én vihogok)
de gondolom a kérdés nem nekem szólt magázódva...s hogy ő szeret-e? te ki tudsz igazodni a férfiakon? én sose...kezd az egyik nem szeretem szirommal, s meglásd jó lesz az "eredmény"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hahó, drága Mme, hát akkor tényleg szeret? Cserépben nevelt margarétámon szerettem volna "ki-szeret-nem-szeretelni" a dolgot, de most már boldogan hagyatkozom megérzésedre!

Hahó, drága Mme, hát akkor tényleg szeret? Cserépben nevelt margarétámon szerettem volna "ki-szeret-nem-szeretelni" a dolgot, de most már boldogan hagyatkozom megérzésedre!

talán azért katicik, amiért krapulax666 csak krapu, amiért édespille csak pille, amiért surdapapa csak surdi és így tovább (a teljesség igénye nélkül)...akiket szeretünk, azokat becézzük

Így igaz!Ha másképp nem megy, hát táncold ki magadból a feszültséget!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 10:28

egyetértek,az ünnepet nem kell összekeverni a politikával.
egyetértek,az ünnepet nem kell összekeverni a politikával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 07:13

Szép, méltóságteljes ünneplést!

Akkor mostmár értem, mit nemértek...

Jó reggelt neked is!
Csak körülnézek, azt mondják sok jó csaj jár erre újabban, vagy egy, sokszor? Bár azt is mondják, megtévesztőek, de ez rájuk is va írva. Akkor az a megtévesztés, hogy megtévesztően megtévesztőek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 07:05
Csak körülnézek, azt mondják sok jó csaj jár erre újabban, vagy egy, sokszor? Bár azt is mondják, megtévesztőek, de ez rájuk is va írva. Akkor az a megtévesztés, hogy megtévesztően megtévesztőek?

Jóreggelt mindenkinek!Egy erdélyi táncoslábú lánnyal köszönök rátok: Ő "Bogácsa".

Szép, méltóságteljes ünneplést!

Jóreggelt mindenkinek!Egy erdélyi táncoslábú lánnyal köszönök rátok: Ő "Bogácsa".

úgy látom ez a topic a kezdetektől fogva egy merő OFF volt! kurvára mindegy,hogy most csukják be,vagy máskor
A fikázás és offolás megszüntéig a topic zárolását kértem. Remélem, megértetek! Viszlát...

nemtom,de ezzel a pontozós izével el lett baszva kicsit a fórum. akik 1000éve itt vannak azok még mindig értelmesen szólnak hozzá,de van pár hogyisnevezzem... akik nem. legyen meg az örömük,hadd verjék a faszukat a filmekre. úgy kell nekik!
ha ezt bezárod,majd máshova illeszti be a képeit
kapja be neked a bengáli tigris!!!

Hasonló szépeket és jókat kivánok a rászorulóknak!

A mozdulat szépsége... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
valójában már olvastam,de hidegen hagy.
valami közelebbit esetleg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:14