valójában már olvastam,de hidegen hagy.
valami közelebbit esetleg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:14
Törölt felhasználó (7767)

köszi,de remélem annyira nem egészséges az egod,hogy azt hidd,hogy ez mind neked köszönhető
pesti nem leszek,nem akarok lenni,mármint olyan echte urbánus... szerinted a régebbi hozzászólásaim nem voltak értékesek? kicsit lehet,hogy mások voltak. ez a stílus már kicsit a beletörődés jele. de megvannak az előnyei: például sajnálhatod, hogy kihagytad azt az élményt,hogy elvedd a szüzességem
... bár... ahogyan te el tudnád venni, úgy még az vagyok(remélem örökre)

legalább valami jó kis sötétbarna hajú,jó kiállású menyecskéket tennének ki...:) olyan bögyös-farost:) pontgyűjtögetés? milyen pont?

ja,szóval ide a Székelyföldi puncibúvároknak és kukicibálóknak kéne írniuk... én nem onnan származom,de azért remélem nem rúgnak ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:10

Előre hoztam a topiknyitó hsz-t, hátha világosság támad :)
* Katicika #1 | 2006.07.19
Üdvözlet, sőt puszi( s még mi minden) Nektek erdélyi szeximádók! Azt hiszem, itt az ideje, hogy egy ilyen nevű topik is legyen a Goldengate -n, szeretett fórumunkon(!). Írhattok deli pasikról, sudár lányokról, de mindenről véleményt nyilváníthattok akárhány témában, s még társat, partnert is találhattok itt.Egyetlen kérés: az elvszerű vitaszabályok betartása, mások véleményének tiszteletben tartása. Hozzászólások, képek egyaránt kedves "vendégei" e rovatnak. Jó szórakozást!
U.I: A rovat meghívott és mindenkori tiszteletbeli vendége Doktorbalu .
(Forrásanyag és ihlető: "Szlovákia" topik, nyitotta csabika(GG))
ÜdvKatinka *
Üdvözlet, sőt puszi( s még mi minden) Nektek erdélyi szeximádók! Azt hiszem, itt az ideje, hogy egy ilyen nevű topik is legyen a Goldengate -n, szeretett fórumunkon(!). Írhattok deli pasikról, sudár lányokról, de mindenről véleményt nyilváníthattok akárhány témában, s még társat, partnert is találhattok itt.Egyetlen kérés: az elvszerű vitaszabályok betartása, mások véleményének tiszteletben tartása. Hozzászólások, képek egyaránt kedves "vendégei" e rovatnak. Jó szórakozást!
ÜdvKatinka *
legalább valami jó kis sötétbarna hajú,jó kiállású menyecskéket tennének ki...:) olyan bögyös-farost:) pontgyűjtögetés? milyen pont?

Előre hoztam a topiknyitó hsz-t, hátha világosság támad :)
ÜdvKatinka *
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ÜdvKatinka *
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a segítséged!

Sem? S még hol nem? (poén!)
Sohasem lehet túl késő!
***A topik címe meg azért ez, mert....OLVASS VISSZA!
Egyébként segíthetnél, hogy köze legyen!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:02
Sohasem lehet túl késő!
***A topik címe meg azért ez, mert....OLVASS VISSZA!

Egyébként segíthetnél, hogy köze legyen!

jelenleg büdipesten vagyok a műszaki egyetem kollégiumában,de holnap megyek haza Somogy megye székhelyére(barátnőstül
). isten ments,hogy elhárítsam az érdeklődést,de eddig nem voltam túl népszerű itt a fórumban sem
na mindegy

ennek a topicnak mi köze van a saját címéhez?:D szerintem semmi

jelenleg büdipesten vagyok a műszaki egyetem kollégiumában,de holnap megyek haza Somogy megye székhelyére(barátnőstül
). isten ments,hogy elhárítsam az érdeklődést,de eddig nem voltam túl népszerű itt a fórumban sem
na mindegy

Köszi, Tom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 19:37

Jó megpihenni egy mozgalmas nap után!:)

Már régen meg akartam kérdezni, kedves Yanee, honnan fórumozol? Szívesen látlak itt, ebben a topikban is!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

De igen, kissé csikis!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

nem csiklandozza a puniját a moha?:D éljen a műháttér
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 19:37

Igen, én is így gondolom!
Ahogy serken a hajnal, már párodat simizgeted hosszan, érzékien, s míg nyelveddel a köldökét csikized, ujjaid már a pizsijében keresgélnek, és Véle együtt ébresztik fel az "alvó oroszlán"-t.
. Nyögdelsz kéjesen, ahogyan nunusodba betörekszik a lüktető fallosz, magadhz/magadba húzod, és lökéseire szilaj lökésekkel válaszolsz, amíg tocsogó öled megtelik kiömlő magvával...És tudod, hogy szép az élet, és szép lesz ez a nap is...És mindenütt jó, de legjobb a szex itt, a tündérkertben...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy serken a hajnal, már párodat simizgeted hosszan, érzékien, s míg nyelveddel a köldökét csikized, ujjaid már a pizsijében keresgélnek, és Véle együtt ébresztik fel az "alvó oroszlán"-t.

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ahogy megnéztem a képeket,az egész hét csak jó lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 06:02

Legyen egy szép napja ma mindenkinek!

Legyen egy szép napja ma mindenkinek!

Otthon, édes otthon!