ÁÁÁtadom!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:23

Akkor gyógyulást a "szövődményesnek", pihit a "halálratáncoltatott" anyósoknak!

neked, hogy telt az a pár nap, amíg én Hol a tájtól, hol a fincsi pálesztől részegedtem?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:23

Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!
csak szomi vótam, me nics ott az uncsim.
De hamar gyógyul, mert rengeteget ittam, s itattam az egészségére!!!

Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre?
Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:31

Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!

Háááát!
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..

Kérlek Drága! Írjál vmi. szépet, mer' nagyon unatkozom.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:35
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre?
Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!

Hát unalmadban azért írhattál volna Te is valami szépet, lélek- és libidóemelőt!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Cerbusz Drága Katinka!
Írnék én szépet, de nem tudok. Az utóbbi időben minden szar! Gondoltam Te majd felvidítassz.
Asszem depis vagyok.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 20:47
Írnék én szépet, de nem tudok. Az utóbbi időben minden szar! Gondoltam Te majd felvidítassz.
Asszem depis vagyok.

Hát unalmadban azért írhattál volna Te is valami szépet, lélek- és libidóemelőt!

Vágj földhöz ráspolyt, dikicset, s ereszd neki a lovakat a Királyhágónak! :)))) Csinálj magadnak igazságot!!!

Vidulj hát fel!

Cerbusz Drága Katinka!
Asszem depis vagyok.
Asszem depis vagyok.

Kicst jobb!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö izé..KICSIT!

Na mi van, újra kezd bealkonyodni?
hello Katinka.Üdv donriew nemetböl.
Szia, kedves Donriew! :) Mi van amarra felétek?
(Ez egy válasz donriew üzenetére (2006. 08. 25. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz donriew üzenetére (2006. 08. 25. péntek 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen bajos mosolyok mellet el is lehet türni es elvezni az ejszakat.
Nagyon!!!! :)
(Ez egy válasz donriew üzenetére (2006. 08. 25. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 18:33

ilyen bajos mosolyok mellet el is lehet türni es elvezni az ejszakat.
hideg es esik az esö.

Ne csüggedj: majd a napocska is kisüt! Igaz, ez nem Erdély, de a fotó nyugalma rá hajaz! :) (Ez egy válasz donriew üzenetére (2006. 08. 25. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

De ez gyönyörűszép! :)