cuncus #607 | ma 08:09
ez a topic kezd ehhez hasonlitani....
Valójában igazad is lehet, dehát ez van!

mindenkitől bocsánatot kérek, ha bárkit megsértettem volna! Cserében csak ötleteket kérek Tőletek: hogy lehet a hasonló patthelyzeteket kivédeni a "...kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon" hadrendbe állításával?
ÜdvKatinka

ÜdvKatinka
Szerintem senki nem varja el Tolled,hogy bocsanatot kerj.Legalabbis en nem...Viszont a forum az azert forum,hogy velemenyt irjunk bizonyos dolgokrol...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 11:36

mindenkitől bocsánatot kérek, ha bárkit megsértettem volna! Cserében csak ötleteket kérek Tőletek: hogy lehet a hasonló patthelyzeteket kivédeni a "...kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon" hadrendbe állításával?
ÜdvKatinka

ÜdvKatinka
KLIKK IDE!
Látod, fontos a "profil" is! :)Tudod, azok a "bizonyos dolgok" sokat nyomnak a latba! Mert klappolhatnak - s akkor nincs baj. De ha nem???
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 11:47
Látod, fontos a "profil" is! :)Tudod, azok a "bizonyos dolgok" sokat nyomnak a latba! Mert klappolhatnak - s akkor nincs baj. De ha nem???

Szerintem senki nem varja el Tolled,hogy bocsanatot kerj.Legalabbis en nem...Viszont a forum az azert forum,hogy velemenyt irjunk bizonyos dolgokrol...

TALÁN INKÁBB IDE KLIKKELJ!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 11:58

KLIKK IDE!

Na mindegy! A témalistában megtaláljátok. Mindenkinek szép napot:
Katinka
Katinka

Hm, akkor az 593-as hozzászolásomat e weboldal szellemében átirom: Erdély demográfiáját nemcsak a románok betelepedése hanem ugy a magyar mint a szász népek elköltözése is befolyásolta, sőt a nemzés is csökkenőben van - na ebben van szexvonatkozásu kijlentés is
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 11:20

No, azért ne kapd fel a vizet, mert rájössz, hogy igazam van: a "Felvidék-Szlovákia"- topikot is azzal az ürüggyel zárolták, hogy hasábjain - úgymond! -, politizáltak, holott - hangzott az ismerős "érv" -, ez egy szex-honlap, tehát efelé és érdemben fórumozzon a "nagyérdemű". Én pedig úgy gondoltam, fölösleges magunk ellen kihívni a sorsot, úgyis "kijön " az magától! Debizonyhogy ne nagyon köszönj el, hanem továbbra is szíves vendéglátásra tarts itt igényt, mert hiányoznál nagyon!!! Sőt, burkold topik- és honlaptémás göncökbe másirányú mondanivalódat is, és vesd be a humor eszközeit is, megládd, nem bánod meg.
A képek meg azért sorjáztak csak, mert velük értem el a #600. hozzászólást! :)
Kedves makuj! Fentieket Neked is szántam. :)
Válasz gurujoe üzenetére (609)
A képek meg azért sorjáztak csak, mert velük értem el a #600. hozzászólást! :)
Kedves makuj! Fentieket Neked is szántam. :)
Válasz gurujoe üzenetére (609)

Hm, akkor az 593-as hozzászolásomat e weboldal szellemében átirom: Erdély demográfiáját nemcsak a románok betelepedése hanem ugy a magyar mint a szász népek elköltözése is befolyásolta, sőt a nemzés is csökkenőben van - na ebben van szexvonatkozásu kijlentés is

Ő ugyan nem erdélyi, de így, ránézésre akár lehetne is...:)))))Véle "mondatok" ma napsugaras, szép, jó reggelt!

Biztos vagy benne? Azért mert valakinek jo alakja van nem azt jelenti, hogy nemzőképes és jó anya is.

Ebben az esetben hiába mind gerjedünk ha bogyokat szednek be
, csak ugy van esélyünk ha sütétben oraellemet adunk be nekik

az anyosom és rokonsága

Minden kedves Mária, Adrienn, Adorján, Adrián nevezetű fórumozónak nagyon szép, emlékezetes névnapot kivánok:
Katinka

Hááááát....! Nincs is mit mondanom: ez maga a testet öltött csend!

Szép jóreggelt!

Tényleg szép és jó! :-)))

Itt gyönyörű, napsütéses őszi délelőtt volt....

Szia Katinka!
Nagyon rég már figyelem különböző topicokban a hozzászólásaid, jó fejnek tűnsz:)
Honnan vagy? Pontosabban hol élsz?
Nagyon rég már figyelem különböző topicokban a hozzászólásaid, jó fejnek tűnsz:)
Honnan vagy? Pontosabban hol élsz?

ÜdvKatinka!