Én most olvasom: "csórénős oldalra"!!! Minősít! :))))
Hát, ha valakinek, Sütő neve olvastán nem a "Szúzai menyegző" jut eszébe, hanem az oldalt furcsállja, ahol olvasta vala, hát....!
....A beszúrt hírre és reagálásokra egyértelműnek kellene lennie a legfrissebbnek: csak a kegyelet hangja, és a vigasztalhatatlanságé, ami itt, most indokolt!

Hát, ha valakinek, Sütő neve olvastán nem a "Szúzai menyegző" jut eszébe, hanem az oldalt furcsállja, ahol olvasta vala, hát....!
....A beszúrt hírre és reagálásokra egyértelműnek kellene lennie a legfrissebbnek: csak a kegyelet hangja, és a vigasztalhatatlanságé, ami itt, most indokolt!
 Igy már értem drága beírt szavaid, csak .... mi a gond? Hiszen te is idejársz, vagy tán szégyenled? Ha nem, akkor nem értem mitől lett "szegény"? Ha egy forumon megemlékezünk egy nagyszerű emberről, akármilyen oldal is legyen az, szerintem ezért senki sem sértődne meg. Adja Isten, halálom után is ily szavakkal dicsőitsenek engem a kedves idelátogatok
 Igy már értem drága beírt szavaid, csak .... mi a gond? Hiszen te is idejársz, vagy tán szégyenled? Ha nem, akkor nem értem mitől lett "szegény"? Ha egy forumon megemlékezünk egy nagyszerű emberről, akármilyen oldal is legyen az, szerintem ezért senki sem sértődne meg. Adja Isten, halálom után is ily szavakkal dicsőitsenek engem a kedves idelátogatok   (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

odarra=odalra=oldalra 
Na,igy egyszerü? (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Na,igy egyszerü? (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
                	csore-ekezettel=meztelen,puzzer(ide is ekezet kellene de nincs)
odarra=odalra (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

odarra=odalra (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
                	Van egy sanda gyanum, hogy ezt mi sose tudjuk meg   

Hova került fel?   (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szegeny Sütö,felkerült a ,,csorenös odarra"...  (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ransylmania : Jobb otthon
Mi feherlik ott a sikon, tavolban,
Talan az edesanyam kunyhoja.
Messze jartam, masutt is volt jo dolgom,
Hej, de szivem csak azt mondja: jobb otthon!
Keso ossze szall a fecske messzire,
De tavasszal ujra megjo feszkire.
Messze eljar hegyen-volgyon es sikon,
Hej, de megis azt csevegi: jobb otthon!
Elviszik a nyalka huszart taborba,
Sok orszagot, vilagot lat jartaban,
Nyer szerelmet, dicsoseget mindenhol
Hej, de szive csak azt sugja: jobb otthon!
Jobb otthon....
Jóóó reggelt 

Mi feherlik ott a sikon, tavolban,
Talan az edesanyam kunyhoja.
Messze jartam, masutt is volt jo dolgom,
Hej, de szivem csak azt mondja: jobb otthon!
Keso ossze szall a fecske messzire,
De tavasszal ujra megjo feszkire.
Messze eljar hegyen-volgyon es sikon,
Hej, de megis azt csevegi: jobb otthon!
Elviszik a nyalka huszart taborba,
Sok orszagot, vilagot lat jartaban,
Nyer szerelmet, dicsoseget mindenhol
Hej, de szive csak azt sugja: jobb otthon!
Jobb otthon....
Jóóó reggelt

a mgyarság legg nagyobb kőltője

Nyugodjék békében

kár érte remek íro volt

Meghalt Sütő András....
                	khm joszokásokat mindig valaki eloroza és mostmár politikai jelege is van

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)

2006. 10. 01. vasárnap 18:18

Hát nálunk, ha "valaki" nemigen, avagy rosszul ébred, ahhoz be szoktak szólni a kerítés fölött ébresztőleg/vidítólag, hogy aszongyahogy: Jaóröggee't, szaomszeéd, há' hogy is ityög a fityög, no!:))))))

Hát nálunk, ha "valaki" nemigen, avagy rosszul ébred, ahhoz be szoktak szólni a kerítés fölött ébresztőleg/vidítólag, hogy aszongyahogy: Jaóröggee't, szaomszeéd, há' hogy is ityög a fityög, no!:))))))

"jóreggelt Magyarország!" részt hanyagoljuk:)))))

(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 01. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Készülődés a vasárnapi misére, tisztán testileg, s majd lelkileg is....

2006.okt.1. - Jóreggelt Erdély, jóreggelt Magyarország!

Lehet, hogy nagyon is igazad van: a bűnök bűne önös érdekből elkótyavetyélni azt, ami a miénk!!!!

Norbeee17
    	        	Norbeee17
 Kamila K
    	        	Kamila K Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
 A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
     Sex Village Idiot