legalább valami jó kis sötétbarna hajú,jó kiállású menyecskéket tennének ki...:) olyan bögyös-farost:) pontgyűjtögetés? milyen pont?
ja,szóval ide a Székelyföldi puncibúvároknak és kukicibálóknak kéne írniuk... én nem onnan származom,de azért remélem nem rúgnak ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:10
Törölt felhasználó (7767)
Előre hoztam a topiknyitó hsz-t, hátha világosság támad :)
* Katicika #1 | 2006.07.19
Üdvözlet, sőt puszi( s még mi minden) Nektek erdélyi szeximádók! Azt hiszem, itt az ideje, hogy egy ilyen nevű topik is legyen a Goldengate -n, szeretett fórumunkon(!). Írhattok deli pasikról, sudár lányokról, de mindenről véleményt nyilváníthattok akárhány témában, s még társat, partnert is találhattok itt.Egyetlen kérés: az elvszerű vitaszabályok betartása, mások véleményének tiszteletben tartása. Hozzászólások, képek egyaránt kedves "vendégei" e rovatnak. Jó szórakozást!
U.I: A rovat meghívott és mindenkori tiszteletbeli vendége Doktorbalu .
(Forrásanyag és ihlető: "Szlovákia" topik, nyitotta csabika(GG))
ÜdvKatinka *
* Katicika #1 | 2006.07.19
Üdvözlet, sőt puszi( s még mi minden) Nektek erdélyi szeximádók! Azt hiszem, itt az ideje, hogy egy ilyen nevű topik is legyen a Goldengate -n, szeretett fórumunkon(!). Írhattok deli pasikról, sudár lányokról, de mindenről véleményt nyilváníthattok akárhány témában, s még társat, partnert is találhattok itt.Egyetlen kérés: az elvszerű vitaszabályok betartása, mások véleményének tiszteletben tartása. Hozzászólások, képek egyaránt kedves "vendégei" e rovatnak. Jó szórakozást!
U.I: A rovat meghívott és mindenkori tiszteletbeli vendége Doktorbalu .
(Forrásanyag és ihlető: "Szlovákia" topik, nyitotta csabika(GG))
ÜdvKatinka *
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
legalább valami jó kis sötétbarna hajú,jó kiállású menyecskéket tennének ki...:) olyan bögyös-farost:) pontgyűjtögetés? milyen pont?
köszi,de remélem annyira nem egészséges az egod,hogy azt hidd,hogy ez mind neked köszönhető
pesti nem leszek,nem akarok lenni,mármint olyan echte urbánus... szerinted a régebbi hozzászólásaim nem voltak értékesek? kicsit lehet,hogy mások voltak. ez a stílus már kicsit a beletörődés jele. de megvannak az előnyei: például sajnálhatod, hogy kihagytad azt az élményt,hogy elvedd a szüzességem
... bár... ahogyan te el tudnád venni, úgy még az vagyok(remélem örökre)
pesti nem leszek,nem akarok lenni,mármint olyan echte urbánus... szerinted a régebbi hozzászólásaim nem voltak értékesek? kicsit lehet,hogy mások voltak. ez a stílus már kicsit a beletörődés jele. de megvannak az előnyei: például sajnálhatod, hogy kihagytad azt az élményt,hogy elvedd a szüzességem
... bár... ahogyan te el tudnád venni, úgy még az vagyok(remélem örökre)
valami közelebbit esetleg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 20:14
valójában már olvastam,de hidegen hagy.

A mozdulat szépsége... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 14. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonló szépeket és jókat kivánok a rászorulóknak!
kapja be neked a bengáli tigris!!!
ha ezt bezárod,majd máshova illeszti be a képeit
nemtom,de ezzel a pontozós izével el lett baszva kicsit a fórum. akik 1000éve itt vannak azok még mindig értelmesen szólnak hozzá,de van pár hogyisnevezzem... akik nem. legyen meg az örömük,hadd verjék a faszukat a filmekre. úgy kell nekik!
A fikázás és offolás megszüntéig a topic zárolását kértem. Remélem, megértetek! Viszlát...
úgy látom ez a topic a kezdetektől fogva egy merő OFF volt! kurvára mindegy,hogy most csukják be,vagy máskor
Jóreggelt mindenkinek!Egy erdélyi táncoslábú lánnyal köszönök rátok: Ő "Bogácsa".
Szép, méltóságteljes ünneplést!
Jó reggelt neked is!
Csak körülnézek, azt mondják sok jó csaj jár erre újabban, vagy egy, sokszor? Bár azt is mondják, megtévesztőek, de ez rájuk is va írva. Akkor az a megtévesztés, hogy megtévesztően megtévesztőek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 07:05
Csak körülnézek, azt mondják sok jó csaj jár erre újabban, vagy egy, sokszor? Bár azt is mondják, megtévesztőek, de ez rájuk is va írva. Akkor az a megtévesztés, hogy megtévesztően megtévesztőek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt mindenkinek!Egy erdélyi táncoslábú lánnyal köszönök rátok: Ő "Bogácsa".
Akkor mostmár értem, mit nemértek...
egyetértek,az ünnepet nem kell összekeverni a politikával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 07:13
Szép, méltóságteljes ünneplést!
Így igaz!Ha másképp nem megy, hát táncold ki magadból a feszültséget!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 10:28
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
egyetértek,az ünnepet nem kell összekeverni a politikával.

Boygoo122
Envy