Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14778   ma 22:16
Elvezetek69 Elvezetek69
Hajni ment ma egyedűl. Heteró részben pasik szopták egymást
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:03
De melyikőtök kicsoda?
#14777   ma 22:03
Pedellus Pedellus
De melyikőtök kicsoda?
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (ma 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:31
Sziasztok párom ma este kimenőt kapott 8 körül menne aktív ápolt úrakat szívesen érezne kényeztetne
#14776   ma 22:02
Pedellus Pedellus
Az Operát ki ne hagyd!
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (ma 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:43
Valaki tud infót adni Bécsben hova érdemes benézni?
#14775   ma 22:01
Andras0904 Andras0904
Nem számonkérlek de privátban te irtad direkt megkérdeztem tuti 8-kor jön le te irtad akkor. 20.20-ig voltam ott mert kiváncsi voltam amugyis milyen ez.a Hegedüs. Szerinted ez számonkérés meg bocsánatot mire kéne kérnem!
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (ma 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:56
Azért gondolkozz már ,számonkérsz akkor remélem jön a bocsánat kérés is.
#14774   ma 21:56
Elvezetek69 Elvezetek69
Azért gondolkozz már ,számonkérsz akkor remélem jön a bocsánat kérés is.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:50
Én egyáltalán nem vagyok türelmetlen csak akkor nem azt kell irni privátban hogy 8-kor fog lejönni! De mindegy ugyis kiderül hogy ott volt e! Ennyi.
#14773   ma 21:50
Andras0904 Andras0904
Én egyáltalán nem vagyok türelmetlen csak akkor nem azt kell irni privátban hogy 8-kor fog lejönni! De mindegy ugyis kiderül hogy ott volt e! Ennyi.
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (ma 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:35
Szerintem még ott van . És bocs ha késet de ha tűrelmetlen vagy az nem a mi bajunk
#14772   ma 21:35
Elvezetek69 Elvezetek69
Szerintem még ott van . És bocs ha késet de ha tűrelmetlen vagy az nem a mi bajunk
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:12
Elárulnád hogy hol volt?.Mert 8 órakor egy db nö sem jött le a Hegedüs-be ugyanis 20.20-ig ott voltam és néztem a két helység elótt a kellékeket meg be is mentem és sehol nem volt amit te kiirtál ide.!
#14771   ma 21:12
Andras0904 Andras0904
Elárulnád hogy hol volt?.Mert 8 órakor egy db nö sem jött le a Hegedüs-be ugyanis 20.20-ig ott voltam és néztem a két helység elótt a kellékeket meg be is mentem és sehol nem volt amit te kiirtál ide.!
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (ma 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:36
Bocsánat kimaradt a Hegedűsbe
#14770   ma 19:02
Daredevil03 Daredevil03
M5 ilyenkor jó?
#14769   ma 15:43
Biguy8585 Biguy8585
Valaki tud infót adni Bécsben hova érdemes benézni?
#14768   ma 14:59
Zotyesz85 Zotyesz85
Szigetszentmiklos környékén van valahol ilyen hely? Klassz lenne
#14767   ma 14:36
Elvezetek69 Elvezetek69
Bocsánat kimaradt a Hegedűsbe
#14766   ma 14:31
Elvezetek69 Elvezetek69
Sziasztok párom ma este kimenőt kapott 8 körül menne aktív ápolt úrakat szívesen érezne kényeztetne
#14765   ma 12:26
Tamas8 Tamas8
Így hétvégén melyik sexmoziba érdemes benézni, mikor vannak lányok, párok vagy travik, samel?
#14764   ma 11:41
icehoki icehoki
Hello!
Ma 12 után a Hegedűsben lány, pár travi várható?
#14763   ma 09:27
Gabi31 Gabi31
Mikor mennel??
(Ez egy válasz tabutlanul üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:01
Ki jönne ma M5 gloryhoz orál mókára? Írjatok!!
#14762   ma 09:04
tabutlanul tabutlanul
#14761   ma 09:01
tabutlanul tabutlanul
#14760   tegnap 22:45
talimost talimost
Sziasztok. Hétköznap délelőtt hová érdemes be nézni hol szokott nagyobb élet lenni? Melyik mozit ajánlanátok?nyitástól max 13-14:00-ig
#14759   tegnap 21:10
Attika99 Attika99
Lehet menni hétvégén, hiszen az
eg
alf
y
alf
pi
alf
acnak
a nyilvános férfi wc-je.

De pontosan azért, mert az
eg
alf
y
alf
pi
alf
acnak
a nyilvános férfi wc-je, párokra ne számíts! Néha van ugyan 1-2 olyan beírás itt, hogy állítólag valaki a csajával fog odamenni, de hogy, hogy nem, ezeket mind olyan nicknevek írják, amikről a rendszeres olvasók pontosan tudják, hogy megrögzött kamus van mögöttük.
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (tegnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:23
A békásiban hétvégén is le lehet menni ? Szokott hétvégén is történni valami? Párok járnak oda?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 14778db
Utolsó üzenet: ma 22:16

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!