Ez felhatalmaz téged a sértegetésre? Mi egy ismert pár vagyunk és minket is sértegetsz!
De próbáld meg face to face ne a billentyűzet biztonságában (Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:50
De próbáld meg face to face ne a billentyűzet biztonságában (Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Te valami admin vagy? Ha nem, akkor felesleges írnod! Esetleg láthattad, hogy ő hány hozzászólásban sírta tele a topicot. Az nem zavart? A nagy hetero alapon írt sértegetései sem? Tehát egyetértesz vele.
Minket így is ismernek néhányan személyesen! Téged?
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap nélkül pedig mit feszengsz itt, mint kaszáspók a sarokban?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Te valami admin vagy? Ha nem, akkor felesleges írnod! Esetleg láthattad, hogy ő hány hozzászólásban sírta tele a topicot. Az nem zavart? A nagy hetero alapon írt sértegetései sem? Tehát egyetértesz vele.
Befejeznéd? Erre senki nem kíváncsi!
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:25
Te engem?
Analafabéta. Nyilván a nőknek sem kellesz, ahogy pl én is pattintanálak le, amikor megszólalnál és a traktorkulcs kiesne a azádon.
Analafabéta. Nyilván a nőknek sem kellesz, ahogy pl én is pattintanálak le, amikor megszólalnál és a traktorkulcs kiesne a azádon.
Te engem?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:13
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Oke ne erölködj kár irnod látod egyból leoltottalak! A bisex srácaiddal foglalkozzál ne a hetero férfiakkal. Ennyi na szevasz
Igen mi már többször.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:16
Sziasztok. Hát
et azért nem vágom!
gy
a Hegedüs utcai sexmoziban volt aki ott tudott már szexelni növel vagy pár-nak a nö tagjával ott a két terem közül valamelyikben? Mert oke hogy vannak kabinok meg megy a szexfilm meg van szexhinta is a nsgyobb helységben! De hogy csávók szopkodják ott egymást meg verték maguknak a filmre hát nem vágom ebben mi a jó! Hetero vagyok leh alf
er alf
ek alf
ek
et azért nem vágom!
Oke ne erölködj kár irnod látod egyból leoltottalak! A bisex srácaiddal foglalkozzál ne a hetero férfiakkal. Ennyi na szevasz
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked meg egy vérbajos fogatlan prosti szüljön hármasikreket!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:57
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én neked nem irtam semmit! De te cssk bisex-ként menjél csak le oda kabinozzál a sok xopó csávóval nyugodtan! Egészségedre .
Szerintem én neked nem irtam semmit! De te cssk bisex-ként menjél csak le oda kabinozzál a sok xopó csávóval nyugodtan! Egészségedre .
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:44
(Ez egy válasz Mindenevőhím üzenetére (ma 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a szex is úgy megy mint a fogalmazás, helyesírás, akkor nem sokat vesztett a hölgy, hogy már nem voltál ott. Amúgy meg válogatós f@sznak
ku
a helye. alf
ty alf
áb alf
an
Ha a szex is úgy megy mint a fogalmazás, helyesírás, akkor nem sokat vesztett a hölgy, hogy már nem voltál ott. Amúgy meg válogatós f@sznak
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:10
ku
a helye. alf
ty alf
áb alf
an
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasz. Hát mivel egy adott személy miatt mentem oda tegnap akiröl kiderült hogy késöbb érkezett meg oda én meg ugye pontosan erkeztem a letargyalt személy párjával itt. És addig nem érkezett meg amig ott voltam gondoltam már akkor megnézem milyen ez a Hegedüs utcai sexmozi! Hát 20 percre rá ki is jöttem mivel az adott személy allitólag még rá több mint 15 percre érkezett meg oda de én akkor már nem voltam ott ugye!
Szevasz. Hát mivel egy adott személy miatt mentem oda tegnap akiröl kiderült hogy késöbb érkezett meg oda én meg ugye pontosan erkeztem a letargyalt személy párjával itt. És addig nem érkezett meg amig ott voltam gondoltam már akkor megnézem milyen ez a Hegedüs utcai sexmozi! Hát 20 percre rá ki is jöttem mivel az adott személy allitólag még rá több mint 15 percre érkezett meg oda de én akkor már nem voltam ott ugye!
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (ma 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (ma 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasz András
András andrás nem tanulsz hát az köztudat hogy tele van ragyival
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:12
András andrás nem tanulsz hát az köztudat hogy tele van ragyival
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen? Hát de sok olyan eszköz van ott megvehetö amit párok is ugye használhatnak szex közben! Meg hát ök is bemehetnek kabinozni nem csak a melegek bisexek gondolom!
Igen? Hát de sok olyan eszköz van ott megvehetö amit párok is ugye használhatnak szex közben! Meg hát ök is bemehetnek kabinozni nem csak a melegek bisexek gondolom!
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (ma 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez többnyire bi és meleg heky..a heterók a glory cafèba jár ez köztudott.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:16
Sziasztok. Hát
et azért nem vágom!
gy
a Hegedüs utcai sexmoziban volt aki ott tudott már szexelni növel vagy pár-nak a nö tagjával ott a két terem közül valamelyikben? Mert oke hogy vannak kabinok meg megy a szexfilm meg van szexhinta is a nsgyobb helységben! De hogy csávók szopkodják ott egymást meg verték maguknak a filmre hát nem vágom ebben mi a jó! Hetero vagyok leh alf
er alf
ek alf
ek
et azért nem vágom!
Mostanában valaki M5
Ma este megy pár a Király u sexmoziba?
Sziasztok. Hát
et azért nem vágom!
gy
er alf
ek alf
ek
et azért nem vágom!
Hegedusben vasarnap szoktak lenni?
Sziasztok! Igényes,potens pasiként szívesen ismerkednék Hölgyekkel,párokkal,vagy olAn urakkal akik tudnak lányt maguk mellé. Hetero és bi alapon egyaránt. Uni vagyok,így sok a lehetőség. Ha érdekel lehet írj kérlek priviben

vazelinator

Gabriela R