Szombaton Glory caféba megyünk, gyönyörű bevállalós feleségem örömére. Ápolt, illatos borotvált vagy trimmelt farokkal. Gyere oda kérdezz, imád szopni és baszni. Imádjuk a bevállalós hölgyeket mind a ketten kényeztetni. Asszony extra perverz. Ha beindítják a férfiak. Szereti ha a szájába élveznek. Kerek nagy popsi, nagy valódi játékos mellek.
Szia mikor mentek?
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (ma 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:34
Sziasztok . Megyünk majd meg a Glory Cafe ba . 30 körüli pasikat fogunk ott keresni a hölgy örömére
Sziasztok . Megyünk majd meg a Glory Cafe ba . 30 körüli pasikat fogunk ott keresni a hölgy örömére
Budapesten júli 15én keresek társakat(aktívakat) magnum látogatáshoz. Jelige: bokalánc
Ha a Gloryban lenne a dolog, akkor semmi szükség viberes bonyolításra, ott hétvégén garantáltan minimum 20-30 konyhakész pasiból tudtok ott helyben válogatni.
Akik nem küldenek 10 évvel ezelőtti / agyonretusált képeket magukról...
Akik nem kamuznak a farkuk méretéről...
Akiknek az utolsó pillanatban nem jön közbe valami...
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (ma 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:54
Akik nem küldenek 10 évvel ezelőtti / agyonretusált képeket magukról...
Akik nem kamuznak a farkuk méretéről...
Akiknek az utolsó pillanatban nem jön közbe valami...
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (ma 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk szombat estére keresünk 3-4 pasit feleségem örömére légy ápolt tiszta borotvált intim méret max 18 .legyen vibered lehet hogy a glory cafeba lenne a dolog tabu a popsi szex es a szájba punciba élvezés
M5 Tescoba jönne most fiatal. Most vagy du. fél 4-től.
Valaki Hegedűsbe mostanában?
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Holnap, péntek délelőtt 10 órától passzívként leszek Almádiban ha vannak aktív érdeklődők
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:57
Törölt felhasználó (4818944)
Almádiban vki 15 óra körül?
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk szombat estére keresünk 3-4 pasit feleségem örömére légy ápolt tiszta borotvált intim méret max 18 .legyen vibered lehet hogy a glory cafeba lenne a dolog tabu a popsi szex es a szájba punciba élvezés
Szia mikor mész legközelebb elmenék
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2026. 06. 30. kedd 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 00:25
Szia! Köszi az infót! Utoljára pár hete voltam lent,párom kérésére!Akkor fent meleg volt a galérián
Sziasztok! Ha Pénteken délután fél3-5 között a Hegedűsben beülnék egy glory hole kabinba, lenne esetleg valaki aki kényeztetést szeretne?
Az M5 Tesco ismét üzemel...
Almádiban vki 15 óra körül?
Igen, legfelül a galéria a legmelegebb nyáron, főleg hétvégén ha ott valakit sokan körbeállnak.
De alatta és a pincében kellemes hűvös van. Tegnap 5 pár, egy hölgy és a gangbangot tartó hölgy, valamint nagyon sok pasi is volt, de kellemes volt a hőmérséklet.
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2026. 06. 30. kedd 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 00:25
De alatta és a pincében kellemes hűvös van. Tegnap 5 pár, egy hölgy és a gangbangot tartó hölgy, valamint nagyon sok pasi is volt, de kellemes volt a hőmérséklet.
Szia! Köszi az infót! Utoljára pár hete voltam lent,párom kérésére!Akkor fent meleg volt a galérián
Sziasztok holnap dél előtt 10órakor hegedűs Gyulaszex moziban jönni valaki szopás szoptatás dugás
Sziasztok. Most valaki a hegedűsben? Szívesen kalandoznék...
Hello írj privát ba
(Ez egy válasz Bence2005 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 15:46
Sziasztok! Hegedűs szexmozi érdekelne. Nem voltam még semmi ilyen helyen, érdekelne, hogy mi hogyan van stb. Kellene valaki aki akár el is jönne velem, hogy ne egyedül legyek.
Sziasztok! Hegedűs szexmozi érdekelne. Nem voltam még semmi ilyen helyen, érdekelne, hogy mi hogyan van stb. Kellene valaki aki akár el is jönne velem, hogy ne egyedül legyek.
Üdv nektek. Ma olyan 17 óra körül be nézek a király utcába és szívesen venném ha valaki alaposan le ápolná a farkam szájal de ha lehet akkor dugni is szeretnék.

vazelinator

Sarah0716
Poppy