Mostanság valaki M5 glory?
Énis tervezek menni!
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (ma 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Én is tervezem meglátogatni
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (ma 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Üzenőfaaal? Biztos illene tudnom, hogy ez hogy megy és akinek van rutinja annak biztosan evidens, de pont az ilyen íratlan szabályok tartanak vissza az ilyen helyektől, hogy el merjek menni és jól érezzem magam. A Glory Café weboldala meg nálam veszélyes webhelynek van jelölve és nem nyitja meg a böngészőm...
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (ma 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:00
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (ma 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszolút azt gondolom, hogy van. Csak érdemes regisztrálni az üzenőfalra és kiírni mit szeretnél.
Szia! Ma este igen!
Sziasztok!
Ma lehet lenézünk gloryhole caffeba.
Lesz lent valaki innen?
Ma lehet lenézünk gloryhole caffeba.
Lesz lent valaki innen?
Abszolút azt gondolom, hogy van. Csak érdemes regisztrálni az üzenőfalra és kiírni mit szeretnél.
(Ez egy válasz TomBP15 üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:35
Glory Caféban mennyire van igény sportos, 30-as bi pasira, latex catsuit-ban? Az a "baj", hogy a nagyon fetish orientált helyekhez nem vagyok elég mélyen a nyúl üregében, a normál helyeken meg furán nézhetnek egy catsuit-ra.
Mikor mennél?
(Ez egy válasz Apenta95 üzenetére (ma 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:48
Sziasztok egy 30 éves 180 70 kg sportos vékony srác kalandozna mostanában a király utcába vagy a hegedube valaki csatlakozna ?
Sziasztok egy 30 éves 180 70 kg sportos vékony srác kalandozna mostanában a király utcába vagy a hegedube valaki csatlakozna ?
Szerintem jó lehet..... DE csak úgy hogy viszel magaddal egy csajt is,hasónló szerkóban.....
Úgy biztos nagy sikeretek lenne! (Ez egy válasz TomBP15 üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:35
Úgy biztos nagy sikeretek lenne! (Ez egy válasz TomBP15 üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory Caféban mennyire van igény sportos, 30-as bi pasira, latex catsuit-ban? Az a "baj", hogy a nagyon fetish orientált helyekhez nem vagyok elég mélyen a nyúl üregében, a normál helyeken meg furán nézhetnek egy catsuit-ra.
Gyertek holnap is
(Ez egy válasz Kedvesdavid1990 üzenetére (ma 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:17
(Ez egy válasz Kedvesdavid1990 üzenetére (ma 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgyek és párok! Kik mennek ma a Glory cafeba ? Megyünk a meccs után lehet hogy 3 férfi !
Sziasztok! Hölgyek és párok! Kik mennek ma a Glory cafeba ? Megyünk a meccs után lehet hogy 3 férfi !
Sziasztok!
Holnap magnum vagy békás glory? Ki merre tervez menni?
Holnap magnum vagy békás glory? Ki merre tervez menni?
Sziasztok.
Holnap valaki a békási gloryban??
Számba verhetné már vki.
9körül mennék!
Holnap valaki a békási gloryban??
Számba verhetné már vki.
9körül mennék!
Szia, írtam üzenetet!
(Ez egy válasz Lightsex üzenetére (tegnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:24
Sziasztok.
A magnum szaunás kalandokat, hogy kell elképzelni?
Nyilván a szauna része ok, de ha úgy adódik akkor az aktushoz van külön hely?
Sziasztok.
Ma du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Nagyon ritkán.
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (tegnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:41
Lányt akarok dugni a hegedűs utcai szexmoziba...vannak ott kànyok?vagy csak melegedni tudok?
Sziasztok!
Ma délelőtt lesz szopatható srác a Hegedűsbe?
Bár egy szép faszt én is kipróbálnék szopni vagy egy kicsit bele is ülnék!
Ma délelőtt lesz szopatható srác a Hegedűsbe?
Bár egy szép faszt én is kipróbálnék szopni vagy egy kicsit bele is ülnék!

vazelinator

Vadló11
Katerina S