Hevesmegyében ilyen van valahol?
Sziasztok
Ma jon valaki a Magnumba?
Ma jon valaki a Magnumba?
Írtam priv üzenetet!
(Ez egy válasz cumslutsissybia üzenetére (ma 03:18), amit ide kattintva olvashatsz)
10, 11 körül blowbang bukkake valamelyik szexmoziban,
Szépvölgyi parkolóba Budapesten ma este 8 körül felnézünk. Hozzánk hasonló korú és alkatú párokkal szívesen benne lennénk egy kiadós autós szexben, ha nem fog esni az eső akkor szabadban is szeretnénk csinálni kicsit.
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Sziasztok, most pénteken (02.27.), délelőtt (10-12) lesz aktív a hegedűs utcaiban?
Ma 3 körül Magnum szaunás kaland?
Hali! Holnap reggel meglátogatom a békási gloryt! Kb 7- negyed 8 körül érek oda! Leginkább passzívként élvezkednék! Óvszer is lesz nálam, ha akarsz meg is d…..tsz! Valaki?
Pénteken Magnumba jön valaki? Egy jó többest keresek. Keressétek a bokaláncom. Ha látod,gyere oda,ne mondj semmit, vezess egy boxba. Jakuzziban vagy a környékén leszek 13 órától.
Sziasztok!
Szeretnék menni a Magnumba még sosem voltam, mik a lehetőségek egy újonccal, mennyire erőszakosak?!
Ha lehet privátban várom a választ! Köszi.
Szeretnék menni a Magnumba még sosem voltam, mik a lehetőségek egy újonccal, mennyire erőszakosak?!
Ha lehet privátban várom a választ! Köszi.
Most megyek a Magnumba.
20/6 vagyok.
Barmi lehet
20/6 vagyok.
Barmi lehet
Ma du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Hát, én úgy 20-ból egy alkalommal találkoztam ilyennel. Szóval jellemzőnek nem mondanám.
(Ez egy válasz HardonBP üzenetére (2026. 02. 21. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 17:24
Tegnap ekkora mozgás volt a gloryban és a hegedűsben? Tényleg mostanság járnak párok is a Hegedűs moziba?
lehet érdemes lenne újra lenezenem oda. :P
Ma délelőtt a Hegedűsbe jönne valaki?
20/6 vagyok
Bármi lehetséges
20/6 vagyok
Bármi lehetséges
Kedd esti blowbang, bukkake izgis lehet-e valakiknak valmelyik szexmozbiban?
15tol 17ig szopás szoptatás dugás
Hegedűs Gyula szex mozi ba most dugás szopás szoptatás fiatal fiú vagyok
Ohhh de jó volt seggből szájba... és a kicsikee hogy nyelte a spermàt..ohhh igen...ahhh
Hegedűsben én az ellenkezőjét tapasztaltam az elmúlt két latogatasomkor.
(Ez egy válasz HardonBP üzenetére (2026. 02. 21. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 17:24
Tegnap ekkora mozgás volt a gloryban és a hegedűsben? Tényleg mostanság járnak párok is a Hegedűs moziba?
Lehet hogy találkoztunk is
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator