Köszi a választ. Rávettem magam mert hajtott a kíváncsiság (meg nem figyeltem hogy írt e bárki) délután 4-től meleg filmek vannak a moziteremben, kabin pedig nem volt üres, ráadásul a választható filmek is elég gyengék voltak.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (tegnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:23
A Király szinte 100% meleg, s rendkívül lepukkant, ótvar, igénytelen, koszos. A Hegedűs a felújítás után hozzá képest Hilton hotel. Szerintem inkább oda, vagy a Gloryba menj.
A prostik az aluljáróban állnak nem a Királyban, csak oda viszik át a "fuvart" mert a Hegedűsből már kitiltották őket.
A prostik az aluljáróban állnak nem a Királyban, csak oda viszik át a "fuvart" mert a Hegedűsből már kitiltották őket.
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
A Király szinte 100% meleg, s rendkívül lepukkant, ótvar, igénytelen, koszos. A Hegedűs a felújítás után hozzá képest Hilton hotel. Szerintem inkább oda, vagy a Gloryba menj.
A prostik az aluljáróban állnak nem a Királyban, csak oda viszik át a "fuvart" mert a Hegedűsből már kitiltották őket. (Ez egy válasz RakiTomi89 üzenetére (tegnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:16
A prostik az aluljáróban állnak nem a Királyban, csak oda viszik át a "fuvart" mert a Hegedűsből már kitiltották őket. (Ez egy válasz RakiTomi89 üzenetére (tegnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Király utcáról felvilágosítana valaki, túl sok városi legendát hallottam, és itt a fórumon is viszonylag nagy a csend a helyről. Hallottam hogy sok a meleg, bár a Hegedűs is tele van (múltkor mindenki csak nézte a filmet, mikor elkezdtem huzogatni rögtön oda jöttek...) de hallottam hogy vannak prostik is,azzal mondjuk pont nem lenne bajom. Köszönöm aki ír, akár ide akár privátban.
Király utcáról felvilágosítana valaki, túl sok városi legendát hallottam, és itt a fórumon is viszonylag nagy a csend a helyről. Hallottam hogy sok a meleg, bár a Hegedűs is tele van (múltkor mindenki csak nézte a filmet, mikor elkezdtem huzogatni rögtön oda jöttek...) de hallottam hogy vannak prostik is,azzal mondjuk pont nem lenne bajom. Köszönöm aki ír, akár ide akár privátban.
Sziasztok!
Szia Mere található a Glory esetleg címet?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 10. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 10. szerda 14:36
20 perc múlva vagyunk békásmegyeri gloryba aki gondolja nézzen le
Szia Mere található a Glory esetleg címet?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 10. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 10. szerda 14:36
Ma valaki békásmegyer glory? Dél körül, szopnék. 29/185/80, 17cm
Békásmegyeri glory meg van még?
Hegedűsbe megy mostanába hokizni valaki? Csatlakoznèk. Fèrfi vagyok.
Sziasztok! Van esetleg itt olyan hölgy, vagy pár aki holnap bevezetne a Glory Coffee ,,világába" ? Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Délután 19 óra felé lenézek a hegedűsbe, ápolt uriembert szívesen szopok
Ha valakinek van kedve csatlakozzon.
Ha valakinek van kedve csatlakozzon.
Hello, ma valakit érdekelne egy fiatal meleg srác 24 éves? Uni vagyok
Hegedűsbe van èrtelme most menni?
Sziasztok! Ma ki tervez menni? Párok hölgyek?
Most hölgy, pár, travi a Hegedűsben?
Sziasztok mi egy pár vagyunk szoktunk jarni a glory cafeba parok lanyok pasik ki szokott járni a glry cafeba írjon privibe nekünk
Hegedűsben
Szopnék mélytorokkal nagy farkat 8 körül.

vazelinator

dem
Rachel 2