Ez változó mindig!
Amióta fel újították egész jó!
Én valószínűleg ott leszek! (Ez egy válasz bizakodo69 üzenetére (ma 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:16
Amióta fel újították egész jó!
Én valószínűleg ott leszek! (Ez egy válasz bizakodo69 üzenetére (ma 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Este olyan 21 óra körül érdemes 46/50-es telt bi párnak lemennie a Hegedűs-be? Olyankor vannak lent hetero és enyhe bi srácok , akik a női tagunkat szopatnák (esetleg a férfitagot is), és megdugnák? Mennyire kultúrált a hely és az ott lévő emberek? Nagyobb méretű, kultúrált pasik érdekelnének. Ha esetleg pár is lenne lent, külön örülnénk neki!
Sziasztok! Este olyan 21 óra körül érdemes 46/50-es telt bi párnak lemennie a Hegedűs-be? Olyankor vannak lent hetero és enyhe bi srácok , akik a női tagunkat szopatnák (esetleg a férfitagot is), és megdugnák? Mennyire kultúrált a hely és az ott lévő emberek? Nagyobb méretű, kultúrált pasik érdekelnének. Ha esetleg pár is lenne lent, külön örülnénk neki!
Sziasztok, Hegedűsben van élet?
Szopnék lelkesen.
Szopnék lelkesen.
Sziasztok! Este olyan 21 óra körül érdemes 46/50-es telt bi párnak lemennie? Olyankor vannak lent hetero és enyhe bi srácok , akik a női tagunkat szopatnák (esetleg a férfitagot is), és megdugnák? Mennyire kultúrált a hely és az ott lévő emberek? Nagyobb méretű, kultúrált pasik érdekelnének. Ha esetleg pár is lenne lent, külön örülnénk neki!
Sziasztok Békás
Me
wc a vagyok most jön valaki szopni szoptatni dugni
alf
gy alf
er alf
i piac
Sziasztok! Almádi liget glory működik?
Sziasztok Békás
Me
wc be mikor érdemes menni és ki mikor megy
alf
gy alf
er alf
i piac
Sziasztok hegedűs Gyulaszex moziban jönni valaki 15órakor ott leszek
Hello!
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben lány, pár travi várható?
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben lány, pár travi várható?
Békàsi wcben tessék eljönni.... meg nezznèm ahogy szopják a bácsi farkát.... közbe spriccelnèk....
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (ma 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szopna valaki Hegedüsben egy hetvenéves faszt? Időpontot priviben egyeztessük.
Én megyek írj
(Ez egy válasz Szépfiúakibaszniakar üzenetére (tegnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:36
Nincs holnap a békàsi wcben valami jó luku lány vagy fiú? gyorsan seggbe élveznèk valakit
Ma sokan lesznek a békàsi wcben....
pi
nap van....
alf
ac
Hello! Ilyenkor van élet a GloryCafeban?
Nincs holnap a békàsi wcben valami jó luku lány vagy fiú? gyorsan seggbe élveznèk valakit
Mikor érkeztek szombaton?
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (tegnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:51
Szombaton Glory café feleségemmel érkezünk. Nem kabinozunk. Nem privát 3 As . Ha ápolt vagy ( trimmelt vagy borotvált) . Köszonj és kérdezz. Mi ott leszünk
Sziasztok! Ma este jönne valaki a Hegedűsbe? Szopnék, dugni is lehet.
Én 15 óra fele megyek de szoló pasi vagyok. Szopnék
(Ez egy válasz markkocsis32 üzenetére (tegnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:05
12:30 fele Királyban vagy Hegedűsben lesz valami? Szopatnék egyet, 32 éves férfi vagyok átlagos alkattal és intimmel

vazelinator