Lehet én beugrok kb. 20 perc múlva.
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (ma 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten keresek Gloryt, tud valaki?
M5 tesco valaki 20 perc múlva?
Sziasztok pénteken miskolcról budapestre megyek szívesen elviszek valakit privátba
Sziasztok. Valaki tud esetleg Heves megye nyugati részén glory helyet?
Szia! A "hetero" teremben 5 bezárható glorys kabin van egymás mellett. És 1 nagyobb bezárható kabin, amin van lyuk. A meleg részen 2 bezárható kabin van. Van még másik 2, az is zárható de van rajtuk gloryhole. És van még 2 zárható, egymás mellett, ezek közt van 1 gloryhole lyuk. Napi belépőt veszel, nincsenek plusz költségei a kabin használatnak. Ahogy elnézem az adatlapod, úgy gondolom mindet kipróbálnám veled. Többször is.
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Last minute akció az M5-ben?
Hegedűsben vannak teljesen zárható szobák? Mint gloryban?
Vasárnap reggel lehet benéznék az m5 tescoba
üríteni egy jót!
üríteni egy jót!
Ma kora delutan beugranek a Hegedusbe, kivernem a kemeny farkamat. Lehet csatlakozni, elvezzunk egyutt!
Most reggel valaki m5 tesco 7 körül?
Sziasztok!
Október 1-en csütörtökön délelőtt érdemes menni
a Hegedűsbe!
Már eg jót szopatnék meg egy szép faszt is szopnék!
Október 1-en csütörtökön délelőtt érdemes menni
a Hegedűsbe!
Már eg jót szopatnék meg egy szép faszt is szopnék!
Sziasztok!
November 1-én délelőtt mennék a
Hegedűsbe szopni sopatni érdemes olyankor menni?
Lehet viszek egy lányt is aki imádja a spermát!
Mindig lényegi!
November 1-én délelőtt mennék a
Hegedűsbe szopni sopatni érdemes olyankor menni?
Lehet viszek egy lányt is aki imádja a spermát!
Mindig lényegi!
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Ha kevesebb ilyen ember lenne, mint te, akkor sokkal nehezebben terjednének az ilyen dolgok...
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 15:36
Szifilisz járvány...szifilisz veszély.....most milyen már kottonba szoptatni...blö...èlvezhetettlen szar....szifilisz....minezba szifilisz járvány...rothadàs meg minden?szifilisz.....szex moziba nincs szifilisz?
Szegeden van glory hole ??? Szivesen mennék oda !
M5 tescóba, vagy más gloryba aki szeret járni írjon nyugodtan!
illetve 11 ker, Budaors, törökbálint érd környéke is játszik!!!
illetve 11 ker, Budaors, törökbálint érd környéke is játszik!!!
Ma du 3-4 korul a hegedus en keresem kenyezteto partnerem. Csak gumiban…
Most valaki a Hegedűsben?
20/6-al kalqndoznék
20/6-al kalqndoznék

vazelinator

magnum24
Alexandra