Sziasztok! Igényes,potens pasiként szívesen ismerkednék Hölgyekkel,párokkal,vagy olAn urakkal akik tudnak lányt maguk mellé. Hetero és bi alapon egyaránt. Uni vagyok,így sok a lehetőség. Ha érdekel lehet írj kérlek priviben
Békási glory ma d.előtt valaki kalandozna??
Leszopnék már valakit...
Leszopnék már valakit...
Békásiba ma pár ???
Köszi páromnak a kimenőt! A magas srácnak Hegedűsben a "segítséget" több szempontból is emlékezetes maradt!
Hajni ment ma egyedűl. Heteró részben pasik szopták egymást
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De melyikőtök kicsoda?
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (tegnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:31
Sziasztok párom ma este kimenőt kapott 8 körül menne aktív ápolt úrakat szívesen érezne kényeztetne
Az Operát ki ne hagyd!
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (tegnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem számonkérlek de privátban te irtad direkt megkérdeztem tuti 8-kor jön le te irtad akkor. 20.20-ig voltam ott mert kiváncsi voltam amugyis milyen ez.a Hegedüs. Szerinted ez számonkérés meg bocsánatot mire kéne kérnem!
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (tegnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért gondolkozz már ,számonkérsz akkor remélem jön a bocsánat kérés is.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:50
Én egyáltalán nem vagyok türelmetlen csak akkor nem azt kell irni privátban hogy 8-kor fog lejönni! De mindegy ugyis kiderül hogy ott volt e! Ennyi.
Én egyáltalán nem vagyok türelmetlen csak akkor nem azt kell irni privátban hogy 8-kor fog lejönni! De mindegy ugyis kiderül hogy ott volt e! Ennyi.
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (tegnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:35
Szerintem még ott van . És bocs ha késet de ha tűrelmetlen vagy az nem a mi bajunk
Szerintem még ott van . És bocs ha késet de ha tűrelmetlen vagy az nem a mi bajunk
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:12
Elárulnád hogy hol volt?.Mert 8 órakor egy db nö sem jött le a Hegedüs-be ugyanis 20.20-ig ott voltam és néztem a két helység elótt a kellékeket meg be is mentem és sehol nem volt amit te kiirtál ide.!
Elárulnád hogy hol volt?.Mert 8 órakor egy db nö sem jött le a Hegedüs-be ugyanis 20.20-ig ott voltam és néztem a két helység elótt a kellékeket meg be is mentem és sehol nem volt amit te kiirtál ide.!
(Ez egy válasz Elvezetek69 üzenetére (tegnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
M5 ilyenkor jó?
Valaki tud infót adni Bécsben hova érdemes benézni?
Szigetszentmiklos környékén van valahol ilyen hely? Klassz lenne
Bocsánat kimaradt a Hegedűsbe
Sziasztok párom ma este kimenőt kapott 8 körül menne aktív ápolt úrakat szívesen érezne kényeztetne
Így hétvégén melyik sexmoziba érdemes benézni, mikor vannak lányok, párok vagy travik, samel?
Hello!
Ma 12 után a Hegedűsben lány, pár travi várható?
Ma 12 után a Hegedűsben lány, pár travi várható?

vazelinator

bundi
(tini) Susane