Sziasztok! Balaton déli partján kabriós sportautózás hölgyeknek
Hello!
Mai napon a Hegedűsben, lány pár, travi várható?
Délelőtt 11 körül
Mai napon a Hegedűsben, lány pár, travi várható?
Délelőtt 11 körül
Valaki megszopatna a Hegedűsben?
Kb 10 p és ott vagyok
Valaki készül most a Hegedüsbe?
Sziasztok megy valaki mostanság Békás glory ba én kb olyan 7 körül tudnék
Szia, uni cd vagyok. Szeretem mindket oldalt. Délelőtt hánykor mennél?
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (tegnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:47
Előre kiírom, hátha így könnyebben elérem a célom. Augusztus 4-én délelőtt a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba megyek. A 40-es éveim végén járok, ápolt, tiszta és diszkrét vagyok. Elsősorban egy hölgy–pár, transz hölgy, CD vagy pár társaságát keresem ismerkedés és kellemes találkozás céljából. Számomra a legfontosabb az egészség, ezt követi az ápoltság, a higiénia és a kölcsönös tisztelet. Az életkor nem számít. Ha valakit érdekelne a találkozás, írjon bátran privátban.
Sziasztok,
Glory cafe milyen ? Érdemes le menni , part, bisex vagy srác COR tudok tslálni ? Vagy igénytelen a hely ?
Glory cafe milyen ? Érdemes le menni , part, bisex vagy srác COR tudok tslálni ? Vagy igénytelen a hely ?
Előre kiírom, hátha így könnyebben elérem a célom. Augusztus 4-én délelőtt a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba megyek. A 40-es éveim végén járok, ápolt, tiszta és diszkrét vagyok. Elsősorban egy hölgy–pár, transz hölgy, CD vagy pár társaságát keresem ismerkedés és kellemes találkozás céljából. Számomra a legfontosabb az egészség, ezt követi az ápoltság, a higiénia és a kölcsönös tisztelet. Az életkor nem számít. Ha valakit érdekelne a találkozás, írjon bátran privátban.
Előre kiírom, hátha így könnyebben elérem a célom.
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (tegnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Időben kiírom, hátha így nagyobb az esély.
s 69-be tervezünk pénteki Gender free programra menni délután 3-körül max fél 5- 5-ig
Örülnénk másik pár és intelligens, női IGEN iránt nyitott pasik közeledésének!
Király utcában még működik a szex mozi?
Érdemes meglátogatni vagy maradt a Hegedűs? Köszi az infót..
Érdemes meglátogatni vagy maradt a Hegedűs? Köszi az infót..
Valaki most van a Hegedűsben akinek a farkával játszhatnék?
7 töl a gloryban leszek. Jól szopok
Ma megy valaki a Hegedüsbe? Este?
Hegedűs most?
Ma délelőtt a Hegedűsben orál kalandra valaki? Lehet kölcsönös is.
s 69-be tervezünk pénteki Gender free programra menni délután 3-körül max fél 5- 5-ig
Én kéthete voltam 10-12 ig ,szopatni akartam tele zacsival távoztam volt össz -vissz rajtam kívül kb három korombeli igénytelen ,bűdös forma na meg vagy öt nyugger akik szintén ink. a lecsuszotabb kategóriábol valók ,nincs baj az idősekkel de az igénytelen ápolatlan embereket azt messziről kerülöm..
(Ez egy válasz Mr.szex üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

tomm112