Sziasztok akkor ma pár lesz esetleg Békásmegyeren glory ban ?
Meg sose próbáltam gloryt. Viszont ha lehet hölgyel tesztelném. Akad ilyen is?
Ott volt valaki (a hangok alapján más céllal), azt nem tudtam megnézni :(
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (ma 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első két fülke közt is van lyuk az nincs betömve,és mindkettő zárható.
(Ez egy válasz gogol üzenetére (ma 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:03
Szombaton voltam a
Bé
, voltam a mosdóban is. Bár alf
ká alf
si alf
piaconny
forgalom van ott, csak körül akartam nézni. A hátsó két fülke között a lyuk be van tapasztva és az egyik fülke nem zárható. Nekem így neccesnek tűnik a dolog, pedig megfordulok arrafelé és szívesen szopnék.
alf
il alf
vá alf
n piacnapon
Szombaton voltam a
Bé
, voltam a mosdóban is. Bár alf
ká alf
si alf
piaconny
forgalom van ott, csak körül akartam nézni. A hátsó két fülke között a lyuk be van tapasztva és az egyik fülke nem zárható. Nekem így neccesnek tűnik a dolog, pedig megfordulok arrafelé és szívesen szopnék.
alf
il alf
vá alf
n piacnapon
Hegedűs Gy. utca legeleje, a Nyugati és a Jászai között, Erotik Center néven megtalálja a gugli
(Ez egy válasz PepeR70 üzenetére (tegnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma nap pár békásmegyeri glory ban csatlakozna hozzánk ?
Szia.
Bé
wc .
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ká alf
si alf
piac
Csütörtökön vagy pénteken délelőtt Balatonalmádiban a gloryban szopnék és nyelnék, ha van aktív érdeklődő.
P
is jöhet szájba szopás közben.
alf
ia alf
lf alf
si
Hát engem a Hegedűs mozi is érdekelne. Hol is van?
Hol van ez a Békási glory? Valaki írna róla részletesen?
Sziasztok holnap azaz kedden Hegedűs moziban 12óra környékén aktív uni pasival kabinoznék.
szia hétvégén Nyiregyházára megyek milyen a strand
(Ez egy válasz kicsi81 üzenetére (tegnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:41
Sziasztok!
Péntek késő délután vagy este Budapesten leszek elmennék a hegedüsbe vagy a glory cafeba. Ha csatlakozhaték valakihez jó lenne.
Péntek késő délután vagy este Budapesten leszek elmennék a hegedüsbe vagy a glory cafeba. Ha csatlakozhaték valakihez jó lenne.
Sziasztok!
Sziasztok akkor nem jön pár ?
Sziasztok ma megy pár Békásmegyer glory ba ? Szívesen csatlakoznánk hozzájuk privátban keresetek
A
nyilvános wcje.
(Ez egy válasz Marabu20 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pi alf
ac
Ne háborog, csak vicből írtam!
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (tegnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:44
Most értem ide? Egyébként az sem biztos hogy rád tartozik mikor hova megyek. Üdv
Most értem ide? Egyébként az sem biztos hogy rád tartozik mikor hova megyek. Üdv
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (tegnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

dagilo
Dorety