Köszönöm
Sw klubból melyiket ajánlod kezdő párnak?
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (ma 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:19
Sw klubból melyiket ajánlod kezdő párnak?
Igazából a higiénia sehol sem az igazi. Voltunk már glory café-ba de inkább csak poénból.
És párok a sima moziban nagyon ritkák. Bár mi is tervezünk valamit ma a swinger klub előtt.
A swinger viszont nagyon jó hely.
És párok a sima moziban nagyon ritkák. Bár mi is tervezünk valamit ma a swinger klub előtt.
Hegedűsben mizu most?
Hegedűsben van most lány vagy pár?
Kecskeméti Tescoban volt régebben glory a wc-ben....
Megvan még?
Megvan még?
Valaki m5 nél ?
Klubból melyiket preferáljátok?
ma 08:19
Igazából a higiénia sehol sem az igazi. Voltunk már glory café-ba de inkább csak poénból.
Hello! Most valaki a XI. ben? Leszopnálak és szopó maszk lenne rajtam. Ha érdekel írj üzit.
Glory Budán?
Glory Budán?
Hello. Ma valaki a Hegedűsbe?
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Ma lesz lent pár ? Ha tervezitek menni örömmel csatlakozom.
A swinger viszont nagyon jó hely. (Ez egy válasz Markkson üzenetére (tegnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:14
A swinger viszont nagyon jó hely. (Ez egy válasz Markkson üzenetére (tegnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
Sziasztok! Hètfön dèlután jön valaki a Király moziba ?
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
Van most valaki hegedűsben,vagy tervez menni? Felhívtam 7őket,nyitva vannak...
Sajnos az megtévesztő :(
(Ez egy válasz Szalaja69 üzenetére (tegnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor lennél a békásiban?
(Ez egy válasz Szépfiúakibaszniakar üzenetére (tegnap 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdő bi srác saját lakásán kialakított glory hole fallal várna ma, holnap is érdeklődőket (melegeket nem, bi, nős, heteroszexuális kiváncsi előny). Budapest...
Elméletileg igen,legalább is a honlap szerint...
(Ez egy válasz Petratravi89 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma aug 20. Békàsi wcbe jön valaki valamikor?gyors lennèk
Valaki/valakik mostanság Almádi?

vazelinator

Vendula