Debrecenben valahol bármi ilyesmi hely?
Szia! Én mennék!
(Ez egy válasz Johnny998877 üzenetére (tegnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De kár, hogy csak ma jöttem fel. Leugrottam volna tegnap kipróbálni.
(Ez egy válasz kisstommibp üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Rokusi korutas tescoban van. Legalabbis par hete meg fix volt.
(Ez egy válasz Pervi bi üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este Hegedűsben esetleg?
Ma este Hegedűsben esetleg?
Sziasztok ma délután közös hoki Bp-en a szabadban?
Ma du. valaki Almádiban?
Már itt vagyok a wc-ben
Már itt vagyok a wc-ben
Hello! Ma valaki Glory?
Sziasztok. Jövő héten szerdán tervez valaki jönni a hegedűsbe?
Békási gloryban valaki??
Ma este 9- fél tíz körül érkezünk bevállalós a hölgyekkel. Ráadásul barátnők is jönnek
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 21:33
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton este megyünk a Glory caféba, bevállalós szőke telt hölgy várja az ápolt aktív férfiakat . Mi biztosan ott leszünk
Passzívkodnék a hegedűsben, ki lesz ott?
Sziasztok! Békásiban 6- körül szopatnék.
A Gloryban és a Hegedűsben. Utóbbi nagyon hektikus, van hogy egy nap 2-3 pár is, máskor napokig senki. A Gloryban viszont minden este vannak párok akik +pasikat is keresnek (ettől még válogatni fognak, ott sem csettintésre megy)
A Gloryban majd' minden este van gangbang (ki van írva a főoldalra hánytól), ott ha valaki normális, ápolt akkor igen jó eséllyel beugorhat. (Ez egy válasz PepeHot üzenetére (2026. 05. 29. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A Gloryban majd' minden este van gangbang (ki van írva a főoldalra hánytól), ott ha valaki normális, ápolt akkor igen jó eséllyel beugorhat. (Ez egy válasz PepeHot üzenetére (2026. 05. 29. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok , parok , nok melyikbe szoktak lenni?
Szombaton este megyünk a Glory caféba, bevállalós szőke telt hölgy várja az ápolt aktív férfiakat . Mi biztosan ott leszünk
Meddig vagy lent?
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek szopssatok merre vagytok?
Itt vagy és sehol senki??? Ezt nem is értem
Szegeden tud valaki glory hole helyet ami létezik is

vazelinator

jolennemár