Köszi a választ! De megírhatnád, hogy hol van.
(Ez egy válasz Szépfiúakibaszniakar üzenetére (tegnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:37
Miért ne lenne..... én is oda megyek holnap délelőtt... remélem hogy valakit jól szájba élvezek
Miért ne lenne..... én is oda megyek holnap délelőtt... remélem hogy valakit jól szájba élvezek
(Ez egy válasz Miért ne 1028 üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:30
Sziasztok! Hol van pontosan a "Békási glory" ? Érdemes hétköznap délelőtt odamenni?
Sziasztok! Hol van pontosan a "Békási glory" ? Érdemes hétköznap délelőtt odamenni?
Ott a csodálatos békàsi wcben a glory luk... én holnap megyek oda szoptatni....
(Ez egy válasz Robikaa11 üzenetére (tegnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello! Budán van valahol Glory?
Sziasztok!
Ha valaki ma este megszopatna és/vagy megdugna a Hegedűsben, keressen bátran!
Ha valaki ma este megszopatna és/vagy megdugna a Hegedűsben, keressen bátran!
Sziasztok Hatvan környékén tud valaki valami helyet?
Sziasztok . Kedden tervezünk menni a Glory Cafe ba
Sziasztok! Egy kis információ! Balatonalmádiban a Liget kávézó mögötti glory hole jelenleg nem használható, a lyukakat bedeszkázták a férfi és a női wc-ben is egyaránt.
Szia!
2026. 07. 11. szombat 09:25
Pi
alatt
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ac
Megirná nekem valaki hol van a békasi örömmel lenéznék, kérhetek egy pontos címet. Köszönöm szépen.
Megirná nekem valaki hol van a békasi örömmel lenéznék, kérhetek egy pontos címet. Köszönöm szépen.
volt tegnap esetleg valaki a gloryban este? mi volt a fiatal párral végül mentek?
Sziasztok!
Ma kora du (2-3) Hegedűsbe tervez pár vagy fiatal srác menni?
Ma kora du (2-3) Hegedűsbe tervez pár vagy fiatal srác menni?
Valaki szopatna ma m5 Tescóba ?
Sziasztok
A békásiban vagyok. Valaki?
A békásiban vagyok. Valaki?
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok akár csak kukkolóként is
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (2026. 07. 10. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma ismét lent leszünk...
15-16h kb!
15-16h kb!
Békásiba ma sem jön senki?
Sziasztok! Holnap kora du jönne pár vagy fiatal srác Hegedűsbe?
Ma 11 körül Hegedűs Gy utcai szexmozis kaland?

vazelinator

Lucy99