Az előbb említett helyen meglátogat egy kedves pár és a csinos hölgy szeretné ha többen is a mellére vernénk, ehez várnánk még pár pasit.A hely adott csak gyere el !
Sziasztok! Pest belvárosban a nyugatihoz közel van egy kiépített tágas pince helységem, tágas terekkel és számos lehetőség glorys,kukkolós,szexmozis játékokra, nők-párok érdeklődését élvezném és várom, az egyedül álló urak ne fáradjanak kérem, köszönöm.
Budapest VI.Kerület Lovag utcában a Jókai utcához közelebb, félnyitott pince ajtónál vagy ablaknál megtalálsz az álló farkam jelzéséről
Ez teljesen komoly, ha nem hiszed de közel vagy ide csak nézz el arra ha kíváncsi lennél, privátban is nyugodtan kereshetsz, inkább azt estéim aktívak így de néha napközben is akciózgatok
)
Budapest VI.Kerület Lovag utcában a Jókai utcához közelebb, félnyitott pince ajtónál vagy ablaknál megtalálsz az álló farkam jelzéséről
Ez teljesen komoly, ha nem hiszed de közel vagy ide csak nézz el arra ha kíváncsi lennél, privátban is nyugodtan kereshetsz, inkább azt estéim aktívak így de néha napközben is akciózgatok
)
Hegedúsben 6 körül társulnék valakihez
Békáson valaki?
Mostanság király utca?
Hegedűsbe jön most valaki?
Megitatlak
Kb fél 4 körül érkezem
Sziasztok! Ma délután lenézek a hegedűsbe! Valaki foglalkozna egy kezdő nős, inkább passzív dolgok iránt érdeklődő 40 pasival! Teljesen kezdő vagyok, ha csak valakiét megfoghatnám, már az is nagyon jó lenne! Persze nem kizárt, hogy tovább is mehetünk a dolgokban! Írj
Sziasztok!
Ma délelőtt 11,12 körül a Hegedűsben lány, pár travi?
Ma délelőtt 11,12 körül a Hegedűsben lány, pár travi?
!
Lent vagyunl békásiba most?
Sziasztok ! Ma délután esetleg pár jön le a glory cafeba ? 16 es 18 ora között. Igényes 30as férfi vagyok
Hegedűs .
Szia megyek a békásiba
(Ez egy válasz agibiszex üzenetére (2026. 06. 16. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki Hegedűsbe?
Ma 3 körül Magnum szaunás kaland?
Hegedűs moziba megy ma valaki filmeket nèzni? Fèrfi vagyok.
Sziasztok. A délelőtt folyamán valakinek van kedve békáson glory-s kalandhoz? Aktív vagyok!
Hello!
Mai napon a Hegedűsben, 11-12 körül lány, pár travi?
Mai napon a Hegedűsben, 11-12 körül lány, pár travi?

vazelinator

Bisexcica
Kamila S