Szia, irtam közvetlenül.
(Ez egy válasz Miért ne 1028 üzenetére (ma 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:30
Mivel nem kaptam választ, így kihagyom holnap a Békási gloryt. Viszont ha valaki szeretné, hogy szájjal, kézzel kielégítsem írjon. A Fóti Auchan parkolóban kocsiban szombat délelőtt 10:00-11:00 körül. Papucsban lábujjgyűrűvel tangában és szoknyában leszek. Ha érdekel.
Köszönöm aki jött ma
Aki a wc be engedte a sok terméket írjon rám kérem azt legközelebb ne pazarékolja
Aki a wc be engedte a sok terméket írjon rám kérem azt legközelebb ne pazarékolja
Valaki m5 most
Sziasztok! Ma valaki a hegedűsben? Pár vagy aktív igényes srác?
Mivel nem kaptam választ, így kihagyom holnap a Békási gloryt. Viszont ha valaki szeretné, hogy szájjal, kézzel kielégítsem írjon. A Fóti Auchan parkolóban kocsiban szombat délelőtt 10:00-11:00 körül. Papucsban lábujjgyűrűvel tangában és szoknyában leszek. Ha érdekel.
Megy valaki glory cafeba ma?
Sziasztok! Ma délután este hellyel rendelkező igényes potens pasiként fogadnék Hölgyet vagy párt esetleg gloryhole ba mennék mindenki örömére. Ha érdekel bármelyik opció kérlek írj priviben
Sziasztok! Aki jonne a hegedusbe vagy itt van irjon szivesen szopok.
Sziasztok ma balatonalmàdi délelött
Békási glory valaki ma dél körül?
Sziasztok! Hol találom a békási gloryt, privátban írjátok meg.
Jövő héten valaki átlógatná Almádi gloryban?
Sziasztok! Holnapi nap délelőtt Dunaújvárosban leszek. Kölcsönös orálra keresek nagy intimmel? Én bisex uni pasi vagyok. Ha írsz képed legyen!!!
Igen az volt. Későn értem már. Valaki be tudott szállni vagy szólóztak?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedusbe levo par - zsenialis volt
koszonjuk
koszonjuk
Sziasztok! Debrecen nem tudtok glory helyet? Írj privátban!
Szia megnéztem a fotóid gyönyörű műszered van ha egy ilyet dgunának át a glriholban nem csak szopnám dughatna is
(Ez egy válasz Johnny998877 üzenetére (tegnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
M5 tesco valaki?
Sziasztok! Holnap delelott valaki szopatna a hegedusbe? 25vagyok
Ma 14:45 körül valaki leszopna Dunaharaszti vagy az M5 tescoba?

vazelinator

hezso36
Zeeky