Vasárnap szopatna vki a békásiban?
12:30 fele Királyban vagy Hegedűsben lesz valami? Szopatnék egyet, 32 éves férfi vagyok átlagos alkattal és intimmel
Valaki ma a békási glorynál?
Szombaton Glory café feleségemmel érkezünk. Nem kabinozunk. Nem privát 3 As . Ha ápolt vagy ( trimmelt vagy borotvált) . Köszonj és kérdezz. Mi ott leszünk
Ma délelőtt 10 körül a Hegedűsben, lány, pár travi?
Működik?
Valaki ma m5 Tesco?
Hali. Fiatalos 30nak kinéző pasi szopna ma kora délután a Hegedüsbe. Lenne valakinek kedve szopatni?
Ápolt hetvenes normál mérettel a hétvégén (szombat/vasárnap) a Hegedüsben szopatna, időpontot egyeztethetjük.
Vasárnap délután mi van nyitva, és hová érdemes menni Pesten,?
Hétfőn este, valaki elkísérne a Glory café-ba, a Hegedűsbe?
Miután kiélvezte magát rajtam, másoknak is kínálnia kellene a testemet.
Miután kiélvezte magát rajtam, másoknak is kínálnia kellene a testemet.
Eddig semmi említésre méltó
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2026. 07. 29. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valami élet a Hegedüsben?
Hello!
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben?
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben?
Ez engem is érdekelne, illetve szívesen csatlakozok ha van valahol
(Ez egy válasz swing30 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen hol van glory hely?
Ha van kedve valakiknek menni írjatok előre. Pm-et
(Ez egy válasz Sohasem üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 12:10
(Ez egy válasz Sohasem üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Bp szombat délelőtt valaki vagy valakik? Bi pár, csini travi
Sziasztok, voltam már párszor a Hegedűsben esténként és akkor egész jó élet szokott lenni. Most viszont este nem érek rá, csak napközben(10-15óráig kb), érdemes akkor lemenni, vagy teljes pangás?
Pusztulat volt ma délután a Hegedűsben.Mindenki csak sétálgatott, senki nem akart semmit a két traveszti aki a pináját verte, meg full lehangoló volt.
Sziasztok. Vasárnap délután hová érdemes menni Pesten egy bi pasinak?

vazelinator

schakal78