Hello!
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben lány, pár travi várható?
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben lány, pár travi várható?
Békàsi wcben tessék eljönni.... meg nezznèm ahogy szopják a bácsi farkát.... közbe spriccelnèk....
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (ma 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szopna valaki Hegedüsben egy hetvenéves faszt? Időpontot priviben egyeztessük.
Én megyek írj
(Ez egy válasz Szépfiúakibaszniakar üzenetére (tegnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:36
Nincs holnap a békàsi wcben valami jó luku lány vagy fiú? gyorsan seggbe élveznèk valakit
Ma sokan lesznek a békàsi wcben....
pi
nap van....
alf
ac
Hello! Ilyenkor van élet a GloryCafeban?
Nincs holnap a békàsi wcben valami jó luku lány vagy fiú? gyorsan seggbe élveznèk valakit
Mikor érkeztek szombaton?
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (tegnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:51
Szombaton Glory café feleségemmel érkezünk. Nem kabinozunk. Nem privát 3 As . Ha ápolt vagy ( trimmelt vagy borotvált) . Köszonj és kérdezz. Mi ott leszünk
Sziasztok! Ma este jönne valaki a Hegedűsbe? Szopnék, dugni is lehet.
Én 15 óra fele megyek de szoló pasi vagyok. Szopnék
(Ez egy válasz markkocsis32 üzenetére (tegnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:05
12:30 fele Királyban vagy Hegedűsben lesz valami? Szopatnék egyet, 32 éves férfi vagyok átlagos alkattal és intimmel
Vasárnap szopatna vki a békásiban?
12:30 fele Királyban vagy Hegedűsben lesz valami? Szopatnék egyet, 32 éves férfi vagyok átlagos alkattal és intimmel
Valaki ma a békási glorynál?
Szombaton Glory café feleségemmel érkezünk. Nem kabinozunk. Nem privát 3 As . Ha ápolt vagy ( trimmelt vagy borotvált) . Köszonj és kérdezz. Mi ott leszünk
Ma délelőtt 10 körül a Hegedűsben, lány, pár travi?
Működik?
Valaki ma m5 Tesco?
Hali. Fiatalos 30nak kinéző pasi szopna ma kora délután a Hegedüsbe. Lenne valakinek kedve szopatni?

vazelinator

valentinpár
Evelyn Lory