Bekasi glory most valaki?
Pénteken tervez valaki menni a hegedűsbe? Dél körül lenéznék, szopatnék egy jót.
Ma délután este felé lesz lent valaki?
Holnap (szerda) kb nyitástól zárásig a Magnumban leszek. Bi passzív sub 48 174 78 kb mindenre nyitottan. Ki jön?
Ma este fél9-9 körül megy valaki a Hegedűsbe? Vannak még olyankor?
Ma fél 3 körül Magnum szaunás kaland?
Holnap délután hova érdemes lenézni?
Hello!
Ma délelőtt 10 körül a Hegedűsben valaki - valakik?
Ma délelőtt 10 körül a Hegedűsben valaki - valakik?
Estére kb.mikor?
(Ez egy válasz travi üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki tervez az almádi lyukhoz menni valamikor?
Holnap este a Magnumban lesz kabinozó pár, vagy hölgy? Nagyon szívesen kalandoznék lyukon keresztül!
Én most vagyok a Hegedűsben, elég érdekes újítás hogy a hetero teremben tranny film megy, remélem egy igazi hölgy is várható :P
Mikor érkezel holnap?
(Ez egy válasz travi üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
holnap este, ott leszek
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Gáz, lepukkant
(Ez egy válasz Zozo01234 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Milyen a Király utcai mozi?
Most valaki a békásiban?
Fiatal átdughatná. Vagy én neki
Fiatal átdughatná. Vagy én neki
Hello!
Egyenlőre semmi (Ez egy válasz tanakam üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyenlőre semmi (Ez egy válasz tanakam üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
van lent valami izgalom?
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

MetalHead666