Szívesen! remélem hogy nagyon hosszan és nagyon határozottan !
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy mint múlt héten péntek szombat
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, nagyon meg fognak baszni!
Ma este mi megyünk a Glory Cafe-ba!
Sziasztok.Hegedűsbe szokott lenni nő is?
Hegedűsbe jön most valaki?
Sziasztok. Délután 3-4 felé passzív vagy női rucis pasi hegedűsbe esetleg?
Szolnokon tud valaki Glory Holet valahol?
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel...
Oke koszi ez boven elég
Szia! Én is cigány vagyok… beengednek
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 22:34

Köszi a tanácsokat nem a "viselkedés " re gondolok el is beszelgetek barkivel.. inkabb arra pl hogy egyáltalán " be engednek e" nem voltam hasonlo helyen semmi tapasztalat nincs .
Pl. Nem minden szórakozó helyen latnak szivesen es nem erdekel senkit a viselkedesem mjkor a belepot akarom meg venni maga a szinem ami nem oke sokaknak ezért vagyok kivancsi.
Pl. Nem minden szórakozó helyen latnak szivesen es nem erdekel senkit a viselkedesem mjkor a belepot akarom meg venni maga a szinem ami nem oke sokaknak ezért vagyok kivancsi.
Köszi a tanácsokat nem a "viselkedés " re gondolok el is beszelgetek barkivel.. inkabb arra pl hogy egyáltalán " be engednek e" nem voltam hasonlo helyen semmi tapasztalat nincs .
Olvasd el a házirendet, viselkedj normálisan, ne tolakodj, fogadd el hogy nemet mondanak (zokszó nélkül, semmi "demiért", s ne kérdezd meg másodjára) s nem néznek ki.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 20:39

Sziasztok erdekelne hogy egy olyan helyen mint pl a glory cafe ..
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Hello! Keresem azt a srácot akit ma már másodjára cumzitam a Hegedűsben!
Nagyon egy húron pendülünk!
Nagyon egy húron pendülünk!
Szerintem kizárólag az számít ki hogy viselkedik minden más lényegtelen.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 20:39

Szopatna most valaki Bp?
A Hegedűsben piszok ritkán vannak csajok. Pláne egyedül. Inkánb a Glory cafe ahol lányok is előfordulhatnak kicsit sűrűbben.
(Ez egy válasz grofo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, nem a fejedből kell kiverni!
(Ez egy válasz szende fiucska üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Már megint ki kell vernem a fiúkat a fejemből