Van par aki megy? Kedden nap kozbe? Egy privat uzit had kerjek lenne egy kerdesem..(párként mennénk)
Akkor siker volt?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen! remélem hogy nagyon hosszan és nagyon határozottan !
Ma valaki gloryba vagy hegedusbe?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne Budapest és környékén?
Szívesen! remélem hogy nagyon hosszan és nagyon határozottan !
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy mint múlt héten péntek szombat
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, nagyon meg fognak baszni!
Ma este mi megyünk a Glory Cafe-ba!
Sziasztok.Hegedűsbe szokott lenni nő is?
Hegedűsbe jön most valaki?
Sziasztok. Délután 3-4 felé passzív vagy női rucis pasi hegedűsbe esetleg?
Szolnokon tud valaki Glory Holet valahol?
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel...
Oke koszi ez boven elég
Szia! Én is cigány vagyok… beengednek
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 22:34

Köszi a tanácsokat nem a "viselkedés " re gondolok el is beszelgetek barkivel.. inkabb arra pl hogy egyáltalán " be engednek e" nem voltam hasonlo helyen semmi tapasztalat nincs .
Pl. Nem minden szórakozó helyen latnak szivesen es nem erdekel senkit a viselkedesem mjkor a belepot akarom meg venni maga a szinem ami nem oke sokaknak ezért vagyok kivancsi.
Pl. Nem minden szórakozó helyen latnak szivesen es nem erdekel senkit a viselkedesem mjkor a belepot akarom meg venni maga a szinem ami nem oke sokaknak ezért vagyok kivancsi.
Köszi a tanácsokat nem a "viselkedés " re gondolok el is beszelgetek barkivel.. inkabb arra pl hogy egyáltalán " be engednek e" nem voltam hasonlo helyen semmi tapasztalat nincs .
Olvasd el a házirendet, viselkedj normálisan, ne tolakodj, fogadd el hogy nemet mondanak (zokszó nélkül, semmi "demiért", s ne kérdezd meg másodjára) s nem néznek ki.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 20:39

Sziasztok erdekelne hogy egy olyan helyen mint pl a glory cafe ..
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Hello! Keresem azt a srácot akit ma már másodjára cumzitam a Hegedűsben!
Nagyon egy húron pendülünk!
Nagyon egy húron pendülünk!
Szerintem kizárólag az számít ki hogy viselkedik minden más lényegtelen.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 20:39

Sziasztok erdekelne hogy egy olyan helyen mint pl a glory cafe ..