Szerintem én is benézek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 03. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 13:52
Törölt felhasználó (4121152)

Szia! Ma este 7 után,inkább 8 benéznék a Királyba.1500 ft
Szia! Ma este 7 után,inkább 8 benéznék a Királyba.1500 ft
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2024. 01. 02. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 13:27

Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért előre is.
Tervezem meglátogatni ma a Király utcai vagy a Hegedűs Gyula utcai mozit.
Este 6-7 felé milyen a közönség?
Mennyibe kerül mostanában egy belépő ezekre a helyekre? Évek óta nem voltam.
Köszi
Köszi
Sziasztok. Párok szoktak a hegedűsbe lenni?
Hegedüs utcaiban mennyire jó a fűtés????
Ma (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) NYILVÁNOS (nem a fülkében, hanem a mozi térben) mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Holnap (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat.
Szopnék ma egy jót
kép legalább farokról kell

Hegedüs utcaiban mennyire jó a fűtés????
Sziasztok! Rég jártam moziban, de ma 7 felé lehet, hogy lenézek. Milyen a közönség olyantájt? Mit kérnek egy belépőért mostanában? Elég rég voltam.
Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért előre is.
Köszi
Köszi
Megy ma valaki le?
Sziasztok… hölgy/pár mai nap folyamán,valamelyik moziba? Glory hole-on szívesen át dugnám 20/6os szép farkam
Írj privát

Írj privát

szivesen csatlakozom a buihoz, helyben is tudok segiteni
(Ez egy válasz MarsVolta üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 13:09

40-es szép, jó alakú csajnak szeretnék kemény gangbang partyt. Csak az írjon, aki helyet is tud biztosítani. Részletek, képek privátban.
Holnap napkozben parok valahol?
Hellosztok!
Tudok helyet a gangbangre ha még aktuális (Ez egy válasz MarsVolta üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudok helyet a gangbangre ha még aktuális (Ez egy válasz MarsVolta üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

40-es szép, jó alakú csajnak szeretnék kemény gangbang partyt. Csak az írjon, aki helyet is tud biztosítani. Részletek, képek privátban.
Na összejött,jöttök akkorma 6-8 között?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 30. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 22:50
Törölt felhasználó (4725724)

Sziasztok! Ha osszejon, akkor azt mondanam 6-8 kozott, mint egy este indito

Látogassátok meg valamelyik swingert (van amelyik kifejezetten erős ffi többesekben), ott adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal találtok jelentkezőket
(Ez egy válasz MarsVolta üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopatna most valaki Bp? Légy ápolt, 50 év alatt. Én 38 vagyok.
Sziasztok! Ha osszejon, akkor azt mondanam 6-8 kozott, mint egy este indito
(Ez egy válasz Arbiter_Drop üzenetére (2023. 12. 30. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)