Holnap lanyt/part keresunk 2-4 kozott, priviben irj!
Sziasztok !! Levente vagyok
Szívesen csatlakoznék hozzátok
Helyem van délután
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 15:09

Szívesen csatlakoznék hozzátok

Helyem van délután

Törölt felhasználó (778073)

látom itt nem értik, hogy kit kerestek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 15:09

Törölt felhasználó (778073)

jófej biszex budapesti pasit keresek aki lejönne szexmoziba egy magas, vékony bi sráccal közös hokira
Igen, egy- ketto sracot altisk 1. Osztalyaban szovegertesbol meg lehetett volna buktatni
(Ez egy válasz skdorian73 üzenetére (2014. 03. 04. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok mi pár vagyunk...milyenek a körülmények a mozikban? tisztaság kinezet? de mondjuk nekünk van akkora nappalink, h 1-2 párt fogadjunk privát mozizasra

Párt vagy hölgyet keresek akivel/akikkel elmehetnék szexmoziba! Még sosem voltam ezért nem szeretnék egyedül lemenni!.
Sziasztok ma ki megy moziba?
Sziasztok, holnap délelőtt megyek a Hegedüs Gy. utcai szexmoziba, akit érdekel írjon

Sziasztok!
Tegnap volt lenn valaki a Dob utcai moziban? Állítólag 8 pár volt lenn...
Valaki tegnap estéröl valamit?nagy buli volt
Ha ezt tudjuk, akkor kilenc lett volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 09. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (904377)

Sziasztok!
Mi meg visszük a pattogatott kukoricát.
(Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 10:00

sziasztok mi pár vagyunk...milyenek a körülmények a mozikban? tisztaság kinezet? de mondjuk nekünk van akkora nappalink, h 1-2 párt fogadjunk privát mozizasra

Ma szívesen lenéznék ha volna jelentkező

Valaki már megint bedobta a kamu bombát. Párok csak ritkán járnak le, innen meg szerintem senki

Szexmoziba holnap délelött jönn valaki Bp-en?
Mi is szerettünk volna többször lemenni, de mindig csak abba botlunk, hogy állítólag volt nagy buli.....
De mindenki csak hallott róla....
Amikor ott vagyunk, akkor meg...... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 10. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 10. hétfő 15:54
Amikor ott vagyunk, akkor meg...... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 10. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803942)

Valaki már megint bedobta a kamu bombát. Párok csak ritkán járnak le, innen meg szerintem senki

Mi még nem voltunk szexmoziban, de klubban már sokszor. Ez olyan mint egy klub? Ha más, miben más?
valahol reklámozni kell a saját boltodat... Tudod, hogy megy ez?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 11. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 11. kedd 15:57
Törölt felhasználó (905869)

Mi is szerettünk volna többször lemenni, de mindig csak abba botlunk, hogy állítólag volt nagy buli.....
Amikor ott vagyunk, akkor meg......
Amikor ott vagyunk, akkor meg......
Már régóta olvasom a hozzászólásokat.....és csodálkozom...
Itt mindenki a másikra vár és az "azt mondták,azt hallottam,állítólag" -ban hisznek....
Talán le kellene menni és személyesen kipróbálni....
Számtalan pár is hitegeti itt a nagyérdeműt.... én ezekre mit sem adok...
De érdekes módon,amikor lemegyek (kb. havonta 2x jutok el sajnos),akkor mindig akad valami huncutság.Értsd ezalatt,hogy párok is vannak...
Bár tény,hogy anno a Gloryhole sokkal izgalmasabb hely volt,a Dob utca 11. sem olyan rossz,mint amilyennek sokan itt beállítják.....
Itt mindenki a másikra vár és az "azt mondták,azt hallottam,állítólag" -ban hisznek....
Talán le kellene menni és személyesen kipróbálni....
Számtalan pár is hitegeti itt a nagyérdeműt.... én ezekre mit sem adok...
De érdekes módon,amikor lemegyek (kb. havonta 2x jutok el sajnos),akkor mindig akad valami huncutság.Értsd ezalatt,hogy párok is vannak...

Bár tény,hogy anno a Gloryhole sokkal izgalmasabb hely volt,a Dob utca 11. sem olyan rossz,mint amilyennek sokan itt beállítják.....