hétfőn napközben szopnék a Király utcaiban vagy a Hegedűsben...
Ma vki a hegedűsben?
Üdv mindenkinek. Mai nap folyamán olyan 18 óra körül be nézek a király utcában lévő moziba, ahol szívesen venném, ha valaki kezelésbe venné a szerszamomat akár szájjal vagy ha lehet akkor be is tolnam.
Hello! Hegedűsben egy óra múlva aktív hapsit várok!
Ma este hat-tól kabinban leszek ha esetleg hölgy,pár csatlakozna vagy full passzív megérezne egy 20/5-öst!
Aki jönne jelezzen privátban!
Aki jönne jelezzen privátban!
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok
Szombat esténként milyen a glory cafeban a swinger program?
Szombat esténként milyen a glory cafeban a swinger program?
Péntek este mennék a hegedűsbe.Kabint bérelek több órára!
Jelentkezőket várnék!
Hölgyek,párok,akár biszex párokat is!
Jelentkezőket várnék!
Hölgyek,párok,akár biszex párokat is!
Szia! Mikor mennél le? Én ma benne lennék, tervezek menni a hegedűsbe.
(Ez egy válasz Jezsik üzenetére (2024. 03. 19. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 17:08

Üdv mindenkinek. Melyik moziba érdemes menni? Jól esne egy cumi, de akár más is lehetne nyitott vagyok mindenre főleg, ha én lehetek az aktív.
Üdv mindenkinek. Melyik moziba érdemes menni? Jól esne egy cumi, de akár más is lehetne nyitott vagyok mindenre főleg, ha én lehetek az aktív.
Biszexek, női ruhás passzívat könnyen találsz. Nők szólóban szinte sosem mennek a Hegedűsbe (1-2 alkalomról hallottam csak), párok nagyon változó. Van hogy egy nap 2 pár is, máskor napokig egy sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 23:46
Törölt felhasználó (4737892)

Sziasztok 2 szer voltam eddig hegedűsbe de nem találtam megfelelő partnert. Lányok , párok is szoktak lenni, vagy esetleg női rucis passzív srácok?
Pedig jó parszor futottam vele parokba…..10bol 2x kb
(Ez egy válasz ponty üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 23:51

Hetero dolgot ott ne keress! Ha női valaki lemegy az transzi, CD, de nagyon ritka..Nőt még nem láttam, de mondják sokszor van... hogy mi a sok azt ezektől kéne megkérdezni
Ha csajt keresel, inkább próbálj utcán ismerkedni, nem baj ha elutasítanak. Nekem nincs hova vinni őket, ezért marad a biszex dolog. Pasik benne vannak a moziban is.

Ha csajt keresel, inkább próbálj utcán ismerkedni, nem baj ha elutasítanak. Nekem nincs hova vinni őket, ezért marad a biszex dolog. Pasik benne vannak a moziban is.
Hetero dolgot ott ne keress! Ha női valaki lemegy az transzi, CD, de nagyon ritka..Nőt még nem láttam, de mondják sokszor van... hogy mi a sok azt ezektől kéne megkérdezni
Ha csajt keresel, inkább próbálj utcán ismerkedni, nem baj ha elutasítanak. Nekem nincs hova vinni őket, ezért marad a biszex dolog. Pasik benne vannak a moziban is. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 23:46

Ha csajt keresel, inkább próbálj utcán ismerkedni, nem baj ha elutasítanak. Nekem nincs hova vinni őket, ezért marad a biszex dolog. Pasik benne vannak a moziban is. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4737892)

Sziasztok 2 szer voltam eddig hegedűsbe de nem találtam megfelelő partnert. Lányok , párok is szoktak lenni, vagy esetleg női rucis passzív srácok?
Értem . A kabinokba be lehet látni? Vagy csak beülsz és vársz hogy valaki át lógassa ?
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint mindenhol van egy Lyuk
(Ez egy válasz Kiváncsi35BI üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hegedűsbe hogy megy ez a gloryhole ? Bi ff
Sziasztok! Ma 17 óra után ( egész estig ráérek) leszopnék valakit, akár átlógatós gloryhole is megoldható.
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Hegedűsbe pasi dél körül?Tabu nincs
11keruletben mükodik a sex mozi?