Valaki megnyálazná a kukacom???

Én szívesen mennék valahova, ahol vannak is emberek, a tiszta, rendes fajtából. De a hegedűsbe csak fura kinézetű elég igénytelen fazonokat láttam akármikor mentem, a Glory-ba szerdán késő-délután majdnem egy lélek sem volt, szóval kezdem feladni
De ha van ötlet, szívesen veszem, ha reklámnak számítana, akkor privátban is

16órakor hegedűs Gyula szex mozi ba vagyok szopás szoptatás dugás érdekel valakit jön valaki
Sziasztok 16óratol hegedűs Gyula szex mozi ba vagyok 18ig 22éves vagyok szopás szoptatás dugás érdekel valakit jön valaki
Senki?
Sziasztok pár keresek aki jönne velem sex moziba persze szoló hölgy is ok irj és dumaljunk bp belvaros
Valaki ma?
Sziasztok párral mennék sex moziba a hét barmely napszakaban
Egy bezárt ajtóra számíthatsz, mert 16:00-kor nyit a hely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 18:31

Törölt felhasználó (4734715)

Sziasztok! Csütörtökön dél körül mire lehet számítani a Gloryban? Még sosem voltam, de kipróbálnám, szívesen élvezkednék egyet.
A Glory ugy tudom hetkoznaponkent delutan 4-tol van nyitva de nezd meg a weblapjukon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Csütörtökön dél körül mire lehet számítani a Gloryban? Még sosem voltam, de kipróbálnám, szívesen élvezkednék egyet.
A Glory ugy tudom hetkoznaponkent delutan 4-tol van nyitva de nezd meg a weblapjukon.

Sziasztok.
Szimpi párral szívesen lemennék egy szex moziba.
Kiprobálnám.
Irj.
Köszi
Szimpi párral szívesen lemennék egy szex moziba.
Kiprobálnám.
Irj.
Köszi
Ma sem ir senki 16:00elott 16:00ig ernek ra mai nap
Kirlayban tali ?
(Ez egy válasz Szex69 üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest hegedűs Gyula szex mozi ba vagyok jön valaki
Sziasztok 3órakor ma hegedűs gyula szex mozi ba szopás szoptatás dugás jön valaki
Azért jól mutatják a hozzászólásodat követő bejegyzések, hogy a hely mennyire nem tűri a kritikát!Azonnal magyarázattal szolgál a törzs, majd a főnökség is, ami tudjuk soha nem elfogulatlan.Aztán szintén biszex pasik érvelnek ilyennel biszex pasinak, egy mindent is megtűrő,megengedő helyen!Átlátszó, vagy ahogy régen is mondták, Nem zörög a haraszt, ha a szél....
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 02. 17. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 15:56

Minek mennél a Gloryba? Az emelet bezárt ajtaját nézegetni? A szokásos társaság megint begyűjti a lányokat és bezárkóznak 2-3 órára. A maradék lent nézelődik, hogy hogyan juthatna be. Semmi értelme a gloryba menni.
Hello mai nap valaki szep farkat szopna ??
Hello mai nap valaki szep farkat szopna ??