Az egészben az a legborzasztóbb hogy gondolom közben futnak a hetero filmek és mégsem velük van megtöltve a mozi.
Mondjuk azért megy hetero pár szexmoziba (vagy az általad felsorolt helyekre) mert hetero alapon keres ffi beszállókat. Megtalálják - pasitöbbség van a szexmozikban, de ettől még nem minden pasi meleg aki ott van. Mindegyik helynek más a miliője, hangulata, a változatosság meg gyönyörködtet
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2024. 01. 03. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 19:57

Döntő többségben mindig is "meleg (biszex) műfaj" volt.
Kb. a melegek "miatt", az ő részükre alakult ki eredetileg ez az intézmény.
Amikor még sehol nem lehetett nyilvánosan megélni a "másságod", és kellett egy "titkos" hely, egy "fedősztori".
Ma is a férfiak találkozóhelye alapvetően.
Mi ebben a meglepő?
Soha nem értettem a csodálkozást ezzel kapcsolatban. Minek menne le egy hetero pár egy szexmoziba? Persze, vannak akik nagyon ritkán, kvázi "poénból" leugranak, de mit csinálna ott egy pár amúgy? Mi lenne a célja/értelme, hogy pont oda mennek?
Egy pár bárhol, bármilyen más helyszínen megkapja, amit akar, bármi is az; néző, kukkoló, plusz pasi.
Autó, parkoló, szauna, swinger, glory, saját lakás, pasi lakása...
Minek mennének olyan helyre, ahol jellemzően idősebb, meleg/bi pasik vannak, és ők is totál random módon és létszámban.
Amikor még sehol nem lehetett nyilvánosan megélni a "másságod", és kellett egy "titkos" hely, egy "fedősztori".
Mi ebben a meglepő?
Soha nem értettem a csodálkozást ezzel kapcsolatban. Minek menne le egy hetero pár egy szexmoziba? Persze, vannak akik nagyon ritkán, kvázi "poénból" leugranak, de mit csinálna ott egy pár amúgy? Mi lenne a célja/értelme, hogy pont oda mennek?
Egy pár bárhol, bármilyen más helyszínen megkapja, amit akar, bármi is az; néző, kukkoló, plusz pasi.
Minek mennének olyan helyre, ahol jellemzően idősebb, meleg/bi pasik vannak, és ők is totál random módon és létszámban.
Miért van az, hogy amikor lent vagyok a Hegedűsben akkor sehol senki?
Tök mindegy hogyan címkézed fel a termet, lényegében két egymás melletti helyiségről van szó, össze-vissza mászkálnak át az emberek az egyikből a másikba, attól függően, hogy éppen hol történik valami. Mindkét teremben ugyanaz történik, ugyanazokkal az emberekkel, tök mindegy, hogy ki hol van.
Nincsen semmi értelme a hetero teremnek, mert a szexmoziba lejárók 99,5%-a nem hetero. A legtöbb lejáró pasi biszex; alapvetően a nők érdeklik, de "rugalmasak"...
Ha a hetero teremben ténylegesen csak heterok lennének, akkor lényegében folyamatosan üres lenne.
Minek ülne egy valóban hetero pasi egy szexmozi hetero termében...? Mire és kire várna?
Nincsen semmi értelme a hetero teremnek, mert a szexmoziba lejárók 99,5%-a nem hetero. A legtöbb lejáró pasi biszex; alapvetően a nők érdeklik, de "rugalmasak"...
Ha a hetero teremben ténylegesen csak heterok lennének, akkor lényegében folyamatosan üres lenne.
Minek ülne egy valóban hetero pasi egy szexmozi hetero termében...? Mire és kire várna?
De ha meleg mit keres a hetero teremben? Müködne ha nem keverednének.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2024. 01. 03. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 19:57

Mi ebben a meglepő?
Mi ebben a meglepő?
Mi ebben a meglepő?
Minek mennének olyan helyre, ahol jellemzően idősebb, meleg/bi pasik vannak, és ők is totál random módon és létszámban. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 03. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 18:09
Mi ebben a meglepő?
Minek mennének olyan helyre, ahol jellemzően idősebb, meleg/bi pasik vannak, és ők is totál random módon és létszámban. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 03. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a szexmozi fórum és maga a mozi is már kizárólag melegek szórakozása? Egyszer kétszer benéztem a Hegedűsbe, csak idősebb meleg pasikat láttam, az elvileg hetero teremben is. Nők, párok még a környéken sem jártak. Itt a fórumban is csak melegek írnak szinte? Nincs semmi bajom velük, csak érdekel, hogy a szexmozi már csak meleg műfaj-e vagy van még hetero érdeklődés is. Mondjuk a Királyba egyszer tévedtem be de azonnal kifordultam. Sztem annál igénytelenebb szexshop és mozi kevés helyen lehet a világban. Oda nem csodálom, hogy nő be nem teszi a lábát.
Ez a szexmozi fórum és maga a mozi is már kizárólag melegek szórakozása? Egyszer kétszer benéztem a Hegedűsbe, csak idősebb meleg pasikat láttam, az elvileg hetero teremben is. Nők, párok még a környéken sem jártak. Itt a fórumban is csak melegek írnak szinte? Nincs semmi bajom velük, csak érdekel, hogy a szexmozi már csak meleg műfaj-e vagy van még hetero érdeklődés is. Mondjuk a Királyba egyszer tévedtem be de azonnal kifordultam. Sztem annál igénytelenebb szexshop és mozi kevés helyen lehet a világban. Oda nem csodálom, hogy nő be nem teszi a lábát.
Írj nekem légyszives!
(Ez egy válasz kiral üzenetére (2024. 01. 03. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én is benézek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 03. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 13:52
Törölt felhasználó (4121152)

Szia! Ma este 7 után,inkább 8 benéznék a Királyba.1500 ft
Szia! Ma este 7 után,inkább 8 benéznék a Királyba.1500 ft
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2024. 01. 02. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 13:27

Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért előre is.
Tervezem meglátogatni ma a Király utcai vagy a Hegedűs Gyula utcai mozit.
Este 6-7 felé milyen a közönség?
Mennyibe kerül mostanában egy belépő ezekre a helyekre? Évek óta nem voltam.
Köszi
Köszi
Sziasztok. Párok szoktak a hegedűsbe lenni?
Hegedüs utcaiban mennyire jó a fűtés????
Ma (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) NYILVÁNOS (nem a fülkében, hanem a mozi térben) mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Holnap (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat.
Szopnék ma egy jót
kép legalább farokról kell

Hegedüs utcaiban mennyire jó a fűtés????
Sziasztok! Rég jártam moziban, de ma 7 felé lehet, hogy lenézek. Milyen a közönség olyantájt? Mit kérnek egy belépőért mostanában? Elég rég voltam.
Sziasztok! Bocs az amatőr kérdésért előre is.
Köszi
Köszi
Megy ma valaki le?