Ma délelőtt a Hegedűs moziban, valaki?

Hello! Mit szeretnél ott?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2023. 09. 01. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat delelott valaki hegedusbe ??
Köszi,azért nem egyszer estem már bele,az itt kiírtak után hölgybe és párba is
De nyilván ezért írom ide ki,hogy ne pasikkal keljen hadakozom
Szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 07:38

De nyilván ezért írom ide ki,hogy ne pasikkal keljen hadakozom

Szép napot

Törölt felhasználó (4564862)

Ott csak, 99,9%-ban pasikat találsz.

Ott csak, 99,9%-ban pasikat találsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 07:15

Törölt felhasználó (4663184)

Sziasztok…
Ma délben mennék a király utcai glory hole ba…
Ha esetleg lenne hölgy,illetve pár,aki szívesen venne egy 20/6ost,írj privát

Sziasztok…

Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 29. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 08:24

Ma délelőtt tali a hegedűsben? Inkább idősebb, macisokra bukom. (50-75 éves kor közöttire), vagy és (100-140kg).
Elsősorban passzív vagyok, de uni is lehetek szimpátia esetén. Szopok, baszható is vagyok, de smár, tapi, ujjazás is mehet. Szophatsz is, ha szeretnél. puszi
Elsősorban passzív vagyok, de uni is lehetek szimpátia esetén. Szopok, baszható is vagyok, de smár, tapi, ujjazás is mehet. Szophatsz is, ha szeretnél. puszi

Ma délelőtt tali a hegedűsben? Inkább idősebb, macisokra bukom. (50-75 éves kor közöttire), vagy és (100-140kg).

Most valaki a Hegedűsbe? Kanos vagyok
Ma este valaki a Hegedüsben?
Vasárnap érdemes lemenni a Hegedűsbe, egy bi srác kérdezi.
Üdv mindenkinek. Szerintetek hol lenne nagyobb eséllyel valami. Király vagy hegedűs? Nyitott vagyok szinte mindenre.
Értem. Köszi. Sajnos korábban nem tudok menni. Mindegy benézek hátha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 03:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 03:33

Akkor már csak 1-2 lézengő fő van! Előbb érdemes menni. Persze, szerencse kérdése, még akár éjfélkor is összejöhet egy jó kis szex. Csak rajta!
Király utcába mostanság jönne hölgy,illetve pár glory hole ozni?
Írj privát

Írj privát

Akkor már csak 1-2 lézengő fő van! Előbb érdemes menni. Persze, szerencse kérdése, még akár éjfélkor is összejöhet egy jó kis szex. Csak rajta!
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 11:36

Szombat este 11 óra magasságában szokott még lenni valami élet a hegedűsben,vagy már fölösleges elmennem oda? Tudom hogy ez változó de úgy nagyjából milyen a helyzet akkortájt?
Ma valaki 2-3korul jön a hegedüsbe?
Szombat este 11 óra magasságában szokott még lenni valami élet a hegedűsben,vagy már fölösleges elmennem oda? Tudom hogy ez változó de úgy nagyjából milyen a helyzet akkortájt?
Üdv tervezi ma hölgy vagy pár a hegedűs?
Megszoktam ott IS fordulni, ha éppen arra járok a városban akkor benézek, illetve a shopban is szoktam vásárolni időnként ezt-azt (de nem ülök ott feleslegesen ha nincs a moziban pár/nő). Szoktak lenni párok időnként, de tény hogy ki kell fogni. S akadnak heteró pasik is. Ami full meleg az a Király.
Szóló nő is elő-előfordul - pont úgy ahogy swingerekben, a Gloryban is szoktak lenni szóló nők. Ettől ama megállapítás még igaz, hogy klubokban, a Gloryban jóval nagyobb eséllyel (=minden nap van több pár is).
Ezzel együtt teljesen más egy szexmozi, egy klub, vagy a Glory. Mindegyiknek más a hangulata, másért jó
Étterembe sem mindig ugyanabba megyünk ugyebár
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 08. 22. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 22:32
Szóló nő is elő-előfordul - pont úgy ahogy swingerekben, a Gloryban is szoktak lenni szóló nők. Ettől ama megállapítás még igaz, hogy klubokban, a Gloryban jóval nagyobb eséllyel (=minden nap van több pár is).
Ezzel együtt teljesen más egy szexmozi, egy klub, vagy a Glory. Mindegyiknek más a hangulata, másért jó

Lehet te szerencsésebb vagy, vagy többet vagy ott, én a saját tapasztalatomból beszélek, és azért döntő többségben ezt olvasom itt is.
Én is csak ennyit akartam volna megtudni eredetileg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 22:51

Törölt felhasználó (4660178)

Majd írja meg valaki ki volt, ki nem végül!