Én megyek. Mikor leszel lenn?
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
07.06-án 16 körül ráérek még nem voltam szex moziba valaki elvinne?
07.06-án 16 körül ráérek még nem voltam szex moziba valaki elvinne?
Ma valaki kora delutan jön a Hegedüsbe?
Sziasztok! Holnap 11fele jön valaki le a Királyba?
Ma este glory café, pár vagy hölgy tervezi lemenni?
Köszönöm.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Felesleges, a moziba vegyél jegyet.
(Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm. Kabint béreljek?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 06. 30. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 23:26

Kb. mindkettőben, a Király full meleg, de a Hegedűsben is elég sok meleg, biszex pasi van.
A Glory Caferol van valakinek tapasztalata?szivesen meghallgatnam kinek ,hogy tetszett..
Kb. mindkettőben, a Király full meleg, de a Hegedűsben is elég sok meleg, biszex pasi van.
(Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 06:33

Sziasztok! Hol van nagyobb esélyem arra, hogy egy férfi leszopjon? Hegedűs vagy Király? Magas, vékony, szemüveges vagyok, kicsi, szőrös intimmel.
Sziasztok! Hol van nagyobb esélyem arra, hogy egy férfi leszopjon? Hegedűs vagy Király? Magas, vékony, szemüveges vagyok, kicsi, szőrös intimmel.
Hegedüsbe valaki megy ma le innen?
Sziasztok ma megyünk a glory cafeba párok pasik gyertek kb 21:00ra érünk oda
Hegedűsben most kis móka?
Sziasztok. Valaki írna pár mondatot hogy hogyan működik a szex mozi? Soha nem voltunk, de mennénk a párommal. Biszex ffi, heteró farok imádó nő... Privátba írj
Sziasztok ma 21:00 kor megyünk a glory cafeba lányok párok nagy faszu pasik gyertek
Király utcába jönne délelőtt nő vagy pár,kicsit glory hole ozni?
20/6 ost,szívesen át lógatom
(Hetero alapon,így férfiak legyenek szívesek NE írjanak!)

20/6 ost,szívesen át lógatom

(Hetero alapon,így férfiak legyenek szívesek NE írjanak!)
Sziasztok.
El szeretnék menni moziba v. saunába de egyedül kicsit bátortalan vagyok! Keresek olyas valakit aki tapasztaltabb benne és elkisérne. Akár elötte vagy utána nálad is lehetümk. Ha tetszenek a képek írj.
El szeretnék menni moziba v. saunába de egyedül kicsit bátortalan vagyok! Keresek olyas valakit aki tapasztaltabb benne és elkisérne. Akár elötte vagy utána nálad is lehetümk. Ha tetszenek a képek írj.
Közös hoki? Hegedűs moziba valaki?
Ma,szombaton kora délután valaki jönne a Királyba?