Párt vagy nőt keresek kemény, határozott kefélésre, szopásra. Autóban, más extrém helyen is lehet, az is izgat, ha a párod csak néz. Privátban elértek
Pántek 14óra után Király utcai moziba jön valaki? Csajok, párok érdekelnek csak.
Valaki készül most moziba? Közös hoki, vagy orál 40 éves korig? 30as pasi vagyok
Ma este feleségemmel este moziba megyünk az Alleba ! ( 11. ker. ) Örülnénk ha csatlakozna hozzánk egy bi hölgytagból álló, vékony, normál testalkatú pár ! A moziban egymás párjaink simogatása, ismerkedés, és ha meg van a szimpátia akkor a lakásunkon folytathatjuk !
Hali! Ma jön pár, lány a Gloryba?
Kedd délután,kora este terveznek párok mozilátogatást?Én megyek.Hová érdemes?Irjatok.BP
Nyitva van most glory es beinduloban a buli, gyertek csak, csapjunk hatalmas vasárnapot!
Sziasztok!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Valaki szopatna most?
Holnap délután benézek a glory-ba.Érdemes kedden?Valakik mennek?Főként párok érdekelnek.Igényes,sportos jó méretű pasi ok.Ha Miskolc .BP.Közt vagytok.Társulhattok.
Sziasztok!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné
Gyeretek!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné

Ki szeretne most mozizni?
Készül most valaki valamelyik moziba?
Ma sivesen összefutnék szinpi párral,valapejk moziba.A glory ba készülök.Irjatok.
Sziasztok !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Sziasztok! Debrecenben vagy Nyíregyházán keresnék swinger vagy gloryhole illetve hasonló clubot. Persze hogyha van ilyen... Minden infót köszönök

Sziasztok !
Péntek késő estétől SZOMBAT estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit, vagy ,BISZEX HÖLGYTAGGAL RENDELEKZŐ PÁRT négyeshez akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk, pénteken késő este tudunk indulni ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Péntek késő estétől SZOMBAT estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit, vagy ,BISZEX HÖLGYTAGGAL RENDELEKZŐ PÁRT négyeshez akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk, pénteken késő este tudunk indulni ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Csütörtökön ügyintézünk Pesten. 12-13 körüli időben melyik szexmozit érdemes meglátogatni? Párral játszanánk, néző nem gond, de a beszállás nem garantált.
Sziasztok
A dob utcában milyen a felhozatal most?
Elöre is köszi az infókat!
A dob utcában milyen a felhozatal most?
Elöre is köszi az infókat!
lyukon keresztül átlógatnám és ismerkednék