Sziasztok! Holnap délelőtt jön valaki a Hegedüsbe?
Sziasztok! Gloryban van élet?
Május 25re keresek a hegedüsbe partnereket,közös élményekhez,60-70-es korosztályig bezárólag.
Glorycafeba jön most valaki?
Glory caféba jön ma valaki a kabin sorra ? Cumiztatnék egy kiadósat !
Délben lesz lent valaki a király utcában?

Sziasztok! Van sexmozi vagy valami hasonló pl Glory Szombathely vagy környékén?
Ma este 10 után, egy szép méretessel eljátszanék...
??????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 14. péntek 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 06:52
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok mi par vagyunk
Hegedűs szexmozi milyen? Életemben először mennék oda.
Sziasztok ma este Hegedűs sexmoziban tali valaki?
Sziasztok! Ma (csütörtök) napközben szívesen találkoznék egy "dogging" randira igényes, szexcentrikus nővel vagy párral. Magas, sportos, 40-es férfi vagyok. Privátban elértek.
Sziasztok!
Ma hölgy vagy pár esetleg a gloryba?
Ma hölgy vagy pár esetleg a gloryba?
Bár nem éppen szexmozi (kicsit durvább), de hasonló érdeklődésű emberek járnak erre is, így hátha...........
Volt már innen valaki, vagy van személyes tapasztalata a Spermastudio (Németország) creampie gangbang & bukkake forgatásaival kapcsolatban? Esetleg nem készül/tervezi valaki kipróbálni? Én egy haverommal beterveztem a közeljövőben (május vége - június vége között).
Azt hiszem, itt kezdődik az igazi ..........
Volt már innen valaki, vagy van személyes tapasztalata a Spermastudio (Németország) creampie gangbang & bukkake forgatásaival kapcsolatban? Esetleg nem készül/tervezi valaki kipróbálni? Én egy haverommal beterveztem a közeljövőben (május vége - június vége között).

Meleg fogadtatás
szóval heteróként annyira nem pálya
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2023. 04. 18. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok Király u. mozi hétköznap kora délután milyen?
Ma Hegedűs sexmoziban párt kukkolnèk
Hétfőn napközben leneznek egy szex moziba. Melyiket ajánlanátok? Esetleg valakinek lenne kedve csatlakozni? Először mennék.
Lehet péntek, szombat vannak a legtöbben a glroyban, de bármelyik nap érheti az embert igen kellemes meglepetés
Jártam már úgy hogy egy kedd esti "unatkozom otthon lenézek a gloryba" hirtelen felindulásból leugorva egy olyan bombázó külföldi lányba futottam bele aki akkora szenvedéllyel, odaadással "fogyasztotta" az ott lévő szerencséseket amitől még egy aszexuális is hirtelen meggyógyulna
Az hogy ki-kinek, mikor adja ki a klubját - fordult már elő a történelemben szerintem mindegyik klubbal, hogy zártkörű rendezvényt tartottak, amire a rendezvényszervezőnél lehet jelentkezni. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 15:39

Jártam már úgy hogy egy kedd esti "unatkozom otthon lenézek a gloryba" hirtelen felindulásból leugorva egy olyan bombázó külföldi lányba futottam bele aki akkora szenvedéllyel, odaadással "fogyasztotta" az ott lévő szerencséseket amitől még egy aszexuális is hirtelen meggyógyulna

Az hogy ki-kinek, mikor adja ki a klubját - fordult már elő a történelemben szerintem mindegyik klubbal, hogy zártkörű rendezvényt tartottak, amire a rendezvényszervezőnél lehet jelentkezni. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért ez igencsak fura.
Az a cég is, ami egy szexmozit bérel ki főműsoridőben egy céges konferenciára.
De ti is, hogy a hét egyetlen garantáltan jó napját beáldozzátok egy céges konferenciáért.
Azért remélem nem lesz rendszeres ez az irány...
Az a cég is, ami egy szexmozit bérel ki főműsoridőben egy céges konferenciára.
De ti is, hogy a hét egyetlen garantáltan jó napját beáldozzátok egy céges konferenciáért.
Azért remélem nem lesz rendszeres ez az irány...
Mostanság valaki,király utca? Glory hole….?
(Hölgy,pár
)
(Hölgy,pár