Sziasztok!
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 02:37
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Kettő moziról tudok, illetve 5+2 swingerklubról Bp-n.
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 00:08

Sziasztok !
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Sziasztok !
Holnap (hétfőn) 18-19 óra között hölgyek/párok társaságát szívesen elveznem a hegedus szexmoziba egy fiatal potens férfi vagyok

Sziasztok ma mennék Királyba esetleg valaki?
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?
Sziasztok! Királyba mikor érdemes lemenni? Délelőtt vagy délután ?
Sziasztok mi egy pár vagyunk kB 1 óra múlva megyünk a hegedűs szex moziba jó méretű pasikat várunk minden jóra pl kukkolas nyálas szopás stb
Írj privatba
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 02. 11. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Király utcába mostanság?

Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok pár vagyunk ma estére keresünk párokat illetve pasit
Sziasztok szívesen csatlakoznèk hozzátok ma este
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 15:58
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok. Ma estére keresnék hölgy, vagy pár társaságát! Ha nem sikerül lebeszélni itt, valamelyik szex moziba fogok kikötni! Ott is találkozhatunk, ha erre gondoltál, gondolnátok.
Kipróbálnám milyen gloryn keresztül leszopni valakit ,illetve popsiba is mehetne a dolog (gumiban természetesen) 34es Bi ff
Igazából engem nem zavar ,mivel Bisex vagyok
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 02. 10. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 10. péntek 18:01

Tudtommal még működik ott egy szexzmozi, glory kabinnal is (de elégé meleg a hely).
Tudtommal még működik ott egy szexzmozi, glory kabinnal is (de elégé meleg a hely).
(Ez egy válasz Privatkezdő üzenetére (2023. 02. 10. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Király utcai gloryhole van még ?
Sajnos váratlanul lemondta velem a találkát egy csodás kis nő, akivel néha összefutunk, így itt maradtam hoppon a hatalmas szexuális étvágyammal.
Ha volna Nő vagy Pár, akik éppen egy magamfajta (az adatlapon láthattok is) férfit keresnek Budapesten, akkor privátban elértek. Hajrá!