Nem tudom ki honnan vesz információkat, főleg ha nem megy oda mert szerinte elvesztegetett idő...
Üzenőfalon mindig van kiírva érkező pár hétköznap is. Ma pedig csütörtök van, és most éppen 2 pár van itt, és még a gangbangra egy nő biztos jön.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 17:13

Általában nincsenek, de bármikor előfordulhatnak.
Hétköznap kora este azért jópár sikertelen kísérletre fog jutni 1 esély, de azt az 1-et csak akkor foghatod meg, ha beleölöd az időt és az energiát, ugyanis semmilyen internetes fórumon, üzenőfalon nem fogod azt hitelesen lecsekkolni, hogy éppen ott van-e valaki (azt meg pláne nem, hogy veled mi lenne a szándékuk).
Hétköznap kora este azért jópár sikertelen kísérletre fog jutni 1 esély, de azt az 1-et csak akkor foghatod meg, ha beleölöd az időt és az energiát, ugyanis semmilyen internetes fórumon, üzenőfalon nem fogod azt hitelesen lecsekkolni, hogy éppen ott van-e valaki (azt meg pláne nem, hogy veled mi lenne a szándékuk).
Köszi Attika99, ez alapján idő vesztegetés a csodát / szerencsét várni. Mi a helyzet a hétvégékkel?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 17:13

Sziasztok!
Most este a hegedűsben, 22h-00h között valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna? (gumit hozz, de ott is lehet venni) Kívánom a faszt! Rendes, ápolt, köcsög vagyok.
Írj privit és megbeszéljük! Számra, arcomra mehet a gecid.
Most este a hegedűsben, 22h-00h között valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna? (gumit hozz, de ott is lehet venni) Kívánom a faszt! Rendes, ápolt, köcsög vagyok.

Hétköznap kora este azért jópár sikertelen kísérletre fog jutni 1 esély, de azt az 1-et csak akkor foghatod meg, ha beleölöd az időt és az energiát, ugyanis semmilyen internetes fórumon, üzenőfalon nem fogod azt hitelesen lecsekkolni, hogy éppen ott van-e valaki (azt meg pláne nem, hogy veled mi lenne a szándékuk). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 10:49
Hétköznap kora este azért jópár sikertelen kísérletre fog jutni 1 esély, de azt az 1-et csak akkor foghatod meg, ha beleölöd az időt és az energiát, ugyanis semmilyen internetes fórumon, üzenőfalon nem fogod azt hitelesen lecsekkolni, hogy éppen ott van-e valaki (azt meg pláne nem, hogy veled mi lenne a szándékuk). (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687528)
VIP

Sziasztok,
Glory Cafeban szokott csütörtök este hetero akció lenni? Tehát párok vannak általában hétköznap kora esténként? köszi az infókat
Glory Cafeban szokott csütörtök este hetero akció lenni? Tehát párok vannak általában hétköznap kora esténként? köszi az infókat
Sziasztok,
Magas, xxl farku srac vagyok, glory cafeban gyakori vendeg. Szivesen neznek parokat, ahol meretes a srac. A vegen akar ram is lehet elvezni
Ma este valaki?
Szombaton jó kis mozgolodás volt a Gloryba
Minden szinten, szinte mnden volt!

Ma 13 òra körül a Kiràlyban valaki?
20/5 uni vagyok
20/5 uni vagyok
holgyet elvinnek ma este szexmoziba
Sziasztok, gondolkozom hogy elmegyek valamelyik szexmoziba holnap valamikor. Melyikbe erdemes menni es hany korul ?
Holnap 10től királyban szopatok, borotvált, formás farkam van, nem macis, csajos pasit, cd/transz nagyon izgat, kipróbálnám.
Nos erre én is kíváncsi lennék milyen volt a bulijuk
(Ez egy válasz erzekiseg03 üzenetére (2022. 10. 14. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hogy éreztétek magatokat?
(Ez egy válasz sweatdreams99 üzenetére (2022. 10. 12. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 17:47

Pénteken hetero pasi/ esetleg pár párhoz csatlakozna? Tervezünk egy látogatást a párommal a Hegedüsbe…kb. 13:00-14:00-töl…
Sziasztok! 23 éves fiú vagyok. Nem jártam még hasonló helyen, viszont gondolkozom rajtam, hogy elnézzek. Leírná valaki, hogy pontosan hogy működik egy szexmozi? Az elejétől a végéig, illetve tapasztalatokat/élményeket is szívesen fogadok. Szép estét mindenkinek

Fogtok találni jelentkezőket (nagyobb sansszal pasikat)
(Ez egy válasz sweatdreams99 üzenetére (2022. 10. 12. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 17:47

Pénteken hetero pasi/ esetleg pár párhoz csatlakozna? Tervezünk egy látogatást a párommal a Hegedüsbe…kb. 13:00-14:00-töl…
Meleg passziv macisabb srác vagyok, Király utcai szexmoziba szopatna ma este vagy holnap este valaki? Hozhatod a haverod/haverjaid is
Írj privit!

Ma este valaki(k) Glory Caféban(Budapest)? 18 és 60 közti vonzó és dekoratív hölgyek társaságát keresi egy korai harmincas, szőkésbarna hajú, zöld szemű, vastag hímvesszős, sportosan vékony alkatú hetero (75 kg, 179 cm) srác.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Sziasztok!
Kezdő párnak tudtok ajánlani ma estére olyan helyet ahol nem feltétlenül pasik vannak csak?
Na este csinálnánk valami izgalmasat, de eddig nem igazán jutottunk semmire.
Előre is köszönjük a tanácsokat.
Kezdő párnak tudtok ajánlani ma estére olyan helyet ahol nem feltétlenül pasik vannak csak?
Na este csinálnánk valami izgalmasat, de eddig nem igazán jutottunk semmire.
Előre is köszönjük a tanácsokat.