Sajnos jogos amit írsz... Egyszer szemtanúja voltam a Hegedűsben. Bejött egy fiatal pár, látványosan mindenkitől távol leültek. Láthatóan zavarban is voltak, gondolom először jártak ilyen helyen. Még le sem ültek, máris 3-4en indultak el feléjük. Sem egy szemkontaktus, sem semmi nem volt. Ki sem derült, hogy igazán mi érdekelte volna őket, mert szerencsétlenek szó szerint elmenekültek. Ok, hogy ez nem egy könyvtár, de azért vannak (íratlan) szabályok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 23:41
Törölt felhasználó (4663184)
VIP

Nem véletlenül nem írjuk ki,mert egyszer régen bele estünk ebbe a hibába,hogy párokkal szerettük ezt volna és megjelent úgy kb 8-10 nem kívánt és erőszakos férfi!
Ha be jelentkezik pár és ír privátba,szívesen megbeszéljük velük a részleteket.
De köszönöm kedves észrevételed….
A jóindulat,az úgy fest dübörög
További szép estét.

További szép estét.
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék nővel vagy párral egy szexmoziban gloryhole kalandra. Magas, igényes, csupasz intimű férfi vagyok, aki most még a szokásosnál is jobban be van indulva.
Nem véletlenül nem írjuk ki,mert egyszer régen bele estünk ebbe a hibába,hogy párokkal szerettük ezt volna és megjelent úgy kb 8-10 nem kívánt és erőszakos férfi!
További szép estét. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 23:24

További szép estét. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem pár vagyok, de szerintem ha kiírjátok ide kb. mikor mentek lesz néhány jelentkező

Nem pár vagyok, de szerintem ha kiírjátok ide kb. mikor mentek lesz néhány jelentkező
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 23:18

Törölt felhasználó (4663184)
VIP

Holnap,azaz pénteken csajommal meglátogatnánk egy szex moziban lévő glory hole-t.
Más párok megkeresését/leveleit várjuk,akiket szintén ez izgatna.
Írjatok privátban
Írjatok privátban

Holnap,azaz pénteken csajommal meglátogatnánk egy szex moziban lévő glory hole-t.
Írjatok privátban
Írjatok privátban

Ti is lesztek szombaton?
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 09. 27. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 19:58

Huszonéves lány, aki a barátjával jár havonta néhány alakommal. Szombaton bukkake és gangbang bulit tart este. Vékony, magas, nagyon csinos szexbomba. Lesz kint róla kép a glory oldalán szerdán, ahogy már írta az érdi páros is.

Ha nő vagy pár leugrana ma napközben valamelyik budapesti szexmoziba, akkor szívesen csatlakoznék hozzájuk.
Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.

Sziasztok...kezdőként bi 42/178/62 érdeklődnék hogy működik a mozi??
Valaki most megszoptatna vagy (és) megbaszna a hegedűsben, 23h-24h között? Számba, arcomra, seggemre élvezhetsz! Gumit hozz, ha baszol is! (De, ott is lehet venni gumit, ha nincs.). 40-70 éves kor közöttit keresek. Akár el is vihetsz magadhoz. Privit írj és tali!
Huszonéves lány, aki a barátjával jár havonta néhány alakommal. Szombaton bukkake és gangbang bulit tart este. Vékony, magas, nagyon csinos szexbomba. Lesz kint róla kép a glory oldalán szerdán, ahogy már írta az érdi páros is.
(Ez egy válasz 25Srác üzenetére (2022. 09. 27. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Figyeld az oldalukat, kint lesz a fotója az eseményekben!
(Ez egy válasz 25Srác üzenetére (2022. 09. 27. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Pannarol tudtok valamit glorybol?
Ma napközben szívesen kalandoznék szexéhes budapesti nővel, párral. Autóban, szexmoziban vagy akár a szabadban. Izgat a gyors, határozott, érzelemmentes szex.

Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 11:21
Törölt felhasználó (4574732)

A Károly körúti intim centerben állítólag régen volt lyukas kabin, ez igaz, vagy létezik még?
Jò reggelt!
Most dèlelőtt a hegedűsben? 20/5 uni vagyok.
Most dèlelőtt a hegedűsben? 20/5 uni vagyok.
Valaki most megszoptatna vagy (és) megbaszna a hegedűsben, 23h-24h között? Számba, arcomra, seggemre élvezhetsz! Gumit hozz, ha baszol is! 40-70 éves kor közöttit keresek. Privit írj és tali!
Valaki most a hegedüsbe?
Szopnék ápolt srácot GC-ba a kabinoknál....
Ma este a Hegedűsben valaki ?
Szerintem még meg van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 11:21
Törölt felhasználó (4574732)

A Károly körúti intim centerben állítólag régen volt lyukas kabin, ez igaz, vagy létezik még?