Kecskemétet tud valaki szexmozit.
Sziasztok! Jövő hét elején valaki? Párok terveznek menni valamelyik moziba?
Sziasztok! Olyan budapesti párt keresek főleg napközbeni találkákra, ahol a hölgy szereti, ha többeket cumizhat, vagy ha többen vannak benne felváltva, esetleg egyszerre. Akár ma is jó lehet.

Éjszaka sokan szoktak lenni lenni?
Kipróbálnánk bulizás előtt kalandkepp egyik este de első körben nem bánnank ha nem lenne túl sok ember (ha csak nem párok
) amíg kiismerjuk a terepet.
Kipróbálnánk bulizás előtt kalandkepp egyik este de első körben nem bánnank ha nem lenne túl sok ember (ha csak nem párok

Ha nem tudod, hogy ki a Mucenka, akkor nem vagy törzsvendég a Gloryban!
(Ez egy válasz csajimado üzenetére (2021. 12. 15. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 15. szerda 15:05

Szia.
Igen,volt. Tenyleg nagyen kedves és normális volt. Ránézésre meg se mondtad volna,hogy mire képes
3 részletben kényeztette a pasikat,kis pihenőkkel. Glorys francia volt.. nfvsz...
Beszélgettünk utána,tetszett neki, valószínűleg jönni fog még..
Nem tudom,mire vagy kiváncsi még?
Igen,volt. Tenyleg nagyen kedves és normális volt. Ránézésre meg se mondtad volna,hogy mire képes

3 részletben kényeztette a pasikat,kis pihenőkkel. Glorys francia volt.. nfvsz...
Gloryba nem akar most pár jönni? ✌️
Csak hogy csinos volt-e és ügyes. Köszi a választ!
(Ez egy válasz csajimado üzenetére (2021. 12. 15. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 15. szerda 15:05

Szia.

Szia.
Nem tudom,mire vagy kiváncsi még? (Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 12. 15. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 15. szerda 13:00

Nem tudom,mire vagy kiváncsi még? (Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 12. 15. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello! Látom a Glory oldalán, hogy volt tegnap egy 27 éves lány és órákon át kényeztette az urakat.
Van itt olyan aki látta és leírná milyen? Mert ha tényleg kedves, akkor legközelebb megnézem én is...

Ez erdekelne engem is
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 12. 15. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 15. szerda 13:00

Hello! Látom a Glory oldalán, hogy volt tegnap egy 27 éves lány és órákon át kényeztette az urakat.
Van itt olyan aki látta és leírná milyen? Mert ha tényleg kedves, akkor legközelebb megnézem én is...

A mozikban elég sok a meleg/biszex pasi egyszerűen így alakult ki. Ha hetero többesekre vágytok akkor Glory vagy swinger. A mozik közül a Hegedűsben szoktak lenni inkább jobban heterók, a Király szinte full meleg (régebben a Dobban voltak jobban heterók, jó kis hely volt, de bezárt). Ha ott is van egy meleg és rád akar kapzsulni akkor megmondod neki bocs, de rossz ajtó lépjen hátrébb.
(Ez egy válasz Tibor23 üzenetére (2021. 12. 14. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 19:23

Sziasztok senki nevegye magára de mikor hetero film van akor mindek mennek meleg emberek ha én a páromal szeretnék egy moziba menni ami hetero akor mikor kénne mennünk hogy esetlegesen ha egy kiss többesre vágyna a párom vagy csak jászanni szeretne ??

Nárcisztikusak és rohadtul nem érdekli őket te mit akarsz, csak hogy ők elélvezzenek. De ez igaz a chatre meg a fórumra meg a társkereső részre is itt.
Szerintem nem is érdemes mozikkal próbálkozni, előbb-utóbb minden ilyen jellegű helyet átvesznek. (Ez egy válasz Tibor23 üzenetére (2021. 12. 14. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 19:23
Szerintem nem is érdemes mozikkal próbálkozni, előbb-utóbb minden ilyen jellegű helyet átvesznek. (Ez egy válasz Tibor23 üzenetére (2021. 12. 14. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok senki nevegye magára de mikor hetero film van akor mindek mennek meleg emberek ha én a páromal szeretnék egy moziba menni ami hetero akor mikor kénne mennünk hogy esetlegesen ha egy kiss többesre vágyna a párom vagy csak jászanni szeretne ??
Holnap délelőtt szopnék szopatnék. Moziban.
Szerinted?
Sokadszor írt,sokadszor nem volt ott... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 14. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 12:31

Sokadszor írt,sokadszor nem volt ott... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 14. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101502)

Hogy sikerült? Tették-e a szádba többen? Szép napot!
Hogy sikerült? Tették-e a szádba többen? Szép napot!
(Ez egy válasz Odale üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 13. hétfő 08:56

Ma délelőtt megyek a Király utcai moziba. Szopnék több faszt egyszerre.Az első sor szélére ülök. Szó nélkül álljatok elém, toljátok a számba és élvezzétek tele a számat minél többen. Aki jön, üzenetben írjon!
Ma délután 14:50 től a király sexmoziba oráloznék bi srác vagyok jön valaki?
Holnap párral ismerkednék? Bi pár esetleg?
Ma délelőtt megyek a Király utcai moziba. Szopnék több faszt egyszerre.Az első sor szélére ülök. Szó nélkül álljatok elém, toljátok a számba és élvezzétek tele a számat minél többen. Aki jön, üzenetben írjon!
Holnap jönne valaki a Királyba?