Találkozott innen valaki tavaly azzal a görög párral akik mától mennek a Gloryba? Tényleg olyan nagy buli volt? Mert akkor lehet, hogy megnézem őket este...
szia
Irtam privátba. (Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 09. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 09:34
Irtam privátba. (Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 09. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma szexmoziban leszophatna valaki.. normális 30 as pasi vagyok,17 es intimmel. Ha úgy alakul,dugnék is

Köszi a remek riportot. A hétvégén én is készülök lemenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 10:05

Törölt felhasználó (4532602)

Teltház.
8-kor volt forgatás 1 férfi 1 nő között. Ezt lehetett nézni, kb. 30-35 férfi volt lent. Majd vége lett a forgatásnak és 9-kor jött még 1 nő, így vele és a filmben szereplő másik nővel lehetett gangbangelni, amit vettek közben (de csak öv alatt). Pont 22-kor azonban vége lett ennek (is).
(Én hülye nem álltam be a sorba, hanem csak “nézelődtem” így rám nem került sor, pedig szinte én következtem volna. Nem tudtam hogy pont 22-kor vége lesz a gangbangnek… Mindegy, ezt én néztem be..
)
Amúgy jó volt, ajánlom a többieknek is, de sorban állással !
Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is.
8-kor volt forgatás 1 férfi 1 nő között. Ezt lehetett nézni, kb. 30-35 férfi volt lent. Majd vége lett a forgatásnak és 9-kor jött még 1 nő, így vele és a filmben szereplő másik nővel lehetett gangbangelni, amit vettek közben (de csak öv alatt). Pont 22-kor azonban vége lett ennek (is).
(Én hülye nem álltam be a sorba, hanem csak “nézelődtem” így rám nem került sor, pedig szinte én következtem volna. Nem tudtam hogy pont 22-kor vége lesz a gangbangnek… Mindegy, ezt én néztem be..

Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is.
Teltház.
)
Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 09:48

Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121152)

Meséljetek,mi volt tegnap a Gloryban!
Meséljetek,mi volt tegnap a Gloryban!
Én itt vagyok a Glory Cafe-ban.
Nem menj szexmoziba! Heteroként szinte semmi esélyed párokkal ismerkedni. A közönség 99%-a meleg, biszex. Párok szinte soha nincsenek. Inkább ajánlom a Glory Hole Cafet vagy Swingers klubbot - abból több is van, ami ajánlott.
(Ez egy válasz Bika70 üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 12:48

Sziasztok életem első szexmozizásárw készülök. Tudtok adni valami tanácsot. Hetero pasi vagyok.
Sziasztok életem első szexmozizásárw készülök. Tudtok adni valami tanácsot. Hetero pasi vagyok.
Ó! Ez egy jó esti programnak ígérkezik. Köszi a tippet!
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 09:33

Fél 8-kor, és szex a program.
Nézd meg az oldalukat, ott mindent látsz.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
Fél 8-kor, és szex a program.
Nézd meg az oldalukat, ott mindent látsz.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 17:05

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663184)
VIP

Hánykor kezdődik? És mi a program?

Hánykor kezdődik? És mi a program?
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 16:11

A holnapi glory Holeban történő szexfilm forgatásra tervez innen menni valaki?!
Szia(sztok) !
Én valószínűleg megyek rá. (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 16:11
Én valószínűleg megyek rá. (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mikor érdemes a hegedűsbe lemenni? Ebédidő, délután, este? Csajosban leszek lent és szeretném, ha több pasi megdugna. Csak ápolt, sportos/férfiasan testes pasikat keresnék 45/46 éves korig kb…
Sziasztok.Hètfőn Budapesten lessz dolgom.Benèzek valamelyik szexmoziba estefelé.Valakik terveznek menni hétfőn?Elsősorban párokat gondoltam.Miskolcról megyek,ha útba esik fölveszlek titeket.Írjatok.
Ma 13:00 és 14:00 között a király utcai sexmoziban símaszkban pucsít fsexy sportos fiú tagunk meztelenül. Szó nélkül szopatható, baszható, fistelhető.
jók ezek a "hetero" hirdetések ahol "puncimániás" kizárólag "hetero" férfit keresnek közös faszverésre ahol lehet képeket nézni a "barátnőről"(tehát ez még mindig hetero időtöltés persze).
Sok sikert meg ilyenek, csak nem tudom mi köze van a szexmozi témához. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 04. 15. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 14:19
Sok sikert meg ilyenek, csak nem tudom mi köze van a szexmozi témához. (Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 04. 15. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Főleg esténként érek rá..
Sziasztok. Már régóta el szeretnék menni a Glory cafe ba. Lenne esetleg pár vagy hölgy aki velem tartana? Békés megyéből mennék. El is vihetnélek.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli