Ma este esetleg valaki Glory Cafe? 8-9 körül. Szopnék elsősorban.
Bocs. Hetero
Egyenesen előre hwteró terem.
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 07:44

Tudnátok segíteni, hogy Hegedűsben a kassza után merre van a hinta? Illetve hogy ahhoz közel van kabin amibe holggyel vissza tudunk vonulni ha nyugit szeretnenk?
Tudnátok segíteni, hogy Hegedűsben a kassza után merre van a hinta? Illetve hogy ahhoz közel van kabin amibe holggyel vissza tudunk vonulni ha nyugit szeretnenk?
Ma délelőtt 9 környékén szopnék a hegedűsben
Akkor még egyszer elmondom: nem volt nő, csak annak látszott. De ha 1 méternél közelebb álltál hozzá, akkor már megállapítható volt.
És azt is még egyszer elmondom, hogy egyvalaki miatt volt ott, jött és ment. Rakd össze, hogy miért, többet nem segítek.
Mindezt azért tudom, mert noha aktív szereplője nem voltam a történetnek, ki tudtam nyitni a számat pár mondat erejéig már a legelső adandó pillanatban. Javaslom ezt nektek is, akármilyen meglepő, csodákat művel a kommunikáció... (Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És azt is még egyszer elmondom, hogy egyvalaki miatt volt ott, jött és ment. Rakd össze, hogy miért, többet nem segítek.
Mindezt azért tudom, mert noha aktív szereplője nem voltam a történetnek, ki tudtam nyitni a számat pár mondat erejéig már a legelső adandó pillanatban. Javaslom ezt nektek is, akármilyen meglepő, csodákat művel a kommunikáció... (Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen életszerűtlen volt, hogy csak a nő tűnt el…
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 20:26

Azért nem kérdezted, mert nemhogy kommunikálni nem mertél, de még közelebb menni sem. Ugyanis ha közelebb mentél volna, akkor láttad volna, hogy az a "lány" travi volt, és amúgy egyvalaki miatt volt ott.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros.
Azért nem kérdezted, mert nemhogy kommunikálni nem mertél, de még közelebb menni sem. Ugyanis ha közelebb mentél volna, akkor láttad volna, hogy az a "lány" travi volt, és amúgy egyvalaki miatt volt ott.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:40
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

azért nem kérdeztem mert annyira nem fontos ,csak mellékesen érdekelt volna
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Csütörtök (02. 27.) este jönne a Glory-ba fiatal (max 35 éves) srác aki átlógatná?
azért nem kérdeztem mert annyira nem fontos ,csak mellékesen érdekelt volna
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap nincs fix fellépő lány. Szoktak ilyenkor is lenni párok de ritkább
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:59

Golryba ma nem tudjatok ki lesz az esti lany?
Parok varhatoak esetleg..
egy Par
egy Par
Golryba ma nem tudjatok ki lesz az esti lany?
egy Par
egy Par
Ha vágysz rá, hogy hosszan kényeztessenek akkor írj.
Senki nem szokott járni innen a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba?
Heves megyébe is kelene hasonlo hely
Gyertek a Glory ba, szívesen be mutatom a helyet
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 11:59

Sziasztok!
Vasàrnap este Glory, vagy valami màs!?
Tudnàtok segîteni?
Mèg nem jàrtam ilyen helyen
Tudnàtok segîteni?
Sziasztok!
Tudnàtok segîteni?
Tudnàtok segîteni?
Sziasztok!
Tudnàtok segîteni?
Tudnàtok segîteni?
Hello!
Ma délután 2-re, nyitásra lány, pár, transzi a Hegedűsbe?
Ma délután 2-re, nyitásra lány, pár, transzi a Hegedűsbe?