Bocsi rossz helyre írtam
Pár aki szeretné hogy skypon kukkoljak?

Szombat 15 óra után Király utcai moziba le mennénk, 40 es pár vagyunk

Írj priviben
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2021. 12. 02. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjtok üzit mikor mentek...
(Ez egy válasz Szexmozis pár üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 09:05

Ma délelőtt 10.30 körül megyünk a Király utcai moziba. Az adatlapunkon leírtak szerint keresünk. Kizárólag olyan pasik jöjjenek, akik szeretik ha pasi is szopja a faszukat!!!!!!!!!!!!
Mit takar a délután?Mennék szopatni!
(Ez egy válasz Tomek71 üzenetére (2021. 12. 01. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 01. szerda 23:42

SZombaton megyünk a Kírály utcai moziba délután 40 es partner nővel,pasikat szopna,csak még bátortalan de jól csinálja.
Érdeked hogy mindig ez van ez mar a sokadik ilyen
(Ez egy válasz Szexmozis pár üzenetére (2021. 11. 30. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 10:06

Elnézést kérünk minden érintettől, de sajnos a mai mozis kaland elmarad. Holnap megyünk ebben az időpontban.
Ma délután 13 órára lemegyek a Király utcai moziba. Az első sor szélére kiülök. Gyertek minél többen és szopassatok szét, vagy verjétek a számba. Ne mondj semmit, csak állj elém és tedd a számba. Engem nem kell szopni!!!!!!!! Aki tud jönni, kérem írjon üzenetben.
Sziasztok! Esetleg ma valakinek vagy valakiknek nincs kedve szopni valahol? Király vagy Bartók? Aktív bi vagyok..
SZombaton megyünk a Kírály utcai moziba délután 40 es partner nővel,pasikat szopna,csak még bátortalan de jól csinálja.
A Hegedűsbe senki. Egyedül vagyok itt.
Elnézést kérünk minden érintettől, de sajnos a mai mozis kaland elmarad. Holnap megyünk ebben az időpontban.
(Ez egy válasz Szexmozis pár üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 09:05

Ma délelőtt 10.30 körül megyünk a Király utcai moziba. Az adatlapunkon leírtak szerint keresünk. Kizárólag olyan pasik jöjjenek, akik szeretik ha pasi is szopja a faszukat!!!!!!!!!!!!
Most délelőtt esetleg megy valaki?
Holnap délelött jön valaki a Hegedűs moziba? 43- éves férfi vagyok.
Igen ezt írtam én is.
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell bejelentkezni előzetesen, bármikor lehet (nyitvatartási időben) menni. A belépőben benne van a kabinok, helységek használata (az italért fizetni kell, de nincsenek elszállva az árak, normál árak vannak). Ha van hozzá partnered akivel van "match" akkor mész és használod / vagy ha már az ott lévő pár "bevesz". Lemész, hamar feltalálod magad, látni fogod mit csinálnak a többiek. Tipp: olyan időpontban menj amikor a főoldalon meghirdetett buli van (minden nap van).
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2021. 11. 23. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 23. kedd 23:04

Sziasztok, hogy működik a szex a Gloryban, ha ott vagyok iszogatok ès valakivel összejön a szimpàtia akkor csak lemèsz ès lehet hasznàlni a “szobàt” vagy előre be kell jelenteni stb, vagy a kabinban? Hogyan is van ez, ha valakinek van infoja leirnà légyszi privàtban…
Tervezem lemenni szètnèzni csak nem tudom hogyan is működik… adott e a hely ilyesfajta lehetősègre…
Köszi.
Tervezem lemenni szètnèzni csak nem tudom hogyan is működik… adott e a hely ilyesfajta lehetősègre…
Köszi.
Van lent egy lyuk nélküli szoba ahol max csak nézni tudnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 21:08
Törölt felhasználó (4574732)

Ez effektíve egy bár ahol lehet dugni, szóval azt használsz amit akarsz. Viszont nem lehet teljesen privátban elvonulni, ennyi az "ára" az egésznek.
Ez effektíve egy bár ahol lehet dugni, szóval azt használsz amit akarsz. Viszont nem lehet teljesen privátban elvonulni, ennyi az "ára" az egésznek.
(Ez egy válasz 17long5widedick üzenetére (2021. 11. 23. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 23. kedd 23:04

Sziasztok, hogy működik a szex a Gloryban, ha ott vagyok iszogatok ès valakivel összejön a szimpàtia akkor csak lemèsz ès lehet hasznàlni a “szobàt” vagy előre be kell jelenteni stb, vagy a kabinban? Hogyan is van ez, ha valakinek van infoja leirnà légyszi privàtban…
Köszi.
Köszi.
Egy sima moziba beülök egy ismeretlen Párral vagy Hölggyel a napokban