Sziasztok, hogy működik a szex a Gloryban, ha ott vagyok iszogatok ès valakivel összejön a szimpàtia akkor csak lemèsz ès lehet hasznàlni a “szobàt” vagy előre be kell jelenteni stb, vagy a kabinban? Hogyan is van ez, ha valakinek van infoja leirnà légyszi privàtban…
Tervezem lemenni szètnèzni csak nem tudom hogyan is működik… adott e a hely ilyesfajta lehetősègre…
Köszi.
Tervezem lemenni szètnèzni csak nem tudom hogyan is működik… adott e a hely ilyesfajta lehetősègre…
Köszi.
Sziasztok!
30 éves,laza,vidám,diszkrét.
Vékony,sportos,igényes,hetero beállítottságú,srác vagyok.
Keresek: Transzit,cd t,nőies srácot,minél kevesebb szörzettel.
Dugnék és szopatnék,finoman,vagy akár keményebben. Írjatok üzenetet
30 éves,laza,vidám,diszkrét.
Vékony,sportos,igényes,hetero beállítottságú,srác vagyok.
Keresek: Transzit,cd t,nőies srácot,minél kevesebb szörzettel.
Dugnék és szopatnék,finoman,vagy akár keményebben. Írjatok üzenetet

Köszi az infót, az nem gond
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2021. 11. 22. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 22. hétfő 17:01

Leginkább melegek és biszex pasik, párok teljesen elvétve bukkannak fel. Lehet egy nap három is, meg olyan is hogy három napig semmi. Szóval elég sokáig kell ott ülnöd hogy szerencséd legyen.
Leginkább melegek és biszex pasik, párok teljesen elvétve bukkannak fel. Lehet egy nap három is, meg olyan is hogy három napig semmi. Szóval elég sokáig kell ott ülnöd hogy szerencséd legyen.
(Ez egy válasz EgyszerMindent69 üzenetére (2021. 11. 22. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 22. hétfő 11:12

Sziasztok,
Volt mostanában valaki a Hegedűs Gyula szexmoziban? Érdemes menni?
Kár, pedig lenéztem volna
biztos hogy nem nincs ott semi
Sziasztok,
Sziasztok
Budapesten bi párt keresek, lehetne szex moziba is de meg is látogatnálak ha szeretnétek
Délutánonként érek rá
Budapesten bi párt keresek, lehetne szex moziba is de meg is látogatnálak ha szeretnétek
Délutánonként érek rá
Hát igen, hasznosabb infó ha korábban írjátok ki, akkor jobban rá tudnak szervezni az emberek (bár a Király utcai az elég meleg hely, ami a teljesen heterókat el tudja tántorítani).
(Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2021. 11. 21. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 21. vasárnap 18:21

Kiraly utcai sexmoziban sexy baratnommel dughatoak vagyunk 18:30-19:00-ig.
Ha nem 10 perccel előtte írnátok ki, akkor még lenne is olyan, aki odaérne.
(Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2021. 11. 21. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

20 ora útán ráérek!!

Sziasztok!
Potens nagyfarkú pasit keresek. Glory Cafe-s látogatáshoz. Szopni akarok és megdugatni magam.
Más nem érdekel, Privátban képpel várom a jelentkezőket. KösziPuszi
Potens nagyfarkú pasit keresek. Glory Cafe-s látogatáshoz. Szopni akarok és megdugatni magam.
Más nem érdekel, Privátban képpel várom a jelentkezőket. KösziPuszi
Sziasztok!
Ma este megyünk a Gloryba. Potens bi pasikat várunk a kabinoknál.
Ma este megyünk a Gloryba. Potens bi pasikat várunk a kabinoknál.

Sziasztok ma este 20 kor a glory cafeba leszünk aki volt már az ismeri a nejem és tudják hogy partiba lehet verni.Gyertek minél többen.
Hegedűsbe jön valaki aki szopatna esetleg masztizna
Sziasztok ma délután hölgy , pár ?
10 után jön valaki aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna a Hegedűsbe?
Holnap dél körül a Hegedűsben szeretnék 1-2 pasit leszopni. Nem tudom mennyire leszek női cuccokban de ha szopatnál és arcon élveznél gyere!
Ma délelőtt ápolt férfit aki szopatni esetleg szopni is szeretne.