Talán a glory
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap nyitva van valamelyik?
Szaisztok! Hétfőn 11 körül keresem idősebbek (24 éves bi srác vagyok) társaságát.
Képért küldjetek üzit!

Sziasztok! 24 éves Fiatal srác keres érett hölgyet , vagy párt, Budapesten vagy környéke, nagy cicikkel fűszerezve.
Privátba tudok képet küldeni , irjatok nyugodtan privátban ha aktuális. Van skypom is. ..
Privátba tudok képet küldeni , irjatok nyugodtan privátban ha aktuális. Van skypom is. ..
Sziasztok
Ma esetleg valaki elkísérné egy szexmoziba?párok?hölgyek?fiú is lehet csak legyen szép nagy farkad és szőrtelen
Ma esetleg valaki elkísérné egy szexmoziba?párok?hölgyek?fiú is lehet csak legyen szép nagy farkad és szőrtelen
Mikor szeretnetek menni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 12:28
Törölt felhasználó (467725)

A király utcai mozi környékén, van lehetőség parkolni?
Sziasztok!
Péntek este megyünk mozizni,kimondottan fiatal, nagyfarku fiúk ismeretségét keressük hármas szexre,hetero alapon.
Péntek este megyünk mozizni,kimondottan fiatal, nagyfarku fiúk ismeretségét keressük hármas szexre,hetero alapon.
Puszi! Ki nem hagyom
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 15:48

Én ma megyek a Gloryba 20 óra körül, ha ott leszel találkozunk IS!

Én ma megyek a Gloryba 20 óra körül, ha ott leszel találkozunk IS!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2020. 09. 02. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy műkodnek ezek mozik?Meseljetrk légyszi
Igen lehet ott parkolni, általában az utcában van hely.
A király utcai mozi környékén, van lehetőség parkolni?
Glory látogatáshoz keresek szexmániás hölgypartnert!
Csütörtökön szopnék a Hegedűsbe.60-as bí vagyok passzív

Az eredeti honlap működik újra és törölni kell az előzményeket. Nem zárt be, működik. Gyertek, mindig várunk, várnak titeket!
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 20:12

Glory-ról van valakinek infója. Egy ideje nem elérhető a webpage, kb 1 hónapja voltunk utoljára. Ugye nem zár / zárt be?
Glory-ról van valakinek infója. Egy ideje nem elérhető a webpage, kb 1 hónapja voltunk utoljára. Ugye nem zár / zárt be?
Egyetértünk, kár érte!
A Király utcában is voltam már párral, igaz, csak egy alkalommal. Ez persze annak is betudható, hogy nem lógok ott folyton. Alkalomadtán, hogyha arra járok be - be kukkantok, hogy vannak-e párok, de mostanában sosem járok sikerrel. Azért a Dob utcában jóval gyakoribbak voltak szerintem. Én úgy látom, hogy a Király és Hegedűs utcait elsősorban melegek látogatják. (Ez egy válasz wedgar üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 19:32
A Király utcában is voltam már párral, igaz, csak egy alkalommal. Ez persze annak is betudható, hogy nem lógok ott folyton. Alkalomadtán, hogyha arra járok be - be kukkantok, hogy vannak-e párok, de mostanában sosem járok sikerrel. Azért a Dob utcában jóval gyakoribbak voltak szerintem. Én úgy látom, hogy a Király és Hegedűs utcait elsősorban melegek látogatják. (Ez egy válasz wedgar üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kár érte. Jó kis hely volt. A király utcában még nem voltam. Az milyen?
Kedd délelőtt szopnék a Hegedűsbe ! 60-as bí passzív.
Sziasztok
Ma hétfő, szívesen mennék egy szexmoziba egy szép farkú fiatal bi fiúval.Csak Budapestiek irjanak
Ma hétfő, szívesen mennék egy szexmoziba egy szép farkú fiatal bi fiúval.Csak Budapestiek irjanak