Nem akarlak elkeseríteni, de kanparty van
(Ez egy válasz BiAktivPasi üzenetére (2019. 07. 05. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 05. péntek 19:27

Ma este megyek Tatabányáról a Glory Hole-ba...valaki/k/nek van kedve velem tartani?
Ma este megyek Tatabányáról a Glory Hole-ba...valaki/k/nek van kedve velem tartani?
Hegedűsbe most valaki?
Nem értem a válaszod. Honnan tudod, hogy Bangbros1987 bunkó, vagy azt, hogy kültelki vagány? Vagy ismeritek egymást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:26
Törölt felhasználó (752077)

Ez nem a származásról!
Aki igénytelen, az az is marad!+ Vannak a nagy bunkók(veled az élen) a neve sincs senki, a külteleki vagány.
Inkább halgattál volna, talán... volna!
Aki igénytelen, az az is marad!+ Vannak a nagy bunkók(veled az élen) a neve sincs senki, a külteleki vagány.
Inkább halgattál volna, talán... volna!
Egyedül indulnék valamelyik moziba, az lenne a kérdésem hogy hova és mikor érdemes menni ma.
Ha hölgy vagy pár csatlakozna szívesen a vendégem/vendégeim.
Ha hölgy vagy pár csatlakozna szívesen a vendégem/vendégeim.
Hová mentél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 29. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 29. szombat 09:58
Törölt felhasználó (3996142)

Sziasztok ! Ma délutàn moziba jönne valaki vagy lent lesz ?? Irjon privat uzit vagy tel szamot !!
Sziasztok,
melyik bp-i szexmoziba érdemes menni délután vagy estefelé ahol vannak is és hetero filmet vetítenek?
melyik bp-i szexmoziba érdemes menni délután vagy estefelé ahol vannak is és hetero filmet vetítenek?
Sziasztok ! Ma délutàn moziba jönne valaki vagy lent lesz ?? Irjon privat uzit vagy tel szamot !!
Változó, hogy mennyien vannak még éjjel. Legutóbb reggel 7 órakor tudtak bezárni, mert olyan "élet" volt még lent. Általában a "műsor" után kiürül, de ha van még hölgy vagy pár, még maradnak sokan reménykedők
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 09:37

Törölt felhasználó (3938002)

Én a pàrommal most voltam először a Gloryba,de jól éreztük magunkat,azért lehet talàlni,összejönni szimpatikus emberekkel.Csak azt furcsàllottuk,hogy éjjel 1 utàn szinte kihalt az egész.
Én a pàrommal most voltam először a Gloryba,de jól éreztük magunkat,azért lehet talàlni,összejönni szimpatikus emberekkel.Csak azt furcsàllottuk,hogy éjjel 1 utàn szinte kihalt az egész.
Holnap moziznék... bármi megtörténhet!
Sziasztok! Szombaton 11:00-15:00 között melyik szexmoziba érdemes menni ahol párok is vannak?
Van benne igazság
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:58

Törölt felhasználó (4047612)

Valóban be. Akikkel nincs baj. Láttam már, hogy elküldték akik röhögcséltek és nem tudtak diszkréten viselkedni. Amúgy ápolt, normális pasik és jó vendégek. Bár mindenki olyan illatos lenne ott is meg a villamoson is.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!

Ez nem a származásról!
Inkább halgattál volna, talán... volna! (Ez egy válasz Bangbros1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 18:51
Inkább halgattál volna, talán... volna! (Ez egy válasz Bangbros1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

En mar voltam vagy 10-szer a Gloryban es egyszer sikerult is valami. Engem meg ferfikent is nyomaszt a sok cigany es igenytelen tobbi pasi, kicsit meg is ertem miert nincsenek holgyek vagy parok. Amikor jon egy fellepo az osszes at megy rajta es ennyi az este. Senki a kabinokban vagy lent. Ha meg van is valaki ok bemennek a totalt zart kabinba ahol egy ablakon lehet nezni oket.
Ha nagyon unatkozom neha lenezek, de semmi tobbre nem jo a dolog....
Valóban be. Akikkel nincs baj. Láttam már, hogy elküldték akik röhögcséltek és nem tudtak diszkréten viselkedni. Amúgy ápolt, normális pasik és jó vendégek. Bár mindenki olyan illatos lenne ott is meg a villamoson is.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 13:35

Törölt felhasználó (1953492)

Sajnos tényleg beengedik a cigányokat is! Meg akad szép számmal bunkó is! De szerencsére néha lehet találkozni, normális, ápolt emberekkel is. Fiúval is, lánnyal is!
Sajnos tényleg beengedik a cigányokat is! Meg akad szép számmal bunkó is! De szerencsére néha lehet találkozni, normális, ápolt emberekkel is. Fiúval is, lánnyal is!
(Ez egy válasz Bangbros1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 18:51

En mar voltam vagy 10-szer a Gloryban es egyszer sikerult is valami. Engem meg ferfikent is nyomaszt a sok cigany es igenytelen tobbi pasi, kicsit meg is ertem miert nincsenek holgyek vagy parok. Amikor jon egy fellepo az osszes at megy rajta es ennyi az este. Senki a kabinokban vagy lent. Ha meg van is valaki ok bemennek a totalt zart kabinba ahol egy ablakon lehet nezni oket.
Írtam
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2019. 06. 22. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 22. szombat 18:05

30as par talizna ma este pàrral esetleg pasival budapesten lakasod legyen
Személy szerint a gloryba én a nem pörgős napokon megyek, akkor kisebb a konkurencia
Ez jó.
De anno 3-szor voltam ott nővel és egyszer sem csináltunk semmit sehol ott bent! Valóban igénytelen koszos emberek voltak ott akik jöttek utánunk kb 6-7-en és kérdezgették hogy nem akarunk e inni csinálni valamit. Mondtam veletek kizárt
. Szóval ez már vagy 2 éve volt azóta nem tudom mi változott bár nem is érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 22. szombat 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 22. szombat 18:11

Törölt felhasználó (4047612)

Pedig többször voltál ott két mankóval, de soha senki nem tett rád megyjegyzést, ellenben veled most itt. Még az izzadtságszagodra sem! De persze mindenkinek nem tetszhet ugyanaz...
Azért én ma 20 órától megyek a Gloryba több barátommal találkozni és bulizni. Aki azt várja, hogy belépéskor széttett női lábak várják azoknak tényleg nem való!

Pedig többször voltál ott két mankóval, de soha senki nem tett rád megyjegyzést, ellenben veled most itt. Még az izzadtságszagodra sem! De persze mindenkinek nem tetszhet ugyanaz...
Azért én ma 20 órától megyek a Gloryba több barátommal találkozni és bulizni. Aki azt várja, hogy belépéskor széttett női lábak várják azoknak tényleg nem való!
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2019. 06. 22. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 22. szombat 12:35

Teljesen jól leírtad. Párszor próbálkoztam én is, de pont a leírtak miatt nem megyek.