a glory cafe bár jó hely, nem "szexmozi" és amúgy többnyire hetero hely. A másik kapura játszóknak van 3-5 másik klub.
Én még nem voltam, mesélj, miért gáz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 17:32
Törölt felhasználó (3249682)

Gyerekek! Ez a Hegedűs szexmozi kritikán aluli.... utolsó látogatás volt. Soha többet szexmozi itthon!

Sziasztok. Ma este mennék moziba Budapesten.Tudnátok ajánlani helyet hova érdemes elmenni? Esetleg valaki csatlakozna hozzàm? Köszönöm
Sziasztok!
A Glorycafe csak hetero hely, vagy lehet ott pasi bi is?
A Glorycafe csak hetero hely, vagy lehet ott pasi bi is?
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni,hogy hogyan működik a bemenet? Tudom hogy hol vannak,csak bent nem voltam!
Előre is köszönöm a segítséget,ha lehet privátban várom a választ!
Valaki tudna segíteni,hogy hogyan működik a bemenet? Tudom hogy hol vannak,csak bent nem voltam!
Előre is köszönöm a segítséget,ha lehet privátban várom a választ!

Ki volt mar a hegedus gyula utcai moziba ?? Irna rola egy kis velemenyt ??
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci bi pasival dugatna.
Magnum is ok. Idős is lehet.
Esetleg szopatnék is.
Vékony farkúak előnyben!
Csak bp,
Esetleg szopatnék is.
Vékony farkúak előnyben!
Csak bp,
Hello.. Ezer éve nem sajnos..
(Ez egy válasz sangria2 üzenetére (2019. 10. 26. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Dob utca megy még? Valaki?
Csakis Glorycafe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 18:43
Törölt felhasználó (877483)

27 éves kezdő srácként nagyon izgatna egy ilyen hely meglátogatása, de mindig meggondolom magam mert nagyon megoszlanak a vélemények és elbátortalanodom. Melyik szexmozit lenne érdemes meglátogatnom első tapasztalatnak hogy ne csalódjak?
27 éves kezdő srácként nagyon izgatna egy ilyen hely meglátogatása, de mindig meggondolom magam mert nagyon megoszlanak a vélemények és elbátortalanodom. Melyik szexmozit lenne érdemes meglátogatnom első tapasztalatnak hogy ne csalódjak?
üdv)
kár, hogy dolgozom, szombat s vasárnap is((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 17:41
kár, hogy dolgozom, szombat s vasárnap is((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969472)

a Hegedűs utcai moziba megyek szombaton esetleg valaki?
a Hegedűs utcai moziba megyek szombaton esetleg valaki?
Sziasztok!
Esetleg szopatnék is.
Vékony farkúak előnyben!
Csak bp,
Esetleg szopatnék is.
Vékony farkúak előnyben!
Csak bp,
Valamelyik nap, nyitas utan dugatnam a popsim a Glory-ba....
Potens nagyfarku pasik elonyben!!
Potens nagyfarku pasik elonyben!!
Helló!
Pénteken délután Győrből Budapestre utazok.
Velem tart valaki, lány, pár?
Glory Cafe látogatást tervezek, vagy egy kis sex mozit.
Írj privátba.
Üdv.
Pénteken délután Győrből Budapestre utazok.
Velem tart valaki, lány, pár?
Glory Cafe látogatást tervezek, vagy egy kis sex mozit.
Írj privátba.
Üdv.
Sziasztok 7. Keruletbe leszek 1 ora mulva sportos fiuk jelenkezeset varom ! Esetleg kis kocsis kaland smile irjatok telefonszamot uzenetbe es hivlak !!!!
Ma este bekukkantok a Gloryba...
Vagy ha kifejezetten szexMOZI volt a lényeg akkor visszavonom, igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 22. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 22. kedd 13:31
Törölt felhasználó (901201)

Szerintem már mindenki mondja egy ideje hogy a hegedűs meg a király ilyen egyrészt lepra másrészt főleg meleg találkahely, a gloryba érdemes mennetek párként.
Szerintem már mindenki mondja egy ideje hogy a hegedűs meg a király ilyen egyrészt lepra másrészt főleg meleg találkahely, a gloryba érdemes mennetek párként.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 17:32
Törölt felhasználó (3249682)

Gyerekek! Ez a Hegedűs szexmozi kritikán aluli.... utolsó látogatás volt. Soha többet szexmozi itthon!