Sziasztok,szívesen találkoznák ma egy párral valamelyik szexmoziban
Sziasztok. Lesz mostanság vakaki a gloryban?
Kedden kora este benézünk a Glory caféba.
Az érdekes lesz… mert zárva végleg..
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (2019. 04. 24. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex Pasis párral ismerkednék. Privátban vagy akár GloryCaféban találkozhatunk...írjatok elérhetőséget is. Diszkréció alap!!!
Valaki most a Hegedűsbe? Én már itt vagyok. Fiatalokat keresek! Én is az vagyok!
hol lesznek tobben ma este?
Vasárnap estére keresünk 40 alatti párt Glorys talira.
sziasztok valaki sex bisex
Kihagytatok??? Pedig az a finom lucskos puncid.....
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2019. 04. 19. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 14:34

Sziasztok!Ma este megyünk a Gloryba,ismerkednénk fiatal nagyfarkú ,vékony pasival.Telt hölgyekkel,párokkal....
Sziasztok tolna megyében létezik sex mozi?
dob utcában ma valaki?
milyen volt?
Sziasztok!Ma este megyünk a Gloryba,ismerkednénk fiatal nagyfarkú ,vékony pasival.Telt hölgyekkel,párokkal....
Ma Glory Cafeban 21:00-ig.Hölgyek,párok ha jönnek,szívesen ismerkednék.
40-es,sportos pasi kellemes mérettel
40-es,sportos pasi kellemes mérettel

Sajnos elmarad a holnapi mozi látogatásunk. Egy másik időpontban bepótoljuk. Ha megyünk, ide ki fogom írni. Elnézést mindenkitől!
Csütörtökön (18-án) délelőtt 11-kor megyünk a Király utcai szexmoziba egy igényes, értelmes telt hölggyel. Pasikat várunk. Punciba, seggbe lehet dugni. Szopni is nagyon szeret. Gyertek minél többen. Csak normális, higiénikus pasikat várunk. Gumit hozzatok! Lehet fogdosni, dugni, szopatni.
Sziasztok.Holnap dèlután valakiknek nincs szügsègük egy igènyes,sportos,jó pasira?Pesten leszek,ès szívesen szexelek,főkènt szinpi párral.Akár mozi látogatás is.Irjatok,nem vagyok szályhős.
sziasztok. valaki ma hegedűs gyula utcai mozi?
Egy pár èvel ezelőtt,a Dob utcában,ősszeismerkedtem egy párral.A hőlgytag telt,barna haj,a fèrfi idősebb.Be is mentünk a hátsórèszbe ès jól èreztük magunkat.A fèrj nèzte.Ha magatokra ismertek lègyszi írjatok.Cserèltünk felszámított,de salyna elkeveredett.Kedden fönt leszek Pesten,talizunk.