Sziasztok! Gyors kerdes h a glory v hozza hasonlon szexmozi bpn hol merre van ma este nyitva? Es ahol lenne valami normalis program is?
Kabinok sem?
(Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2019. 03. 27. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 18:57

Elköltöznek a Dob 60 szám alá… de sajnos nem lesz ott már mozi… legalább is nem tervezik
Elköltöznek a Dob 60 szám alá… de sajnos nem lesz ott már mozi… legalább is nem tervezik
Igen… dob utca bezárt..
Sziasztok,szívesen találkoznák 04.01_én este egy párral a dob utcai moziban vagy a Glory Café_ban!
Én is így látom. Régebben más volt a helyzet. Voltak igényes fiatalok is, de nem csak itt, a Királyba is sok fiatal járt 1-2 éve. Én még néha lenéztem , de nagy csalódás volt többnyire.
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2019. 03. 23. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 10:32

El is hiszem. Sok igénytelen idős pasi járt már csak oda, ez a fiatalabb és igényesebb vendég kedvét is elveszi sajnos. Jártam ott, nekem sem volt jó benyomásom róla.
El is hiszem. Sok igénytelen idős pasi járt már csak oda, ez a fiatalabb és igényesebb vendég kedvét is elveszi sajnos. Jártam ott, nekem sem volt jó benyomásom róla.
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma megyünk a Glory Café a nejem szereti a creampie gangbangot este 18 óra után érkezünk.
Sziasztok holnap(szombat) 15:30-tól 17:30-ig pár esetleg a dob utcai moziban? Én ápolt jóképű 32 éves srác!
A Dob utcai mozi lehúzta a redőnyt.
Hali. Holnap (márc. 23) de9:30 tól kb12:30 ig lesz szabadidőm, szexmozi látogatást tervezek. Intim center vagy király u.. Sajna a dob u.-i csak délután nyit. Valaki esetleg lesz valamelyikben?
Sziasztok én tervezem privátban írtam
(Ez egy válasz hhretizoko üzenetére (2019. 03. 20. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Holnap megy valaki a Dob utcai moziba?
Holnap napközben valahol...?
Glory Café? Más swinger klub? Ismerkedjünk és menjünk!
Kedd illetve csütörtök délután ráérnék egy kis kabiozásra.
Pont ilyenkor nem vagyok. Mi történt?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mozgalmas éjszaka volt a GloRyban

Mit hallanak füleim…. Tényleg bezárják a tradicionalis dob utcai mozit?? Mi lesz helyette??. Tudja valaki?
Valaki most 40 évalatt?