Szia!
Javaslom fussunk össze :P
Itt elérsz, és beszéljük meg mikor mennél
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 15:34
Javaslom fussunk össze :P
Itt elérsz, és beszéljük meg mikor mennél

Törölt felhasználó (3901192)

Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök

Így már tuti lesznek
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
A Glory cafe-ba nyitás körül érdemes menni?
beugrok holnap 16 óra után, 1-2 órára.
Vannak ilyen tájban már ott pasik? vagy nem nagyon?
Jól hangzik.
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
Sziasztok.
Kedves, apolt parnal szopnek-nyalnek Budapesten...
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
Meddig lehet menni a glóryba mert lehet hogy le vinnek egy fiatal spinét
Várjuk a Gloryban a hölgyeket, párokat

Nna, én itt vagyok. Nők, párok hol vagytok??
Fél órán belül a Gloryban leszek, PÁROK, SZÓLÓ HÖLGYEK gyertek! Legalább egy 18/4 potens farok lesz lent

Gloryba tervezi ma szóló lány, hölgy vagy pár a látogatását? 18/4 farokkal állnék rendelkezésedre/rendelkezésetekre

Dob u ba ..párral taliznék...
Ez volt vasárnap? Mesélj...
Én nemrég voltam, elég gyenge este volt. A gangbangre várakozott egy kiéhezett falka, késett a csaj, aztán elég nagy tülekedéssel neki is estek. Mondjuk főleg fiatalok voltak a farkalók, így ez a része nem volt nagyon gáz a dolognak, azt hittem tele lesz kókadt pöcsű pocakos papákkal a hely. De szegény lányt alig hagyták levegőhöz jutni, pedig kedvesen próbált minden faszt leápolni, ami elé került.
Előtte nem volt nagy izgalom, egy pár bukkant fel odalent a fülkéknél, akik akcióztak egyet, középkorúak, meg kiverte a csaj a lyukon keresztül. De utána néztem, a fórumra valóban több pár érkezése került ki, pedig rajtuk kívül 2-2,5 óra alatt csak egy törzsvendég páros bukkant még fel, egy irtó jó csajjal, akiről amúgy azt hittem pultos, mert végig a tulajékkal dumáltak, be is ment egyszer oldalra a személyzeti területre, de ők felszívódtak.
Meg volt egy idősebb párocska, szemre 100+ kg, akik csak nézelődtek, de nem is szívesen néztem volna őket akcióban.
Szóval a fórumos "pár érkezett" bejegyzéseket el lehet osztani kettővel, de van élet, a gangbangen meg lehet legalább szopatni egyet, egyébként nem rossz a hely. Valami nagyobb buliba még elnéznék. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 10. péntek 18:03
Előtte nem volt nagy izgalom, egy pár bukkant fel odalent a fülkéknél, akik akcióztak egyet, középkorúak, meg kiverte a csaj a lyukon keresztül. De utána néztem, a fórumra valóban több pár érkezése került ki, pedig rajtuk kívül 2-2,5 óra alatt csak egy törzsvendég páros bukkant még fel, egy irtó jó csajjal, akiről amúgy azt hittem pultos, mert végig a tulajékkal dumáltak, be is ment egyszer oldalra a személyzeti területre, de ők felszívódtak.
Meg volt egy idősebb párocska, szemre 100+ kg, akik csak nézelődtek, de nem is szívesen néztem volna őket akcióban.

Szóval a fórumos "pár érkezett" bejegyzéseket el lehet osztani kettővel, de van élet, a gangbangen meg lehet legalább szopatni egyet, egyébként nem rossz a hely. Valami nagyobb buliba még elnéznék. (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2018. 08. 10. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sokan járnak a Glory cafe-ba ahogy látom, kérlek írjatok véleményt.
MIlyen a hely? Sokan vannak? Kb hány óra körül érdemes menni?
Nem akarok feleslegesen menni, régebben ajánlották a dob utcait, hogy ott mindig van valami, azt kong az ürességtől.
Sokan járnak a Glory cafe-ba ahogy látom, kérlek írjatok véleményt.
MIlyen a hely? Sokan vannak? Kb hány óra körül érdemes menni?
Nem akarok feleslegesen menni, régebben ajánlották a dob utcait, hogy ott mindig van valami, azt kong az ürességtől.
Sziasztok!
Tervezi lány, hölgy, p1r, hogy ma este lejön a Glory-ba? Jó farkú (18/4), jó pasinak tartott harmincas férfiként vágyok valami kalandra, de eddig pont nulla a lehetőségek köre
Tervezi lány, hölgy, p1r, hogy ma este lejön a Glory-ba? Jó farkú (18/4), jó pasinak tartott harmincas férfiként vágyok valami kalandra, de eddig pont nulla a lehetőségek köre

Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök

igy van, igazad van pontosan ebbe a kategoriaba tartozom....
velhetoen azert vetted le elsore, mert rokon lelkek vagyunk
velhetoen azert vetted le elsore, mert rokon lelkek vagyunk

Igazad lehet. El kerültem őket,többször is és egész este
(aranyos) De lehet hogy csak eltévedtem a sok szinten
Hogy éppen kis százalékban volt sikerem az sem baj hiszen nem lehet mindennap szerencsés az ember.
Egyébként meg igen,kocsmáztam egy jót és ezzel semmi baj sincs.

Hogy éppen kis százalékban volt sikerem az sem baj hiszen nem lehet mindennap szerencsés az ember.
Egyébként meg igen,kocsmáztam egy jót és ezzel semmi baj sincs.
Van beépített nő de ezzel nincs baj(gang bang események meg táncosok pl). 4 szint meg valóban nincs. Amúgy jó hely, igényes meg jó arcok vannak, ha más nem akkor kocsmázol egyet. Nekem ilyen 50-50%ban voltak pozitív élményeim de szerintem ha jobban nyomulok több is lenne. A panaszkodók szerintem vagy szar napon mentek, vagy nem néznek ki jól, vagy nem ismerkednek.
Megcafolnam a Tiedet,nem csak a 4 szintet,hanem a beepotett lanyos velemenyed is.
Sajnos a hozzaszolonak sok mindenben igaza van
Sajnos a hozzaszolonak sok mindenben igaza van
Hétfőn 13-án Budapesten a Hegedüs utcai szemoziban fiús és oldboy napot tartok.Aki tud jöjjön,legyen ott,érezzük jól magunkat.Én nyitástól kb 15 ig,kisebb nagyobb megszakításokkal vagyok lent.Többen jeleztek,legyünk még többen.