Ha ez a véleményed, nem kell odajárni! Nyilván te sem tanultál illemet, ha ilyeneket állítasz! Gondolom zaklatod őket a hülye kérdéseiddel, várod a potya puncit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 05. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 05. kedd 13:02
Törölt felhasználó (1953492)

Sajnos igen. Ritka nagy bunkó... A másik szegény meg csak simán undorító, van 3 foga és az is rossz! Nem értem hogy lehet ilyen pultosokat felvenni... Illetve értem, normális nem megy el ilyen helyre... (pl. egy csaj...)
Igencsak meglepődnék ha igen
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2019. 03. 05. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, király utcai szexmoziba, szokott lenni lány vagy pár?
Sajnos igen. Ritka nagy bunkó... A másik szegény meg csak simán undorító, van 3 foga és az is rossz! Nem értem hogy lehet ilyen pultosokat felvenni... Illetve értem, normális nem megy el ilyen helyre... (pl. egy csaj...)
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2019. 02. 28. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
40 év alatti pasi szopatna ma valamelyik szexmoziban?
Kedves punasiolga! Sajnos a mai találkozónk elmarad a Glorycafeban, pedig ismét szívesen találkoztam volna veletek
Érezzétek jól magatokat :* Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 17:04

Érezzétek jól magatokat :* Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3959872)

Mi is megyünk a Gloryba 18 óra körül.
Mi is megyünk a Gloryba 18 óra körül.
(Ez egy válasz hhretizoko üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sose voltam moziba
valaki elvihetne hölgyeim

Mikor jöttök? Mi fél öt körül érkezünk.
(Ez egy válasz hhretizoko üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Glorycafe megyünk !
Ma mennénk moziba ! Hová menjünk ahol van is élet ..
Kabinos szopatásra keresek nőt
Kabinos szopira szívesen várok jelentkezőt, vagy pár hölgy tagját kukkolnám, orálisan kielégíteném! Ha van ilyen, ne tartsa magába.
Izgalmas extrém, nem hétköznapi perverz szexet keresek! 40-s szexpartnerem részére!
Mi az hogy, gőzerővel
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2019. 02. 28. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Glory Caféban dolgozik még Jani? A pultban?6
29 éves, bi srácként péntek kora délutáni órákban keresek sportos srácot 32 éves kor alatt közös hokihoz, esetleg orálhoz! Szexmozizás is érdekel. Privát üzenetet várok!
Mikor étek oda? Szívesen mennék.
(Ez egy válasz MaciLaci91 üzenetére (2019. 02. 26. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 26. kedd 12:04

Csütörtök délután párban lenézünk a Dob u-ba, ápolt, tiszta pasit hölgyünk kabinba átdugva kényeztetne.

Csütörtök délután párban lenézünk a Dob u-ba, ápolt, tiszta pasit hölgyünk kabinba átdugva kényeztetne.