Fiatal srác megszopatna most a Hegedűsben 40 éves korig? 19 óráig várok.
Sziasztok.
Melyik szexmoziba érdemes ma délután lenézni?
Melyik szexmoziba érdemes ma délután lenézni?
Igényes csinos párt keresnénk jövő hétvégére Budapesten az esti órákban helyünk van csak fényképes adatlapal jelentkez
ma délután valaki szexmozis kaland?
szopnék egy jót...
Ápolt, jóképű 31 éves pasi vagyok
szopnék egy jót...
Ápolt, jóképű 31 éves pasi vagyok
Sziasztok,holnap cegléden tartózkodom, keresem partnerem a délutáni órákra!
18/f
Fotóid legyenek csak úgy írj. Köszönöm!
18/f
Fotóid legyenek csak úgy írj. Köszönöm!
Sziasztok Szerda reggel 8 tól szeretném 2-3 pasival meg baszatni elég molett 47 éves páromat helyel rendelkezz vagy motel nem egy alkalomra tervezunk irj
Szia hányora körül?
Vasárnap megy valaki a glory caffeba? Lányok párok ismeretségét keressük. Privátban irjatok légyszi!
Ma készűl pár a Dob utcai moziba?
Hello!Ma este intelligens pár lány kalandra?Akár Dob u akár más..

sziasztok, még nem voltam, de szívesen elmennék a héten mondjuk a Király utcai szexmoziba és ehhez keresnék női partnert, 20 éves kicsit duci srác vagyok átlagos intim mérettel, semmi nem lenne kötelező csak, ami alakul, privátban beszéljük meg a részleteket köszi, hogy elolvastátok.

Sziasztok! Szombaton vagy vasárnap mennék gloryba vagy a dob utcaiba, szeretnék ismerkedni hölgyekkel, párokkal.
30-as normális férfi vagyok. Várok minden kedves ismerkedni vágyót
30-as normális férfi vagyok. Várok minden kedves ismerkedni vágyót

pénteken kora du. lenézek.
30 éves sportos, intelligens pasi vagyok.
Nem élek otthon, de vasarnap és hétfőn Pesten leszek.
Ezen időre keresek egy kellemes társaságot. Megenni, meginni valamit és ha van kémia, akkor esetleg jól érezni magunkat.
Ha van ehhez kedved/kedvetek, várom az üzenetet.
Norbi
Nem élek otthon, de vasarnap és hétfőn Pesten leszek.
Ezen időre keresek egy kellemes társaságot. Megenni, meginni valamit és ha van kémia, akkor esetleg jól érezni magunkat.
Ha van ehhez kedved/kedvetek, várom az üzenetet.
Norbi
Sziasztok !
Ma kora este egy kis sétát tervezünk párommal a XI. kerületben, a feneketlen tó környékén. Örömmel vennénk ha csatlakozna hozzánk egy hetero, 30 év feletti, nemdohányzó férfi. Séta, beszélgetés, iszogatás, és ha meg van a szimpátia akkor egy hármas szex, szintén XI. kerületi lakásunkon.
Ma kora este egy kis sétát tervezünk párommal a XI. kerületben, a feneketlen tó környékén. Örömmel vennénk ha csatlakozna hozzánk egy hetero, 30 év feletti, nemdohányzó férfi. Séta, beszélgetés, iszogatás, és ha meg van a szimpátia akkor egy hármas szex, szintén XI. kerületi lakásunkon.
Sziasztok! Esetleg valaki ma rendes moziba lightos kaland?
Hello. Ma tarsaság moziban??? Mizikban?
Sziasztok. Ma esetleg valaki aki ott lesz? Jelezhetnétek
Ma estére 21óra körüli időpontra keresnénk kizárólag a hölgy örömére, és hármas szexre hetero, nemdohányzó, 30 év feletti férfit, aki szereti a női testet masszírozni ! Helyünk van a 11. kerületben ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Akkor is a legjobb a Glorycafe :P