Sziasztok. Ma 6 óra körül lenézek a hegedűsbe szívesen kalandoznék párokkal......
Király hulla .Senki 1 órán belül .............................
City market soroksár, valaki ma délután 16:30 körül?
Ma este hegedűsben vki kb 9-10 fele? Max 40-ig, férfias
Én lenézek 21:30 után
(Ez egy válasz Babyboy12 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hely mert olcsó de van sok leskelődő faszi is ,attól még forgalmas
Az. Ha nem lenne jó hely akkor nem lenne telt ház péntek-szombat este
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 18:09

Törölt felhasználó (4362902)

Glory cafe jó hely?
Sziasztok! Voltam kb kéthete a Hegedűs Gyula szexmoziba! Nagyon jó volt! Jővőhéten ismét Pesten leszek és be fogok menni! Ugyan úgy mint akkor csak combfix lesz rajtam
Glory cafe jó hely?
Helló. Mit szeretnél a szexmoziban?
(Ez egy válasz jhonas2 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Ma valaki esetleg Hegedűs utcai mozi?
??
Holnap este valaki hegedűs gyulában?
Teljesen fel lett újítva, sokkal igényesebb most mint a Király. Igen, vannak kabinok.
A Királyhoz képest eltérés, hogy az eléggé "forró", míg a Hegedűsben fel-felbukkan hébe-hóba 1-2 pár is. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2025. 03. 26. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 20:39
A Királyhoz képest eltérés, hogy az eléggé "forró", míg a Hegedűsben fel-felbukkan hébe-hóba 1-2 pár is. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2025. 03. 26. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Régebben voltam párszor a Király utcában gondoltam megnézném a Hegedust. Némi információt kérhetek milyen hely Királyhoz viszonyitva.
Vannak esetleg kabinok is?
Régebben voltam párszor a Király utcában gondoltam megnézném a Hegedust. Némi információt kérhetek milyen hely Királyhoz viszonyitva.
Péntek este lenézek a Hegedűsbe!
Lehet esélye h lesz lent pár esetleg?
Lehet esélye h lesz lent pár esetleg?
Sziasztok!
Holnap dél körül esetleg pár tervezi látogatni a Hegedűs utcát?
Valaki aki popperszt hasznal es cumizna is. Kiraly utca kornyeken vagyok hely kell
Hegedűsbe ma délelőtt igényes párokkal vagy hölggyel találkoznék
Sziasztok!
Hegedűsben ma napközben pár esetleg?..
Hegedűsben ma napközben pár esetleg?..