10.-e (hétfő) estére keresnék társaságot pesten. Közös iszogatás, esetleg vacsora, aztán ami jön... mindenki levelét várom akinek/akiknek felkeltette az érdeklődését. 30 éves normális, intelligens, ápolt pasi vagyok.
bakker..... ez hogy lehet??(((
de akkor ez 1 nagyon nyitott piaci lehetőség..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 04. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 22:18
de akkor ez 1 nagyon nyitott piaci lehetőség..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 04. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3853052)

Szóval vidéken nélkülözni kell az ilyen helyeket?Veszprém,Vas,Zala,Győr Moson?Sehol sincs szexmozi vagy glory?Hihetetlen!
Szóval vidéken nélkülözni kell az ilyen helyeket?Veszprém,Vas,Zala,Győr Moson?Sehol sincs szexmozi vagy glory?Hihetetlen!
aloha!!
a hegedüs-utcairól valakinek tapasztalat.... vélemény... ??)))
a hegedüs-utcairól valakinek tapasztalat.... vélemény... ??)))
Budapest és környéke illetve Gárdony és környéke!
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
ok köszönöm!!))
dob-utcait csak megtalálom, de eza Glory merre van??)) (Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 03. hétfő 21:31
dob-utcait csak megtalálom, de eza Glory merre van??)) (Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Dob 1500 hetvegén hetköznap is talán ennyi.. Glory 2500 de valamikor csak 1000
Dob utcaiba jön valaki?
sziasztok! ma este a glory cafe-ban lesz pár akihez lehet csatlakozni a hölgy örömére, vagy esetleg szóló hölgy?
Nem tudom hol olvastad de én akárhányszor voltam inkább 30-40esek voltak, hétvégén huszasok is. Sokkal jobb a kor meg az ivararány is mint a többi hasonló helyen.
Meztelenül meg szerintem többnyire nem járkál senki kivétel a tematikus napokon de nem fognak elzavarni, max szokatlan. (Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 03. hétfő 11:22
Meztelenül meg szerintem többnyire nem járkál senki kivétel a tematikus napokon de nem fognak elzavarni, max szokatlan. (Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A glory cafe-ba mi a dresscode?
Lehetsz meztelenül vagy csak a kabinba?
Mikor érdemes menni, hogy ne csak nyugdíjas pasik (azt olvastam őkvannak többségben) legyenek?
Mikor érdemes menni, hogy ne csak nyugdíjas pasik (azt olvastam őkvannak többségben) legyenek?
Napkozben mikor jo menni sexmoziba?
Ma délután dob utca valaki????
Holnap este pár vagy hölgy elkísérne egy egyetemista Gólyát valamelyik klubba :?
Sziasztok… Ezt cáfolom… vannak de nem nagy mennyisegben.. Bármikor bármibe lehetsz.. De vannak vasárnapok amikor csak türölköző vagy meztelen vagy sexy fehérnemű..
(Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Dob 1500 hetvegén hetköznap is talán ennyi.. Glory 2500 de valamikor csak 1000
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 03. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (872380)

sziasztok!)
még nem voltam ilyen helyen... de szívesen meglátogatnám egyiket...
segítenétek, hogy merre érdemes menni?? és mik az elvárások?) mik is lehetnek ott...
van beugró... vagy valami hasonló??))
segítenétek, hogy merre érdemes menni?? és mik az elvárások?) mik is lehetnek ott...
Sziasztok,videken is vannak sexmozik?
sziasztok!)
Szóval akkor Veszprém megyében nincs lehetőség glory élményekre!?
Budapesti CD?
Ruhában, buliban fehérneműben szoktak lenni a nők vagy a párok. Van öltöző és zárható szekrény is. A többség azért ruhában van, és a kabinban vagy ott vetkőzik, ahol éppen akciózik. Nem kötelező ugyanis bemenni a kabinba.
Változó a közönség összetétele, de én nem vettem észre, hogy a nyuggerek dominálnának. De ez az én tapasztalatom.
Írd ki szerintem a GC üzenőfalára, hogy mikor mentek, akkor többen lesznek majd. Illetve hétvégén este vannak persze többen. (Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Változó a közönség összetétele, de én nem vettem észre, hogy a nyuggerek dominálnának. De ez az én tapasztalatom.
Írd ki szerintem a GC üzenőfalára, hogy mikor mentek, akkor többen lesznek majd. Illetve hétvégén este vannak persze többen. (Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2018. 09. 03. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

En meg nem voltam, de kivancsi vagyok, valaki eljonne velem ?