Sziasztok ma estére keresek Bp.i párt,hölgyet
Kedves, apolt parnal szopnek-nyalnek Budapesten...
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
Sziasztok! Glory cafe ba most valaki? Pár, lány?
Sziasztok !
Ma estére keresnénk párommal kizárólag a hölgy örömére olyan férfit, aki velünk tartana este egy kis erotikus programra ! Gondolunk itt olyanokra mint például esti séta, iszogatás, beszélgetés, vagy esetleg mozis kaland, ahol elvárt volna párosunk hölgytagjának izgatása, simogatása, majd a lakásunkon hármas szex ! Konkrét, megvalósítható ötletet is szívesen fogadunk, és amelyik számunkra a legszimpatikusabb, azt az ötlet adójával meg is valósíthatnánk ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
Ma estére keresnénk párommal kizárólag a hölgy örömére olyan férfit, aki velünk tartana este egy kis erotikus programra ! Gondolunk itt olyanokra mint például esti séta, iszogatás, beszélgetés, vagy esetleg mozis kaland, ahol elvárt volna párosunk hölgytagjának izgatása, simogatása, majd a lakásunkon hármas szex ! Konkrét, megvalósítható ötletet is szívesen fogadunk, és amelyik számunkra a legszimpatikusabb, azt az ötlet adójával meg is valósíthatnánk ! KÉRJÜK OLVASS ADATLAPOT, ott fel van tüntetve kik azok akik nem jöhetnek szóba. Ezt azért is kérjük, mert így az elutasítás kellemetlenségétől kerüljük el magunkat mi is és az esélytelen jelentkezők is ! Köszönjük !
A bartokban van elet most?
Volna valakinek kedve velemtartani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 22:07
Törölt felhasználó (906510)

sziasztok.
Pénteken meg látogatom a dob utcait vagy a gloryt délután.Valahol találkozhatok hölgyekkel esetleg?
melyikbe érdemesebb benézni?
Pénteken meg látogatom a dob utcait vagy a gloryt délután.Valahol találkozhatok hölgyekkel esetleg?
Sziasztok! Holnap este kalandoznánk lakásunkon
sziasztok.
Kedves, apolt parnal szopnek-nyalnek Budapesten...
Ma valaki moziba ? Lányok ? Párok ?
Hegedüs utcai moziba megy valaki kedden?Én 10-től estig a környéken leszek,írjatok,találkozzunk ott.
Sziasztok. Van itt olyan pár akikhez csatlakozhatnék ma este mozizáshoz ? 18/4 mérettel....
Sziasztok tamas vagyok ma este Hatvan Gödöllő környéken keresek olyan párt ahol a pasit le szophatom a felesége elött vagy ketten a feleségével. De keresek szép méretű pasit is írj privit
Sziasztok! Közös szexmozi látogatásra keresek partnert Bp.-en
Sziasztok!
38 éves Budapesti hetero fiatalember vagyok!
Vasárnap délután szívesen találkoznék egy Budapesti párral vagy lánnyal egy kis kellemes időtöltésre! smile
Várom párok és lányok leveleit priviben!
Üzenet módosítása
38 éves Budapesti hetero fiatalember vagyok!
Vasárnap délután szívesen találkoznék egy Budapesti párral vagy lánnyal egy kis kellemes időtöltésre! smile
Várom párok és lányok leveleit priviben!
Üzenet módosítása
Sziasztok ma csajok párok mozi Bp 7után
pár, hölgy esetleg ma elkisérne valamelyik pesti moziba
Szívesen ott lennék
(Ez egy válasz bp teenpár2127 üzenetére (2018. 04. 29. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 29. vasárnap 19:28

Sziasztok! Holnap fel7-7 fele egy fiatal párként megyünk a dob utcai szexmoziba! Gyertek srácok a párom örömére!
Sziasztok! Holnap fel7-7 fele egy fiatal párként megyünk a dob utcai szexmoziba! Gyertek srácok a párom örömére!
Ma 22 óra magasságában kis beszélgetésre, iszogatásra és persze szexre keresünk bororvált, hetero, nemdohányzó férfit 30 év felett ! Helyünk van a 11. kerületben, de szabadtéri rosszalkodásban is benne vagyunk !