Hová érdemesebb menni pénteken,a Glory,vagy a Dob utca?Légyszi csak az irjon ,aki ismeri mindkettőt és esetleg el is jön.
Nincs kedve most senkinek szopatni?
Fiatal pasi 40 éves korig készül most a Hegedűsbe?
10.én kik jönnek aGlóryba?Vegyük föl a kapcsit.Tali.
Ma napközben van valami a Gloryban? Nem messze lakom tőlle még nem voltam lent. Érdemes lemenni napközben?
Biszex párt keresek Budapesten MA estére Budapesten! Hely ok!
Hali.Jövőhét pénteken a Gloryba megyek Miskolcról.Tervez valaki,valakik az napra?Ha pár szeretne jönni a környékről megbeszélhetjük.Irjatok
Kereslek, ha magadra ismersz annak a srácnak a személyében, akivel ma a Király moziban "ismerkedtem" a délutáni órákban, kb. 13 óra környékén. Bejöttél utánam a kabinba. Ha magadra ismersz és van kedved néha összefutni, kérlek írj privátban.
Újra nyitva a Dob utcai mozi lesz lent valaki?
Szóval .. nem tudom miért vagy azon kiakadva ha csak annyit kérdeztem , hogy kivered e

Dehogy .. Amúgy egyáltalán nem válaszoltál .. viszont ez tényleg mellékes
Inkább tényleg azon van a hangsúly , hogy olyan emberekkel kerülsz össze pénzért akiket a való életben le se köpnél mivel undorítóak .. mint megjelnésileg mint IQ-szinten . Láttalak már élőben .. De én nem csatlakoztam ehhez a bulihoz .. lerohadt amikor megláttam milyen emberek rakták be neked elöttem .. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 16:13

Inkább tényleg azon van a hangsúly , hogy olyan emberekkel kerülsz össze pénzért akiket a való életben le se köpnél mivel undorítóak .. mint megjelnésileg mint IQ-szinten . Láttalak már élőben .. De én nem csatlakoztam ehhez a bulihoz .. lerohadt amikor megláttam milyen emberek rakták be neked elöttem .. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3143052)

Hogy nekem mi tetszik, az az én dolgom. Ha pedig igénytelen vagyok, minek ajánlgatod a farkad?
Mert nem válaszoltam azonnal a leveledre?

Valaki szopatna most? Privát levelet várok...
Hajdú megyei párnál sexmoziznék
Sziasztok!
Hölgy tag örömére keresünk pasikat 20-45 év közötti korosztályból(normál, orál, anál).
Nagy méret előny, de nem feltétel.
Leveleket a duplafarok@gmail.com címre kérjük intim és normál fotó kíséretében.
Szeretnénk ha egyszerre több pasi kényeztetné a Hölgyet.
Hölgy tag örömére keresünk pasikat 20-45 év közötti korosztályból(normál, orál, anál).
Nagy méret előny, de nem feltétel.
Leveleket a duplafarok@gmail.com címre kérjük intim és normál fotó kíséretében.
Szeretnénk ha egyszerre több pasi kényeztetné a Hölgyet.
Amúgy átlagosan mennyi időt szoktál maradni meg mikor kezdesz? mert eddig mindig lecsúsztam róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 19:15

Mégis odajársz, ha ismered mi szokott összejönni!
De azért mert én szeretem még nem kell igénytelen kurvának hívni ebben a fórumban szerintem. Annak szólt, akit érdekel. Nem a helyet elemeztük!

Szia Orsika! Bocs, hogy belekotyogok, de nincs sok értelme itt ebbe belemenni! Max. végeláthatatlan vita kerekedik belőle, és (legalább) ennek a helynek nem erről kellene szólnia! Olvastam persze, hogy nem Te kezdted a személyeskedést, és magamról tudom, hogy nem könnyű megállni a beszólogatást, de ne vedd magadra! Aki ismeretlenül alkot véleményt másról, arra egy jelző biztosan nem lehet igaz, az az, hogy intelligens lenne! Azért bátorkodtam hozzászólni, mert jártam lent magam is néhány alkalommal. Első megjelenésed alkalmával, csak azért mentem be, hogy Téged megnézhesselek személyesen is, de mivel egy privát buliba volt jelenésem így nem maradhattam, csak a kezdésig voltam ott. Viszont miattad biztosan el fogok menni! Illetve már akartam, csak akkor meg a betegséged miatt nem jött össze, de nem adom fel! Sajnos én távolabbról érkezem, így aztán nehezebb.......
Tény, hogy Te élőben egy valóban szexi, nagyon feszes testű, igazán kívántos, fiatal lány vagy, így aztán mi férfiak természetesen szívesen kerülnék veled picit személyesebb kontaktba is, mint amire a klubban van lehetőség, és az elutasítást mindenki máshogy tolerálja. Főleg egy ilyen jellegű oldalon, ahol a nőneműek aránya elhanyagolható a másik nem kéviselőihez képest. Hozzáteszem, hogy nem a “hely” és a vendégek ellen, vagy akár mellett kívántam érvelni, hiszen mindenki maga dönti el, hogy belép-e, vagy sem, pusztán nem éreztem helyénvalónak a következtetést és a Téged ért minősítest! Bízom benne, hogy sikerül olyankor eljutnom, amikor Veled találkozhatom......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 19:15
Tény, hogy Te élőben egy valóban szexi, nagyon feszes testű, igazán kívántos, fiatal lány vagy, így aztán mi férfiak természetesen szívesen kerülnék veled picit személyesebb kontaktba is, mint amire a klubban van lehetőség, és az elutasítást mindenki máshogy tolerálja. Főleg egy ilyen jellegű oldalon, ahol a nőneműek aránya elhanyagolható a másik nem kéviselőihez képest. Hozzáteszem, hogy nem a “hely” és a vendégek ellen, vagy akár mellett kívántam érvelni, hiszen mindenki maga dönti el, hogy belép-e, vagy sem, pusztán nem éreztem helyénvalónak a következtetést és a Téged ért minősítest! Bízom benne, hogy sikerül olyankor eljutnom, amikor Veled találkozhatom......

De azért mert én szeretem még nem kell igénytelen kurvának hívni ebben a fórumban szerintem. Annak szólt, akit érdekel. Nem a helyet elemeztük!

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 18:54

Törölt felhasználó (3054302)

Emmmmmelne....de futunk nehogy mi is csokkenjunk.
Lehuzasba fulladt az is.
Lehuzasba fulladt az is.
Emmmmmelne....de futunk nehogy mi is csokkenjunk.
Lehuzasba fulladt az is.
Lehuzasba fulladt az is.
A tiétek sem emeli az IQ szintet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 16:40

Törölt felhasználó (3054302)

csatlakozom...szanalmas "csapat" szokott ossejonni.
az iq atlagrol nem.is beszelve
csatlakozom...szanalmas "csapat" szokott ossejonni.