Sziasztok. Úgy néz ki holnap leugrunk a dob utcába.....

Sziasztok!
Mi is csatlakoznánk hozzátok.Még szexmoziba nem voltunk (Ez egy válasz emese43 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is csatlakoznánk hozzátok.Még szexmoziba nem voltunk (Ez egy válasz emese43 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedden 18 óra körül Glory... Most csak egyedül várom a jelentkezőket.

Pénteken készül pár a Gloryba? Vagy esetleg hölgy aki nem akar kísérő nélkül menni? Beszéljük meg privátba a részleteket.
Ma is tuti volt a Glory!! Eppenhogy becsoppentem 7fele, bele is botlottam egy bogyos holgyemenybe. 10perc nem telt bele, le is rendeztuk egymast! Ujjabb 10/10!!

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
Sziasztok! Mikor mennétek?
(Ez egy válasz emese43 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma megy valaki gloryba ?

Sziasztok !
Ma párok lesznek az új glory -ba ? mennénk !
Ma párok lesznek az új glory -ba ? mennénk !
ez egy mozi a király utcában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 06. hétfő 10:06
Törölt felhasználó (1508282)

Szia! Hol van ez klub? Mit lehet róla tudni?
Szia! Hol van ez klub? Mit lehet róla tudni?
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2017. 03. 06. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délelőtt a Király utcába megy valaki?
sziasztok! mikor szeretnétek menni? minket is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 05. vasárnap 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 05. vasárnap 12:28
Törölt felhasználó (1198662)

Sziasztok
Szexmoziba szeretnénk menni valakinek kedve?
Sziasztok
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
Ma lenéztünk a dob utcai moziba(1/2-7-1/2-9ig,)de két pasin kívül a levegö sem mozgott! Mi azért jól éreztük magunkat egymással.
Pénteken valaki Dob utca vagy Glory?
Akkor igencsak jól sikerült a nyitó buli! Most már érik, hogy meglátogassam az új helyet is!
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 02. 27. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Holgyek, parok gyertek ma az uj Gloryba. Jobb mint a regi volt

Sziasztok! Hová érdemesebb lenézni dob vagy Glóri ?
Olyan 3és 4körül mennék.
Olyan 3és 4körül mennék.