Helyesírás nem az erősséged!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 16. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 16. csütörtök 15:13

Törölt felhasználó (1463072)

Sziasztok én is elmenék aba a moziba még nem voltam de izgat az a szoba vagy hejség amiröl beszélnek jukon beteszem a farkam a másik oldalon valaki szopja de nem tudni hogyvalojában ki szopja a farkam .ez a dolog nagyon fel izgat .ha van it jeletkezö akor elmenék .privát levelejet várok
Sziasztok én is elmenék aba a moziba még nem voltam de izgat az a szoba vagy hejség amiröl beszélnek jukon beteszem a farkam a másik oldalon valaki szopja de nem tudni hogyvalojában ki szopja a farkam .ez a dolog nagyon fel izgat .ha van it jeletkezö akor elmenék .privát levelejet várok
Sziasztok!
Valakinek lenne kedve bp.-en, egy 23.é, teljesen kezdö bi-vel találkozni? Hely kell? Csak ha most jo!

Szerencsétlen! Költöznek. Majd újraindul. Te nem kis hanem nagy balekosz vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 14. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 14. kedd 16:04
Törölt felhasználó (1451422)
VIP

Valaki megy ?
aki igen írjon privátot

Hali
Budapesti párt keresek mára
Budapesti párt keresek mára
Sziasztok én szivesen megyek várom válaszod privátban vagy vegyél fel kapcsira
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 14. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 14. kedd 14:07

Péntek este dob utcai moziba potens pasikat keresünk....18-60-ig
Hohooooo....
Nem megy a G.C. Weblapja!!! Valami izgis tortenik!!!
Nem megy a G.C. Weblapja!!! Valami izgis tortenik!!!
Valaki megy ?
aki igen írjon privátot

Péntek este dob utcai moziba potens pasikat keresünk....18-60-ig
Szex,ès csak szex ma este?Párok!!Üzit privátba !
Sziasztok! 23é teljesen kezdö bi vagyok! Valaki talizna? Esetleg bp.-en valaki? smile Közösen? Csak akinek mist jó!
Még nemtudni mikor nyit....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 09. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 09. csütörtök 21:36
Törölt felhasználó (1120622)

Kaphatok infót?Mikor és hol lesz?
Ma fel 5 korul valaki DOB utca?
)))

Szerdán két pár is volt lent a dob utcában.A másodiknak már nem maradt álló faszi.Az elsö hölgy nagyon lelkes volt köszönjük.
Sziasztok! 30 as fiu havert keres közös mozizàsokra. Nem meleg fiut! Bp.
Igényes, jóképűnek mondott 29 éves férfiként kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan Budapesten és környékén
Kaphatok infót?Mikor és hol lesz?
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 09. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti jöttök a glory nyitására?
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Holnap fel 5 korul megyek le dob utcaba , lesz lennt par vagy esetleg holgy? Igenyes megjelenesu kreol boru fiatal srac vagyok.
Kinek lenne kedve ma reggel egy teljesen kezdö 23éves bi fiuval találkozni? Nagyon sok mindent kiprobálnék! Bp.-en!? Hely kell