HOLNAP VALAKI DOB UTCÁBAN DÉLELŐTT?
Sziasztok!
Szuper hely volt a Dob utcai mozi,de amióta megnyitott a Glory Cafe szinte kihalt.Mi a párommal (Tetováltlány) 2X voltunk lent idén,de mind a 2 alkalom katasztrófa volt.Elsőre 1 srác volt aki csak kabinozott,második alkalommal pedig 2 srác.Mondjuk ők tisztességesek voltak és becsülettel helyt is álltak.
Az újban nem voltunk még,de nem is nagyon akarunk menni,nem érezzük,hogy nekünk való lenne a hely.
A Dob utcaiba szivesen mennénk még szombat esténként,ha lenne szexképes társaság is.Párom nem ijed meg a többes felállástól és a gang-bangtől sem,de eddig nem nagyon volt benne részünk.
Szuper hely volt a Dob utcai mozi,de amióta megnyitott a Glory Cafe szinte kihalt.Mi a párommal (Tetováltlány) 2X voltunk lent idén,de mind a 2 alkalom katasztrófa volt.Elsőre 1 srác volt aki csak kabinozott,második alkalommal pedig 2 srác.Mondjuk ők tisztességesek voltak és becsülettel helyt is álltak.

Az újban nem voltunk még,de nem is nagyon akarunk menni,nem érezzük,hogy nekünk való lenne a hely.
A Dob utcaiba szivesen mennénk még szombat esténként,ha lenne szexképes társaság is.Párom nem ijed meg a többes felállástól és a gang-bangtől sem,de eddig nem nagyon volt benne részünk.
Megy ma 18 óra körül pár a Dob utcai moziba?
én is mennék, csak írd meg mikor...
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor jösztök le legközelebb?
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere nagyon izgi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 12:16
Törölt felhasználó (348401)

Szivesen elmenék egyszer egy ilyen helyre...
de ruhában vagy meztelen? és nő is van?
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Élég ha álló farkadat kiteszed és úgy járkálsz benn..
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 12:22
Törölt felhasználó (1102592)

Hát ilyen helyen még nem voltam.Meztelen kell bemenni vagy hogy van ott az ember?
Hát ilyen helyen még nem voltam.Meztelen kell bemenni vagy hogy van ott az ember?
Szivesen elmenék egyszer egy ilyen helyre...
Szép farkad van..
(Ez egy válasz aktiv35 üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jó hely a dob utca?
Ma Kivancsi sracok a dob utcaiban?

Nem természetes. Az ilyet ki is tiltanám nem beszélve arról, hogy fatestápolóval mosdatnám
(Ez egy válasz csuszi nyuszi üzenetére (2017. 01. 29. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 29. vasárnap 11:12

Mi már töbször voltunk a dob utcai moziban és minden alkalommal voltak olyanok akik sex közben lehúzták a gumit és belémélveztek..Pedig mondtam,hogy csak a hasamra vagy a popomra lehet..Izgalmas érdekes dolog,de én döntsem el kinek engedem...Ilyesmi itt természetes dolog?,,
szia ,a "reményhal" + ha itthon leszek ,benézek..! és megtisztelve megvédjük a" gyengébb" nemet szép napot
(Ez egy válasz csuszi nyuszi üzenetére (2017. 01. 29. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.De majd a tulajdonos időben el mondja!Nincs messze a régitől és nem csak 22ig lesz nyitva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 30. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 30. hétfő 21:50
Törölt felhasználó (1120622)

Sziasztok!
Tudja valaki hol lesz az új Glory Hole?
Sziasztok!
Dob utca!!!
Szerda 14-óra körül!
Szerda 14-óra körül!
Szerdán délután 2-óra körül valaki,-valakik?
Köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 29. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 29. vasárnap 17:40
Törölt felhasználó (1317832)

Elvileg február 14., vagy az azt követő hétvégén.